Γράφω στο word 2007, windows 7, χωρίς να έχω κάνει save εδώ και τουλάχιστον ένα τρίωρο (μη σχολιάζετε, ξέρω τι μλκ έκανα). Είχα ανοικτά στη μισή οθόνη το word και στην άλλη μισή το acrobat. Πατάω show desktop από κάτω δεξιά δίπλα από την ώρα, ανοίγω ένα άλλο pdf και έκτοτε έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να πάω στο word (όπως και σε κανένα παράθυρο από αυτά που είχα ανοικτά πριν) Από την taskbar μου δείχνει τα εικονίδια, αλλά όταν πατάω πάνω τους δε γίνεται τίποτα, όταν αφήνω το ποντίκι από πάνω, μου βγάζει το παραθυράκι με τις μικρογραφίες από τα ανοικτά παράθυρα και πάλι όμως όταν πατάω με πηγαίνει μόνο στιγμιαία στο παράθυρο και μετά το ξανακλείνει μόνο του. Κατά τα άλλα ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, αφού από αυτόν γράφω αυτό το θέμα, αλλά σε ότι αφορά τα ανοικτά παράθυρα του word και acrobat είναι σαν να είναι εντελώς κολλημένος. Το acrobat το έκλεισα με δεξί κλικ από την taskbar και το ίδιο επιδίωξα να δοκιμάσω με ένα ανοικτό φύλλο του excel αλλά δεν κλείνει (αναβοσβήνει πορτοκαλί, υποθέτω ρωτάει για να αποθηκεύσει τις αλλαγές). Όταν όμως το εμφανίζει το παράθυρο αφήνοντας τον κέρσορα πάνω από την taskbar δε δείχνει τέτοιο παράθυρο επιλογής. Ίδια ακριβώς κατάσταση και με ένα καινούριο φύλλο του word που άνοιξα. Υπάρχει τρόπος να μη χάσω ότι έγραψα;
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025