Tέλος στα McDonald's

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741
Χθές 31 Ιουλίου 2013 έκλεισε και το τελευταίο κατάστημα των McDonald's στην Θεσσαλονίκη.
Γωνία Εγνατίας και Αγίας Σοφίας.
Από τη μιά λες κρίμα που θα μείνουν άνεργοι 10 υπάλληλοι.
Από την άλλη λες να πάει στα κομμάτια τέτοιο φαγητό που σερβίρουν.
Είπαμε πρόχειρο φαγητό, ταχυφαγείο, junkfood, αλλά όχι κι έτσι.
Προσωπικά ποτέ δεν μ΄άρεσε το φαγητό των Goody's, McDonald's και όλων των χαμπουργκεράδικων.
Κι όμως όταν ήμουν 15 - 16 ετών, εκεί έτρωγα στα Goody's, αλλά τότε δεν είχαν γίνει τόσο βιομηχανοποιημένα τα τρόφιμά τους.
Μετά τα έβρισκα απαράδεκτα και τα έκοψα εντελώς.
Χίλιες φορές στον Ηλία.
Ειδικά όμως των McDonald's τα φαγητά δεν τρώγονται ρε παιδιά.
Ή εγώ είμαι πολύ ιδιότροπος.
Εσείς τα τρώτε;

http://www.gkourou.com/2013/07/mcdo...7539984_51850215_492118274206074#.Ufp-lpJFBv8

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Tέλος στα McDonald's

Εκλεισαν και στην Αθήνα?

Πάντως με 1 ευρώ το χάμπουργκερ , δεν μπορείς να περιμένεις ποιότητα.

Tα Goody's μου φέρνουν υπνηλία.

Μόνο τα Wendy's μου άρεσαν.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.198

Εγώ τρώω που και που στα Goody's, αλλά το φαγητό των McDonald's είναι αίσχος!

Και πριν πέσει στο 1€ ήταν αίσχος το χάμπουργκερ.

Reaction score
27.271

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ......

ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Reaction score
373

Όλα αυτά τα ταχυφαγία το μόνο που προσφέρουν είναι κρεατόμαζες με χρωστικές και αρωματικές ύλες...

Οπότε είτε Ελληνικά είτε ξένα δεν ειναι ότι καλύτερο για την υγεία... Ακόμα και σε θέμα κόστους και τιμής πώλησεις τα Goody's είναι πανάκριβα πουλώντας προιόντα πολύ χαμηλού κόστους με τυποποιημένη παραγωγή...

Οπότε στο καλό! Το μόνο που λυπάμαι είναι ο κόσμος που χάνει την δουλειά τους...

Reaction score
1.458

Στην Αθήνα δεν έκλεισαν και απ'ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν για άλλο κτίριο με χαμηλότερο ενοίκιο.
Στα McDonalds καμιά φορά τρώω αν είμαι από ξενύχτι,μετά από 5-6 το πρωί στο Σύνταγμα αν θέλω κάτι γρήγορο εκείνη την ώρα και πεινάω.Εχει και burgers πιο ακριβά από 1 ευρώ αλλά συμφωνώ ότι η ποιότητα είναι απαράδεκτη.Τέτοια ώρα όμως δεν έχω απαιτήσεις ιδιαίτερες.

Στα Goodies έτρωγα κι εγώ 15-16 όταν ήμουν.Ηταν πολύ καλύτερη η ποιότητα τότε.Τώρα κι αυτά χάλασαν,αλλά παραμένουν ανώτερα των McDonalds.

Στα Wendys έτρωγα συνέχεια όσο υπήρχαν στην Αθήνα και ήθελα fast food.Νομίζω ήταν η καλύτερη αλυσίδα με burger που πέρασε απ'την Ελλάδα!Κρίμα που έκλεισαν!

Reaction score
50

θα συμφωνήσω για τα wendys κατα τα αλλα σουβλακι και να μας γραφουν τα μακ!

Reaction score
1.458

Εννοείται βέβαια ότι ακόμη κι ένα μέτριο σουβλάκι το προτιμώ από το καλύτερο burger του κόσμου.
Για να είμαστε σοβαροί!:wink:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εννοείται βέβαια ότι ακόμη κι ένα μέτριο σουβλάκι το προτιμώ από το καλύτερο burger του κόσμου.
Για να είμαστε σοβαροί!:wink:
To έκανες λύσσα.
Υπάρχουν burgerάδικα που σκίζουν.

Reaction score
1.832

και τα goodys δε πάνε καλά, τα βλέπω για φούντο. Κάποια καταστήματα έχουν κλείσει, άλλα απαρνήθηκαν το φραντσάηζ και δουλεύουν ως "ο Μήτσος"...

Εδώ στο σαλόνικα υπάρχουν σουβλακερί που αυτό που το πληρώνεις αλλού 2 ευρώ αυτοί το έχουν 1.

Είναι σημεία των καιρών.

Σφαγή.

Όπως τα todaylicious που όταν πηγαίνεις σου χαμογελάνε λες και τους έδωσες 1000000 ευρώ. Πήρα 1 φραππέ και ένα φρέντο καπουτσίνο σε πλαστικό τυπωμένο ποτήρι PET (και όχι PP), με τυπωμένη ποτηροθήκη και καλαμάκι περιτυλιγμένο και όχι απλό (=τουαλέτα για τις μύγες) και πλήρωσα 1,20€.

-Παρδών? (αυτή ήταν η αντίδρασή μου)

Και ο καφές τέλειος, πραγματικά απιστευτιακός.

Στην περιοχή μου μπουγατσατζίδικο που χρέωνε 1,5€ καφέ πακέτο τώρα χρεώνει 1, δίνει νεράκι και τυρόπιτα δώρο. Όχι καμιά σοβαρή τυρόπιτα, αλλά...τυρόπιτα.

Όσοι κατανοούν τις συνθήκες τις αγοράς και μπορούν να προσαρμοστούν θα επιζήσουν...

Reaction score
1.458

Σόρρυ , αλλά είπες για μέτριο.
Εντάξει υπερβολή ήταν για να δηλώσω την προτίμηση μου στο σουβλάκι.Ασφαλώς και υπάρχουν υπέροχα burger.Αν όμως με ρωτήσει κάποιος πάμε για burger ή σουβλάκι?Η αυθόρμητη απάντηση μου είναι σουβλάκι!

Reaction score
1.458

Ν'ανοίξουμε άλλο θέμα με ψηφοφορία "Σουβλάκι,πίτσα ή burger" ή κάπως έτσι,τι λέτε?:biggrin:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.198

Το σκέφτηκα, αλλά σχεδόν τρώμε απ' όλα.

Καλύτερα να διαλέξουμε αυτό που προτιμάμε περισσότερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος