Tί γίνεται αντιληπτό ως ''λάθος'' στη φωτογραφία

Reaction score
0
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Πάλι τα ίδια?
Θα σου πω εγω τι γινεται :

Η Πηνελοπη εχει ανακαλυψει οτι ο Bhutia εχει σχεση με πυραύλους .
Μαλλον η Πηνελόπη λατρευει την αεροδιαστημικη . Ο Πλεο ομως που δεν εχει σχεση με πυραυλους ζηλευει . Και προσπαθει να παρουσιασει τον Bhutia σαν ξοφλημενο τζουρογερο . Η Πηνελοπη δεν μασαει . Μασαει ομως ο Pleo τα λυσακα του . Με αποτελεσμα την διαρκη του αυτογελοιοποιηση . Εμεις που μονο παρακολουθουμε σαν περαστικοι θλιβομαστε οχι απο την απυθμενη βλακεια και τις ηλιθιες εμμονες αλλα κυριως γιατι ενα τοσο εξυπνο και πνευματωδες θρεντ βρωμιζεται και χαλαει απο ενα βλακωδες κολλημα που δεν εχει τελος.Κυριοι συντονιστες το θρεντ πρεπει να διασωθει γιατι ειναι εξυπνο , πρωτοτυπο και χαριτωμενο . Βαλτε επιτελους φρενο στην κακοηθεια κι την βλακεια .

Reaction score
6
Εγινες κι εσύ πύραυλος; :612:

Αφού με τον μπούτια και την πηνελόπη είμαστε φίλοι.... :604:

Τσ τσ τσ τσ..... κάτσε να την πάρω τηλέφωνο να της πω.... .

Πόσο γουστάρω να εξάπτω τη φαντασία σας.... .

Reaction score
20

Θα σου πω εγω τι γινεται :...
Οι λέξεις που χρησιμοποίησες είναι σκληρότατες και ίσως να τις θεωρείς δικαιολογημένες,
αλλά δεν παρουσίασες καμία απόδειξη γι'αυτά που ισχυρίζεσαι...
Ακόμα και για το χιουμοριστικό στυλ γραφής που προσπάθησες να έχεις...
Εχεις μέχρι τις 14:30 καιρό από το σύστημα να κάνεις edit στο κείμενό σου και να διορθώσεις ό,τι θέλεις,
αν φυσικά θέλεις...
Πολύ φιλικά,
Νίκος

Reaction score
0

Οι λέξεις που χρησιμοποίησες είναι σκληρότατες και ίσως να τις θεωρείς δικαιολογημένες,
αλλά δεν παρουσίασες καμία απόδειξη γι'αυτά που ισχυρίζεσαι...
Ακόμα και για το χιουμοριστικό στυλ γραφής που προσπάθησες να έχεις...
Εχεις μέχρι τις 14:30 καιρό από το σύστημα να κάνεις edit στο κείμενό σου και να διορθώσεις ό,τι θέλεις,
αν φυσικά θέλεις...
Πολύ φιλικά,
Νίκος
ενω οι γελοιες εικονες που ακολουθουν καθε ποστ του Bhutia (δεν αναφερομαι στην Πηνελοπη που εχει χιουμορ και ερηματικοτητα) δεν ειναι καθολου σκληρες. Προσβαλουν την αισθητικη μας και δεν εχουν νοημα αφου ο Bhutia δεν προκαλει κανενα. Δεν τον υποστηριζω γιατι δεν εχει αναγκη υποστηριξης . Ειναι εξυπνος και αυταρκης . Αλλα ολα εχουν ενα οριο

Reaction score
20

ενω...
Τίποτα από όλα όσα έγραψες στα 2 μηνύματά σου δεν δικαιολογεί
τις σκληρές εκφράσεις εναντίον του συν-φορουμίτη μας Pleo...
Πολύ φιλικά,
Νίκος

Reaction score
0

Τίποτα από όλα όσα έγραψες στα 2 μηνύματά σου δεν δικαιολογεί
τις σκληρές εκφράσεις εναντίον του συν-φορουμίτη μας Pleo...
Πολύ φιλικά,
Νίκος
Λυπαμαι .Κανεις λαθος και μαλλον μεροληπτεις .

Ιορδανης

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Ιορδανης
Πάντως θα ήταν χρήσιμη μια απόδειξη για όλα αυτά.

Dr.Pleo

Reaction score
20

Ιορδανης
Ουδείς λόγος να λυπάσαι για μένα.
Σταματώ εδώ τις παρεμβάσεις μου.
Ν

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Εγινες κι εσύ πύραυλος; :612:

Αφού με τον μπούτια και την πηνελόπη είμαστε φίλοι.... :604:

Τσ τσ τσ τσ..... κάτσε να την πάρω τηλέφωνο να της πω.... .

Πόσο γουστάρω να εξάπτω τη φαντασία σας.... .
αν ο Bhutia δηλωσει οτι ειναι φιλος σου και ολα εντασσονται σε ενα φιλικο παιχνιδι αλληλοπειραγματος θα σου ζητησω συγνωμη και θα ανακαλεσω

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

αν ο Bhutia δηλωσει οτι ειναι φιλος σου και ολα εντασσονται σε ενα φιλικο παιχνιδι αλληλοπειραγματος θα σου ζητησω συγνωμη και θα ανακαλεσω
Σιγά μη στείλει και θεωρημένo αντίγραφο από το πρωτοδικείο.... :143::142:

Περιμένω αποδείξεις για αυτά που λες.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.998
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Σιγά μη στείλει και θεωρημένo αντίγραφο από το πρωτοδικείο.... :143::142:
Περιμένω αποδείξεις για αυτά που λες.
΄΄Φίλος΄΄ δεν θα το λεγα,αλλά ούτε κι εχθρός μου.Γιατί είναι απλά ο διασκεδαστής της υπόθεσης με αυτά που ισχυρίζεται πολλές φορές.Και θα τον βλέπω έτσι γιά όσο καιρό συνεχίζει να τα γράφει,αφού εκλείπει παντελώς η σοβαρότητα των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιεί.

Όταν το γκαζόν ενός κήπου πιάσει ζιζάνια,σπάνια επαναφέρεται στην αρχική του μορφή και λειτουργικότητα.Εάν εγώ ως ΄΄χούφταλο΄΄ -κατά τα ισχυριζόμενα του συγκεκριμένου- τον αντιμετωπίζω με χιούμορ,τότε να ζήσουν τα χούφταλα.Γιατί αυτοί που πομπωδώς φωνάζουν ότι είναι ΄΄νέοι΄΄ βλέπω ότι σκέπτονται χειρότερα από τα χούφταλα που κοροϊδεύουν...
Άσε δε που μου δίνει και την ικανοποίηση ότι κάποτε θα γίνω κι εγώ χούφταλο,κάτι που προσδοκώ γιά τον εαυτό μου στο πολύ απώτερο μέλλον.

Ας μας επιδείξουν αυτοί που ζητούν αποδείξεις,τις δικές τους(αποδείξεις:612:) πρώτα...Προς το παρόν αφιερώνω τη φωτογραφία από το ενυδρείο -΄΄Το ζιζάνιο και η παρέα του΄΄.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όταν οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις δεν αρκούν, όταν ένας άνθρωπος θεωρεί ότι οι γύρω του είναι υποχρεωμένοι να ασχολούνται μαζί του, τότε δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Το θέμα "τακτοποιήθηκε" όπως έπρεπε.

Παρακαλώ, πάμε παρακάτω.

...

Reaction score
2.248

Το θέμα δεν είναι Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία αλλά γενικά τι γίνεται αντιληπτό σαν λάθος από τους έχοντες και κατέχοντες εκτελεστική και πως αυτό το λάθος επηρεάζει το κατά την κρίση ομαλότητα.

Το λάθος φωτογραφήθηκε παρά ταύτα και πάμε παρακάτω

Σκωπτικά Γιώργος

(και πάω στα αναλογικά μου)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.998

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Όταν οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις δεν αρκούν, όταν ένας άνθρωπος θεωρεί ότι οι γύρω του είναι υποχρεωμένοι να ασχολούνται μαζί του, τότε δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Το θέμα "τακτοποιήθηκε" όπως έπρεπε.

Παρακαλώ, πάμε παρακάτω.

...
Αυτός είναι ο λόγος του ban?
Πολύ "θεωρητικός" λογος...:116:
Λοιπόν επειδή εγώ από λογοπαίγνια δεν κατέχω καθώς επίσης και από "εξυπνές" απαντήσεις θα πω αυτά που σκέφτομαι straight forward.

1. το μπαν ήταν καταχρηστικό.
2. κανένας δε ζηλεύει κανέναν.
3. πάντα ήθελα να γίνω αστροναύτης.
4. ο Bhutia δεν έχει άμεση σχέση με πυράυλους. (νομίζω).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

...το μπαν ήταν καταχρηστικό...
Σχολιάζω μόνο το παραπάνω καθώς με αφορά (ως AVSite).
Έχει επισημανθεί πολλάκις στον Pleo, με συνεχείς προειδοποιήσεις και infractions από συντονιστές, υπερ-συντονιστές και διαχειριστές, ότι λειτουργεί ως κακεντρεχές troll. Η κατάσταση αυτή είναι γνωστή σε όσα μέλη παρακολουθούν ορισμένα θέματα και φυσικά σε όλη την ΣΟ - ΔΟ. Μετά τις συστάσεις, τις προειδοποιήσεις και την σάτιρα της κατάστασης με το γνωστό θέμα, ήρθαν οι ποινές. Το εν λόγω μέλος έχει ήδη τιμωρηθεί δηλαδή στο παρελθόν (δις!) για τον ίδιο λόγο. Όταν λοιπόν ένα "παιδάκι" δεν καταλαβαίνει ούτε από συστάσεις, ούτε από τιμωρίες, τότε αλλάζει περιβάλλον. Απλά πράγματα...

Είναι δικαίωμά σου λοιπόν να θεωρείς καταχρηστικό το ban, αλλά είναι δεδομένο ότι κάνεις λάθος. Άλλωστε καμία πράξη εφαρμογής κανόνων κοινής λογικής δεν είναι καταχρηστική, ειδικά όταν αυτή επιβάλλεται για να διορθώσει μια "ανωμαλία", γίνεται δηλαδή στα πλαίσια της ορθής λειτουργίας του site και της διαφύλαξης της ηρεμίας των μελών.

Τα παραπάνω ως διαχειριστής.

- Ως Νίκος, έχω να πω το εξής:
Έλα, σκούπισε τα δάκρυά σου και μην κλαις. :137:

...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Aντε καί ήταν... αυτή η εμμονή του πώς τήν εξηγείς?
Εμμονή είναι βαριά κατάσταση και διαγνώσκεται από γιατρούς συγκεκριμένης ειδικότητας. Δεν είμαι γιατρός και άρα δεν μπορώ να χαρακτηρίζω μια διαδικτυακή συμπεριφορά ως τέτοιος.:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss