TEAC TN-300 γκομενοπαγιδα

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
να ενημερωσω το κοινο μου οτι προχωρησα στην αγορα της LG OLED 910V για να περασω ομορφα Χριστουγεννα αγκαλια με τις φιλες μου...(τις οποιες ξεχασα να καλεσω σπιτι με αυτα τα χρωματα που εβλεπα)

οι σκεψεις για αγορα σβουρας περιστροφης μαυρων δισκων θα περιμενει καποιο διαστημα

με εκτιμηση

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Με γειά! :party:

Μπορεί να μην πνίξεις τον κούνελο όπως με το περιστρεφόμενο, αλλά θα έχεις υλικό πολύ ριαλίστικ για ατομική χρήση.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
σκεφτομαι να πουλησω παραμυθι για τις 50 αποχρωσεις του γκρι απο oled... αλλη αισθηση
Οταν οι φιλες σου σηκωθουν και φυγουν ενω μιλας για τις 50 αποχρωσεις του γκρι,μην εχεις και παραπονο μετα :p

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
- κάτι μου λέει πως εγκυμονεί κινδύνους κάτι τέτοιο . . . πάντως είναι κουκλί , και η ΑΤ που φοράει είναι πολύ καλή
Κοιτα, δεν ειναι το ιδιο να λες (στις φιλες......προσεξε οχι φιλη,φιλες) αυτη η τηλεοραση εχει 45 αποχρωσεις του γκρι , με το να λες αυτο το 9 ιντζο ματσουκι (βραχιονας) το παιρνεις απαλα με το χερι,το ευθυγραμιζεις,το κατεβαζεις και απολαμβανεις..................μουσικη. :D

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
πλακα πλακα ενα ερωτημα του στυλ θες να σου δειξω τον νεο μου carbon βραχιωνα με antiskating χαρακτηριστικα μπορει να εχει θετικα αποτελεσματα

ολα στο υπουλο πολεμο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.384
........και tracking force :roflmao:
.... ασε, κ χανει το 0,1 με 0,15 η ζυγαρια μου...χαχαχαχα....
παμε παλι... ευθηγραμμισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στον προτρακτωραααααααα....
:onthequiet:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
πλακα πλακα ενα ερωτημα του στυλ θες να σου δειξω τον νεο μου carbon βραχιωνα με antiskating χαρακτηριστικα μπορει να εχει θετικα αποτελεσματα

ολα στο υπουλο πολεμο
- ΠΡΟΣΟΧΉ : με τους carbon ''πέφτουν'' οι γκοθούδες και οι αντεργκράουντ γενικώς , μην το δοκιμάσεις με ''μέηστρημ'' κορίτσια . . . :dance2:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv