TEAC VRDS-10 CD Αποψεις

D

deleted user 10898

Guest
Καλά το tivoli είναι διαχρονικό...αλλά τα άλλα τα μαραφέτια τι μας τα δείχνεις?:p
τα παλιά τα χρόνια τα δοκίμαζα ούλα...
[DOUBLEPOST=1495036110][/DOUBLEPOST]
για μισο. εγω ποτε δεν ειπα ότι δεν κανει ουτε 10 ευρω. ΕΙΠΑ ότι τα 450 και 550 είναι παραλογες τιμες για το συγκεκριμενο μηχανημα. Να ξερουμε τι λεμε. Η εξελιξη των γεγονοτων αποδεικνυει ότι ειχα δικιο.
ζητηθηκε ευγενικα το θεμα να ληξει εδω...

Reaction score
17
Την επόμενη φορά θα έχουμε τιμωρίες και διαγραφές posts. :)
με συγχωριετε, ειπα εγω ποτε δεν ειπα ότι το συγκεκριμενο δεν κανει ουτε 10 ευρω? υπαρχει καπου γραμμενο?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.818
Ρε φιλαράκι, πόσοι και τι άλλο πρέπει να σου πουν για να καταλάβεις ότι το θέμα πρέπει να λήξει ΤΩΡΑ;

Reaction score
204
τι υλικά έχουν τα νεα cd players? τσιπάκια και τέτοιες αηδίες? δεν αντέχουν αυτά τα υλικά να συγκριθούν μα τα προ 20ετίας?
για λέγε...
Δεν μόνο τα τσιπάκια,όπως ειρωνικά λες, αλλά πολλά άλλα πλαστικά και ακόμα περισσότερο οι κεφαλές των laser, οι οποίες είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας ,οι περισσότερες αν όχι όλες, κινέζικες. Επίσης άνοιξε την πόρτα (open/close) σε ένα καινούριο player και κάνε το ίδιο σε ένα πχ vrds για να δεις διαφορές. Τα καινούρια players είναι αναλώσιμα μικρής διάρκειας, γι αυτό άλλωστε και οι χαμηλές τιμές.

Reaction score
17
Δεν μόνο τα τσιπάκια,όπως ειρωνικά λες, αλλά πολλά άλλα πλαστικά και ακόμα περισσότερο οι κεφαλές των laser, οι οποίες είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας ,οι περισσότερες αν όχι όλες, κινέζικες. Επίσης άνοιξε την πόρτα (open/close) σε ένα καινούριο player και κάνε το ίδιο σε ένα πχ vrds για να δεις διαφορές. Τα καινούρια players είναι αναλώσιμα μικρής διάρκειας, γι αυτό άλλωστε και οι χαμηλές τιμές.
ισχει εν μερει
[DOUBLEPOST=1495049161][/DOUBLEPOST]
Ρε φιλαράκι, πόσοι και τι άλλο πρέπει να σου πουν για να καταλάβεις ότι το θέμα πρέπει να λήξει ΤΩΡΑ;
ο θεος

D

deleted user 10898

Guest

Για να ακούσω κριτική...

(Να πω εγώ? Τα sabre ειναι τσιριχτά....)

Reaction score
17

Για να ακούσω κριτική...

Για να ακούσω κριτική...

[DOUBLEPOST=1495050423][/DOUBLEPOST]εχω ανοιξει ξεχωριστη τεχνικη κουβεντα, προκειμενου να εξετασουμε ενδελεχως το ζητημα περα απο το α ή β μοντελο cd που καποιος μπορει να συμπαθει ή να αντιπαθει. Οσοι ενδιαφερεστε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani