TEAC VRDS-10 CD Αποψεις

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.803
Τα τρανσπορτ αυτά της taskam που κάποιοι από σας χλευάζετε μέσα στην άγνοιά σας, να σας ενημερώσω ότι χρησιμοποιούνται σε πολλά στούντιο ηχογραφήσεων και ως εγγραφείς, για παράδοση του πρωτοτύπου ηχογραφήσεων ή μίξεων.

Άλλωστε, είναι μηχανήματα επαγγελματικού προσανατολισμού, και η αγορά που απευθύνονται είναι κυρίως τα στούντιο ηχογραφήσεων.

Θεωρούνται στο χώρο των στούντιο ως αψεγάδιαστα μηχανήματα, και σκυλιά αντοχής.

Βεβαίως, οι δικές σας ανάγκες, θεωρείτε ότι είναι ανώτερες αυτών των στούντιο ηχογραφήσεων, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τις (χαϊεντικές) απόψεις σας, οι οποίες εύκολα καταρρίπτονται με μια τυφλή ακρόαση, κάτι που βεβαίως δεν είναι επιθυμητό σε αυτόν το χώρο, όπου το μάτι (ως προείπα) αντικαθιστά το αυτί. :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.803
Κοίτα, λίγο άσχημα είναι όμως. Για σαλόνι. Και μετράει αυτό.
Αν μπορώ να σε βοηθήσω, τα "αυτακια" των taskam για τοποθέτηση σε ρακ, είναι αφαιρούμενα.

Άλλο, δε μπορώ να βοηθήσω στο αισθητικό κομμάτι του θέματος. Συμβουλευτείτε διακοσμητή πριν την αγορά σας, για να είστε πιο σίγουροι. Συστήνεται κάποιος gay. Έχουν γούστο αυτοί, χωρίς πλάκα. ;)

Γενικά μιλώντας, για την αγορά στερεοφωνικού για το σαλόνι, ένας gay διακοσμητής είναι Η λύση. Προτείνεται. 8-)

Last edited:

Timaras

Reaction score
2.155
Ποιότητα είναι και ή σωστη απόδοση τηs μποτιάs , και όχι μόνο ό ήχοs τηs κιθάραs , από τα ηχεία μου γιά μένα . Πώs να το κάνουμε φιλε μου δεν γίνετε ή μποτιά να ειναι σε ευθεία με τον ήχο τηs κιθάραs !
Για όλα αυτά υπάρχουν ή οφείλουν να υπάρχουν μετρήσεις.
Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές εκτιμήσεις και προτιμήσεις!
[DOUBLEPOST=1495019192][/DOUBLEPOST]
Μήν τό λέs άυτό , αδικείs τουs " φτωχούs " με τα 10" . :mad:
Έχεις ηχεία με μονάδες 10"?
Είσαι πιο τυχερός από αυτούς που έχουν 6,5άρια και 8άρια!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326
Κοίτα, λίγο άσχημα είναι όμως. Για σαλόνι. Και μετράει αυτό.
Τότε άσε το λίγο άσχημο Tascam και πάρε το πανάσχημο Denon που έχει ip remote και είναι και δίχρωμο. :p

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326
Και τέλος πάντων, σήμερα που έχουμε την τεχνική δυνατότητα να έχουμε το cloud ως mapped network drive, και να έχουμε και την Teac και τη Denon να μας φτιάχνουν ακόμα ε-ξαί-σι-α cd player με 32μπιτους μετατροπείς, και τη Yamaha να τα φτιάχνει πιο "σαλονάτα", και που μπορούμε να τα αγοράσουμε καινούργια -ρε πούστη μου, καινούργια, ξεκούραστα, έτοιμα να καταπιούν χιλιόμετρα και χιλιόμετρα- κι εσείς κυνηγάτε ερείπια 20 και 25 ετών, νταξ, οκ, τί να πω.

Είναι σαν να απειλείται το στομάχι σου από έλκος, να σου λέει ο γιατρός, πάρε ρε φίλε ένα zantac να είσαι καλυμμένος, κι εσύ να χτυπιέσαι τσιρίζοντας όχιιιιιιι δε θέλωωωωωωω, θέλω νυστέριιιιιι, βάλτε με στο χειρουργείο και σκίστε μεεεεεε...

Αλήθεια, γιατί δεν πάτε τον παλιό σας 486 σ' αυτόν τον δείνα τον ψαγμένο ηλεκτρονικό, να σας τον κάνει να πηγαίνει σαν i7;

Πόσο δίκιο έχει ο Douglas Adams...

Reaction score
204
έτοιμα να καταπιούν χιλιόμετρα και χιλιόμετρα- κι εσείς κυνηγάτε ερείπια 20 και 25 ετών, νταξ, οκ, τί να πω.
Με τα υλικά που έχουν κάποια μέτρα ίσως, αλλά χιλιόμετρα με τίποτα!

Reaction score
17
Σέ ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια .
παρακαλω. Ηθελα όμως να ηξερα, γιατι τα τρια vrds 10 που είναι προς πωληση στην πιατσα,σε τιμες από 450 εως 550 ευρω παραμενουν απουλητα εδώ και 4-5 μηνες? σημερα ειδα οτι ο άλλος μειωσε την τιμη από τα 550 στα 530! 20 ολοκληρα ευρω μειωση! τσαμπα να τον δωσει τον "θησαυρο"?

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.807
παρακαλω. Ηθελα όμως να ηξερα, γιατι τα τρια vrds 10 που είναι προς πωληση στην πιατσα,σε τιμες από 450 εως 550 ευρω παραμενουν απουλητα εδώ και 4-5 μηνες? σημερα ειδα οτι ο άλλος μειωσε την τιμη από τα 550 στα 530! 20 ολοκληρα ευρω μειωση! τσαμπα να τον δωσει τον "θησαυρο"?
Τώρα ΘΕ ( όχι θέs ) απάντηση .
Προσωπικά έχω πέσει σε κατάθλιψη .
" ο άλλος " που μειωσε την τιμη από τα 550 στα 530 κακώs το έκανε .
Τί κάθεσαι φίλε μου και ασχολήσε με ένα μηχάνημα που δεν κάνει ούτε 10 euro ?
Φιλικά , ρίξε τα ματια σου σε κάτι άλλο !
Αυτό το παλιομηχάνημα , όποιοs το έχει κινδυνευει να πάθει κατάθλιψη !
Μην το ρισκάρειs .
Πονοκέφαλοs σε λέω !
Ναί , γιά ναι !

-

D

deleted user 10898

Guest
Με τα υλικά που έχουν κάποια μέτρα ίσως, αλλά χιλιόμετρα με τίποτα!
τι υλικά έχουν τα νεα cd players? τσιπάκια και τέτοιες αηδίες? δεν αντέχουν αυτά τα υλικά να συγκριθούν μα τα προ 20ετίας?
για λέγε...

Reaction score
660
Έχω ένα zx-spectrum, κάνει για streaming 4k εικόνας με Dolby Atmos?
Η αιτία που χάλασα όλα μου τα κασετόφωνα μέχρι που το πέταξα στο κάδο .... μισή ώρα να φορτώσει το ELITE αν πετύχαινε η ρύθμιση στο αζιμούθιο

Reaction score
660
Καλό cd player είναι το καινούριο και αβάδιστο ... όχι ότι είναι βαρύ , χοντρό και της εποχής του λίθου (ματρακάς)

Reaction score
17
Τώρα ΘΕ ( όχι θέs ) απάντηση .
Προσωπικά έχω πέσει σε κατάθλιψη .
" ο άλλος " που μειωσε την τιμη από τα 550 στα 530 κακώs το έκανε .
Τί κάθεσαι φίλε μου και ασχολήσε με ένα μηχάνημα που δεν κάνει ούτε 10 euro ?
Φιλικά , ρίξε τα ματια σου σε κάτι άλλο !
Αυτό το παλιομηχάνημα , όποιοs το έχει κινδυνευει να πάθει κατάθλιψη !
Μην το ρισκάρειs .
Πονοκέφαλοs σε λέω !
Ναί , γιά ναι !

-
για μισο. εγω ποτε δεν ειπα ότι δεν κανει ουτε 10 ευρω. ΕΙΠΑ ότι τα 450 και 550 είναι παραλογες τιμες για το συγκεκριμενο μηχανημα. Να ξερουμε τι λεμε. Η εξελιξη των γεγονοτων αποδεικνυει ότι ειχα δικιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani