Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
89
Το σαγρέ μπορεί να μην φαίνεται τόσο όμορφο αλλά φαντάζομαι ότι είναι αρκετά λειτουργικό μια και δαχτυλιές και σκόνες "χάνονται".

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Το σαγρέ μπορεί να μην φαίνεται τόσο όμορφο αλλά φαντάζομαι ότι είναι αρκετά λειτουργικό μια και δαχτυλιές και σκόνες "χάνονται".
Ναι βρε παιδί μου, ειδικά στα 1210 και ο πιο μικρός κόκκος σκόνης βγάζει μάτι!

Reaction score
0
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Τα mods είναι πολυ standard και μιας και τα φτιάχνω μόνος μου δεν κστίζουνε χρυσάφι. Τo ηχητικό αποτελεσμα (αν και παίζει πολύ απο κεφαλή σε κεφαλή) ειναι ζεστο με πολύ λεπτομερια. Λόγο βραχίονα πολύ εμφαση πεφτει στα μπάσα και μεσαία κανοντάς το ιδανικό για dance μουσική (jazz, reggae, funk, dub, house etc). Η βαφή αν και όχι απαραίτητα για όλα τα γούστα μπορώ να πώ οτι ειναι πολύ εντυπωσιακή και πρακτική. Οι φωτογραφία δε της δίνει και πολύ δίκιο. Εχει αποχρώσεις γρανίτη σε άσπρο, μαύρο και γκρι. Έχει υφή γυαλισμένης πετρας και ειναι οτι πρεπει για φεστιβάλ μιας και δε φοβάται από γρατζουνιές :).

Για hi-fi και studio set-up προτιμώ άλλου είδους τελιώματα:

Reaction score
1.187

Μπα... Το προτιμώ στην original μορφή του... Και με τον S βραχίονα!

Reaction score
29.620

Α να γειά σου έτσι , οι παλαιοί τα θέλουμε όπως ήταν παλαιά και οχι κουκουρούκου.
Τα λεω καλά Τάσο?

Reaction score
29.620

Ωραίος είσαι φίλε μου , αλλά καμιά πιο σοβαρή κεφαλή στα εργαλεία?

Reaction score
1

σκεφτομαι μια nagaoka 555 για νορμαλ ακροασεις (χωρις μικτες και αηδιες)- αν εχετε καμια αλλη προταση σε λιγα λεφτα ειμαι ολος αυτια
και η παλια stanton δεν παιζει ασχημα btw

Reaction score
1

^^^ευχαριστω:137: (τα εχω καμποσο καιρο btw)

ερωτηση: τι λαδακι προτεινετε για το spindle?

ryk

Reaction score
925

^^^ευχαριστω:137:

ερωτηση: τι λαδακι προτεινετε για το spindle?
Μίξη αρωματικού δαφνέλαιου με λίγο ροδέλαιο!!!:410:

Πέρα από τη πλάκα, η ουσία είναι ότι για τις στροφές που δουλεύει το μοτέρ οποιοδήποτε "ψιλό" λάδι κάνει την δουλειά. π.χ. λάδι μπουκάλας μηχανής (5W, 10 W). 1-2 σταγόνες....μην το ποτίσεις!

Reaction score
29.620

Δεν κάνει λάδι 5 η 10 , θέλει πιο ψιλό 2 νομίζω φοράει και είναι ειδικό για dd motor, το έχουν νομίζω στο dj shop , η δεν θυμάμαι που αλλού, κάπου 10e το φιαλίδιο των 5ml, νομίζω.
Πάντως δεν κάνει το λάδι αναρτήσεων.Δεν είναι μόνο θέμα ιξώδους, αλλά και οξείδωσης-διάβρωσης του κουζινέτου .

Reaction score
1.549

να και τα δικα μου technics με μπολικα χρονια στην πλατι τους και πολλες μουσικες επισης! ειναι λιγο σκονισμενα στην συγκεκριμενη περιπτωση και με κακες βελονες αλλα ακομα δεν εχω βρει χρονο να τις αλλαξω!

Reaction score
1.815

Απίστευτοι Technics maniacs!!
Από τα ...κυριλέ μέχρι τα μπαρόβια, τα SL έχουν και διατηρούν την αίγλη της εξαιρετικής τεχνολογίας, μιας εταιρίας σταθμό στην ιστορία του Hi-Fi...

ryk

Reaction score
925

Δεν κάνει λάδι 5 η 10 , θέλει πιο ψιλό 2 νομίζω φοράει και είναι ειδικό για dd motor, το έχουν νομίζω στο dj shop , η δεν θυμάμαι που αλλού, κάπου 10e το φιαλίδιο των 5ml, νομίζω.
Πάντως δεν κάνει το λάδι αναρτήσεων.Δεν είναι μόνο θέμα ιξώδους, αλλά και οξείδωσης-διάβρωσης του κουζινέτου .
Don't worry, και το 5αρι/10αρι μια χαρά είναι! (μην αρχίσουμε την λαδοκουβέντα.....:105:)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος