Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!
Που και πόσο?
Η δεύτερη ιδέα μου φαίνεται πιο καλή και οικονομική!
Τζάμπα πράμα!Όχι ρε παιδιά! Χώμα είναι η τιμή που το πουλάνε ...μόνο 1195 ευρώπουλα!
Ευτυχώς που συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 18%... Γλυτώνει δηλαδή κάποιος και περίπου 5% από τη διαφορά του ΦΠΑ!:609:
"Τζάμπα" πράμα είναι!!! (είναι άραγε??:111Τζάμπα πράμα!
Να σου πάρω και σένα ένα να παίζεις?:107:
και είναι άσχημο αυτό?????????:116::116::116:Κάτσε να σχεδιάσεις κάτι μόνος σου με το δικό σου γούστο και σύμφωνα με την επίπλωσή σου...
Αυτό πάντως μου δείχνει σαν "πάγκος" bar με "αιθέριες" υπάρξεις και με τα ηχεία στο φουλ να παίζουν ...Τερλέγκα!:143:
"Τζάμπα" πράμα είναι!!! (είναι άραγε??:111
Ευχαριστώ δε θα πάρω! Είναι κακάσχημο και ...κακόγουστο για σπίτι!!:618:
Περί ορέξεως βέβαια.... :116:
Εχεις πολυ διαβασμα!!Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας για τα ακόλουθα.
Αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο Technics SL 1210 MKII με βελόνα Stanton 500VII
Θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις του ώστε να το έχω σωστά στημένο καθότι νέος στον χώρο και ανάλογα άσχετος. Επίσης στο πικάπ έχω ένα slipmat δεν ξέρω λοιπόν τι ρυθμίσεις να βάλω στο βαρίδιο ή στο ύψος ή ακόμα στο antiskating. Παρακαλώ για τα φώτα σας… και φυσικά για οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε σημαντική για την συντήρηση ίσως. επίσης θα με ενδιέφερε να δω τι καεφαλές προτείνονται σε λογικό budget.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και τον χρόνο