Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
1.815
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Ναι..............μαυρη και καμπουρα.............
Μα καλά... είναι δυνατόν να στεναχωριέσαι γι αυτό??
Να ξέρεις πάντα κυκλοφορεί το άλλο σου ...μισό!

Υπάρχει και η ίδια χωρίς καμπούρα.... για να μη χαλιέσαι!:137:
Sorry για τη φωτό που δεν είναι στο ΜΚ2 ...θα του ταίριαζε γάντι!

Reaction score
1

:106: http://conradhoffman.com/TemplateGen.zip

"It allows printing out LofgrenA/Baerwald, Lofgren B, and Stevenson alignments. You can adjust the inner & outer groove radii to DIN or IEC standards. "Typical" and custom groove radii are also available. The program even has 200mm reference lines which print out on x and y axis so you can check and verify your printer is printing exactly to scale. If not, the program can be adjusted to compensate for your printer. The program also prints out the best home-made strobe discs which can use the printer adjustment function to vary the size of the disc. Very cool. Disc even has a radial line which can be used to count 100 revolutions in a 3 minute period to calculate your percentage of speed error."

απο audioasylum

melina

Cargo 200
Reaction score
45.197
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο αέρα θέλει από πάνω του το πικαπ για να μπορεί να ανοίγει το καπάκι του; Φτιάχνω μια κατασκευή και θέλω να κάνω πρόβλεψη στο ύψος ώστε αν μελλοντικά μπει ένα μκ2 σε ένα ράφι να έχει αρκετό χώρο από πάνω να ανοίγει το καπάκι.

Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο αέρα θέλει από πάνω του το πικαπ για να μπορεί να ανοίγει το καπάκι του; Φτιάχνω μια κατασκευή και θέλω να κάνω πρόβλεψη στο ύψος ώστε αν μελλοντικά μπει ένα μκ2 σε ένα ράφι να έχει αρκετό χώρο από πάνω να ανοίγει το καπάκι.
Με ανοιχτο το καπακι το ΜΚ2 ειναι 42cm

Reaction score
2.248

Εάν πρόκειται να ακούς από αυτό το πικάπ τότε η κατασκευή που σκέφτεσαι (εάν κατάλαβα καλά το ράφι από πάνω θα είναι κλειστό) θα σου δημιουργήσει πρόβλημα ακουστικής ανάδρασης στις μεγάλες εντάσεις.
Στην κατασκευή σου πρόβλεψε την θέση του πικάπ σου στην κορυφή του ρακ/ραφιού και χωρίς να είναι κλειστό από πάνω.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.197
Φαντάσου μια επιφάνεια στο 1 m περίπου ύψος και βάθος από τον τοίχο 50cm. Εκεί θα πατήσει το πικαπ. Από κάτω σε άλλα ράφια θα είναι ενισχυτές και λοιπά, ενώ από πάνω και σε απόσταση ύψους περίπου 50cm (για να ανοίγει το καπάκι) θα υπάρχουν άλλα ράφια, ανοικτά, περίπου 20 πόντους βάθος για φύλαξη cd κυρίως. Το ολο πράγμα θα είναι σε γωνία, δίπλα από το ένα ηχείο (το αριστερό), ουσιαστικά αυτό το ρακ θα είναι εκτός της άμεσης σκηνής που ορίζουν τα δύο ηχεία. Λέτε να έχω θέμα;

Reaction score
2.248

Μάλλον θα έχεις πρόβλημα (ακόμα και σε σε ένα ΜΚΙΙ) καθώς έχεις τρεις παράγοντες που ευνοούν την ακουσική ανάδραση.
Γωνία, δίπλα από ηχείο, ράφι από πάνω.

Reaction score
1.187

Αν είναι να μπει Technics 1200 MKII στην θέση που περιγράφεις δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Εχω ακούσει Technics να παίζουν σε πολύ χειρότερες θέσεις και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Για άλλο πικάπ δεν μπορώ να σού εγγυηθώ...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Σωστόν.
Η αναισθησία αυτού του πικάπ είναι για διατριβή.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τεράστια....πάντα ανοιχτό για να μην πω να το βγάζεις τελείως

Reaction score
29.517

Τεράστια....πάντα ανοιχτό για να μην πω να το βγάζεις τελείως
Δεν εχω διαπιστώσει σημαντική ή άξια λόγου διαφορά με κλειστό ή ανοιχτό καπάκι.
Αν πρόκειται να παίξουν υψηλές στάθμες , καλό είναι να αφαιρείται.

Reaction score
0

ρε παιδια εχετε καμια προταση για το συγκεκριμενο πικαπ τι καλωδιακια rca για το output να του βαλω γιατι αυτα που εχει πανω κοπηκαν.
και σε καμια νορμαλ τιμη αν ξερετε!
ευχαριστω εκ των προτερων

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Για να αλλάξεις καλώδια χρειάζεται να ανοίξεις το πικάπ και να δουλέψει κολλητήρι.Δυσκολάκι
Δεν ξέρω τις γνώσεις και τις ικανοτητες σου αλλά αμα δεν το έχεις ξανακάνει μην το τολμήσεις.Ψιλοδουλειά είναι.Κέντημα.
Ίσως χρειαστεί να πας στο service .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo