JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.442
Τηλ μέσω πμ.
http://www.avsite.gr/forum/threads/Αλλαγη-βραχιονα-σε-technics-sl-1210.94677/Καλημέρα σε όλους. Έχω λύσει το βραχίονα του ΜΚ2 για να φτιάξω το height adjustment που είχε κολήσει. Όλα καλά μέχρι εδώ όμως παρατήρησα στο βραχίονα ότι το ελατηριάκι του antiskating πιάνει εκεί που πρέπει να πιάσει για να ξεκινήσει να τεντώνει όταν εμένα πάνω η ροδελίτσα είναι στο 0,7. Έτσι πρέπει να είναι (αμφιβάλω) και αν όχι πως το μηδενίζω εκέι που πρέπει; Με τη βιδίτσα κάτω από τη ροδέλα απλά τη χαλαρώνω και το σετάρω στο 0 μόλις ξεκινήσει να επιμηκύνεται το ελατήριο;
Αν γίνεται κάποιος μια γρήγορη απάντηση μην έχω το πικάπ ανοιχτό 2 μέρες
Ευχαριστώ.
Ok το αφηνω στην ησυχια του. Δεν με πειραζει.....δεν το πειραζω.Όχι να το αφήσεις στην ησυχία του. Τι φοβάσαι ? μην φύγει και το χάσεις. Στα περισσότερα δεν λειτουργεί σωστά.
Αστο όπως είναι.
Σταυρο στο περιστροφικο δαχτυλιδι για το υψος του βραχιονα πανω στο σπειρωμα εχει γρασο οπου ξερενεται με τα χρονια και δεν γυρναει το δαχτυλιδι. Προσπαθησε να το γυρισεις,και αν γυρναει απαλα ειναι οκ.Γιαννη που ακριβως ειναι αυτο το γρασσο που αναφερεις. Το ρωταω για να το κοιταξω κι εγω αν εχει ξεραθει.
Ναι για πες...Να πω;
Πες...πες...Να πω;