Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
4
Ευχαριστώ πολύ.τον έμαθα και αυτον το απόγευμα.εκεί σκεφτόμουν κ εγω

Reaction score
4
Καλημέρα.Τελικά το πήγα στον Κατσίπη.Το πήρα την Παρασκευή.Όλα δείχνουν ΟΚ.Βε΄βαι δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το ελέγξω.Αλλα τώρα είναι όλα ρυθμισμένα στο 2 και δεν πηδάει ή κολλάει καθόλου η βελόνα πράγμα το οποίο πρί δεν συνέβαινε.Επρεπε να είναι στο 2.7-2.8.Αύριο θα αντικαταστήσω και την stanton trackmaster v.3 (την οποία πουλάω κιόλας) που έχω με μία ortofon om10.

Reaction score
4
Τελικα αλλαξα και την βελονα και το πικαπ δεν ειναι ΟΚ.Καταρχην το antiskate δεν κανει τπτ.Δευτερον με την καινουργια βελόνα και headshell προσπαθω να ισσοροπησω τον βραχιονα και σχεδον τερματιζει το βαρυδι.Με αποτελεσμα οταν ισσοροπει και παω να βαλω τα σωστα γραμμαρια στο βαρυδι να μην μπορω γατι τερματιζει.

Reaction score
4
Καμια ιδεα για μας τους εσχετους, περαν του οτι θα το ξαναπαω στον μαστορα?

Reaction score
30.455
Δευτερον με την καινουργια βελόνα και headshell προσπαθω να ισσοροπησω τον βραχιονα και σχεδον τερματιζει το βαρυδι.Με αποτελεσμα οταν ισσοροπει και παω να βαλω τα σωστα γραμμαρια στο βαρυδι να μην μπορω γατι τερματιζει.
Τι βάρος έχει η κεφαλή που χρησιμοποιείς?
To headshell είναι το εργοστασιακό ή κάποιο άλλο ελαφρύτερο?
Υπάρχει αυτό στα παρελκόμενα του πικάπ σου?

Reaction score
4
Μπα ουτε αυτη. Παντω οπως φαινεται και στο βιντεακι που ποσταρα πριν , δεν κανει κατι τετοιο και δεν ακουει καν το antiskating.

Reaction score
30.455
Περίμενε πρώτα να πει και κανένας άλλος τη γνώμη του για να δούμε αν αυτό είναι όντως το πρόβλημα.

Ο karajak που έχει αυτή την κεφαλή με sl 1200 νομίζω μπορεί να μας διαφωτίσει.

Καλη επιλογη η om 10 ,την εχω στο δικο μου 1200 με αριστα αποτελεσματα.

Reaction score
4
Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι να μην εγινε σωστη δουλεια στο service και να πρεπει να παω για βραχιονα

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Μπα ουτε αυτη. Παντω οπως φαινεται και στο βιντεακι που ποσταρα πριν , δεν κανει κατι τετοιο και δεν ακουει καν το antiskating.
Πως συμπεραινεις οτι το antiskating δεν δουλευει?
Ρυθμισε το βαρος στο 0 και τοτε δοκιμασε το να δεις αν τραβα τον βραχιονα εξω.
Οσον αφορα την ΟΜ10,αν τα κανεις ολα οπως πρεπει και δεν δινεο το σωστο βαρος αναγνωσης,τοτε χρειαζεσαι βαριδι οπως ειπαν οι αλλοι πιο πανω.

Reaction score
4
Το συμπεραίνεται γιατί κάνω ότι και στο βίντεο που ποσταρα και δεν κάνει απολύτως τίποτα.γενικά το κουναω και ο βραχίονας σταθερός.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Το συμπεραίνεται γιατί κάνω ότι και στο βίντεο που ποσταρα και δεν κάνει απολύτως τίποτα.γενικά το κουναω και ο βραχίονας σταθερός.
ΟΚ ανκαι δεν θεωρω οτι ειναι και ο καλυτερος τροπος ελεγχου αυτος στο βιντεο.
Παντως η ρυθμιση του bearing δεν ειναι και τοσο δυσκολη οσο λεει ωστε να αναγκαστεις να αλλαξεις βραχιωνα και ουτε εχει τοσο "κοστος" οσο λεει.
Για καποιον που ξερει,ειναι δουλεια 10 λεπτων.

Reaction score
4
Μακάρι.τι να πω.αν εχεις κανέναν καλύτερο τρόπο για τσεκαρισμα και μπορείς μου λες.πάντως αύριο θα επικοινώνησω πάλι με τον μάστορα για να του το ξαναπαω

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Το antiskating μπορει να εχει προβλημα στον μηχανισμο του και οχι επειδη το bearing ειναι σφικτο.Αυτο μπορεις να το τσεκαρεις με τον τροπο που σου ειπα πιο πανω,δηλαδη, να ισορροπησεις τον βραχιονα στο 0 και να σπρωξεις ελαφρα τον βραχιονα προς το κεντρο του πλατω.Αν κινειται ελευθερα τοτε το bearing δεν εχει προβλημα,και ενδεχομενως το προβλημα να ειναι ο μηχανισμος του antiskating .
Aν δεν κινειται ελευθερα αλλα σταματα γρηγορα (λογω τριβων) τοτε χρειαζεται ρυθμιση (χαλαρωμα) το bearing.

Reaction score
4
Έχω μπερδευτεί πραγματικά.ο βραχιωνας κινείται προς το κέντρο αλλά επιστρέφει προς τα πίσω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag