- Reaction score
- 11
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB
Αυτό είναι εργαλείο!
Καλοάκουστο φίλε!
:107:
Αυτό είναι εργαλείο!
Καλοάκουστο φίλε!
:107:
Καλώς σας βρήκα Νικόλα! Όταν παραλάβω και το V-LPS θα επανέλθω...Mπράβο Τάσο!!
Τώρα είσαι ένας από μας!:126:
Περιμένουμε test απ αυτά , τα καλά, που ξέρεις.:116:
Σε ευχαριστώ Γιάννη, με το 1,65 είμαι on-spec οπότε θα το αφήσω εκεί.Καλοάκουστο τάσο , να το ευχαριστηθείς.
Για το βάρος μην τρελαίνεασι , σου δίνει περιθώριο απο τόσο min , εσω τόσο max.
Συνήθως το ptimum είναι στην μέση , αλλά δεν σημαίνει οτι πρέπει σώνει και καλά να βάλεις το μέσο βάρος.
Κεφαλή Τ4Ρ :101: βγάζω σπυράκια... Πέτα το από το παράθυρο.Όταν άκουσα για πρώτη φορά πως πάιζει ένα καλό πικάπ το παρακάτω
![]()
μου'ρθε να το πετάξω από το παράθυρο.
Μεγαλύτερη απόλαυση και από το σεξ! :137:Kαι πάμε στο Unpacking...
![]()
Ούφ! ....Και μόλις άναψα τσιγάρο :137:Μεγαλύτερη απόλαυση και από το σεξ! :137:
:126: χε χε χε...έτσι ακριβώς!Έλα ρε συ Hysterica ! ! ! !
thanks m8!Καλορίζικο και καλά ακούσματα !
Την ερωτηση αυτη με τον βραχιονα την εκανα και εγω.Σε ευχαριστώ Γιάννη, με το 1,65 είμαι on-spec οπότε θα το αφήσω εκεί.
Όσο για το ύψος του βραχίονα...δεν ξέρω που να το βάλω ακριβώς. Το ρύθμισα με χοντρό βινύλιο αλλά όταν βάζω από εκείνα τα Ελληνικής κατασκευής "σελοφάν" φαίνεται ψηλά ο βραχίονας. Αν το βάλω στη μέση ποτέ δεν θα είναι σωστά. Να το κάνω optimize για τα καλά μου βινύλια; Εσείς παίδες πως το έχετε ρυθμίσει;
Εγώ τον ρύθμισα στο 3... φαίνεται ιδανική θέση. Αλλά ψιλοσπάστικα τελικώς σήμερα γιατί μάλλον η Ortofon μου βγήκε μάπα :108:Την ερωτηση αυτη με τον βραχιονα την εκανα και εγω.
Δες εδω..http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1173696&page=87
Ευχαριστώ! Να τελειώσει και η περιπέτεια με την Ortofon και όλα θά είναι ok!Τάσοοο καλορίζικο το ...εισαγώμενο!!!!!!!!!
Εγώ ακόμα περιμένω για αρχές Δεκέμβρη την αλλαγή από ΜΚ5 σε ΜΚ2!
Όταν το παραλλάβω, θα ξαναβάλω κι εγώ τις φωτογραφίες του καινούριου!
Καλές ακροάσεις με τις δισκάρες σου και πολλά οφθαλμόλουτρα με τα εξώφυλλά τους!:444:
Ναι πολύ καλή η ortofon :138: πέτα την και πάρε μια τέτοια να βρεις την υγειά σου:Ευχαριστώ! Να τελειώσει και η περιπέτεια με την Ortofon και όλα θά είναι ok!
Με τον πόνο μου παίζεις; :402:Ναι πολύ καλή η ortofon :138: πέτα την και πάρε μια τέτοια να βρεις την υγειά σου:
![]()
http://denon.co.uk/UK/Product/Pages...roductId=e4eee5c9-923a-445a-b018-fc82a4994311
Του πάει πολύ!Χαιρετώ το φόρουμ.
Αυτό είναι το δικό μου mk2 ελαφρώς "πειραγμένο". Βραχίονας Origin live OL1 και κεφαλή Denon DL160. Να πώ ότι όταν άλλαξα τον βραχίονα της μάνας του με τον origin (Rega ουσιαστικά) η διαφορά ήταν αρκετά προς το καλύτερο
.![]()
E, ναι αλλά νά έχεις την Porsche και να της βάζεις λάστιχα από Lada... Δε λέει! :126:Με τον πόνο μου παίζεις; :402:
Και τα 350€ που στοιχίζει η Denon καλά είναι :126: