Technics sl 1200 mkii εφ' όλης της ύλης!



ryk

Μηνύματα
2.112
Reaction score
925
Απάντηση: Technics sl 1200 mkii εφ' όλης της ύλης!

Μπράβο λεβέντη μου...:626::623:
Μην κοροϊδεύεις.....και η αποτυχία θέλει την τέχνη της.....μπορώ να το πουλήσω ως σπάνιο κομμάτι αφηρημένης τέχνης!:114:

Μην ανυσυχείς, φτηνό είναι το καπάκι.
Το ξέρω, έχω μαζέψει πραγματάκια που χρειάζομαι (λαστιχένιο mat, ποδαράκια και φυσικά καπάκι!)
 

Μηνύματα
842
Reaction score
714
Απάντηση: Technics sl 1200 mkii εφ' όλης της ύλης!

Αν υπάρχει το μάνιουαλ του πικάπ, έχει στις πρώτες σελίδες την ρύθμιση της vta, ανάλογα με το ύψος της κεφαλής.Συνολικό ύψος απο την ακίδα μέχρι την οριζόντια επιφάνεια τηε κεφαλής εκεί που αναρτάται στο head shell.Αυτό το ύψος , έχει μια αντιστοιχία στο ποσό της vta.Αν δεν εχεις το μανιουαλ, δες τι ύψος εχει η κεφαλή σου απο το δικό της μάνιουαλ και θα σου πω τι λέει το μανιουαλ της technics.
Καλησπέρα!
Ξεθάβω εγώ αλλά δε βαριέσαι!
Αυτόν το τρόπο τον θεωρούμε σωστό υπό την προϋπόθεση πως χρησιμοποιούμε το original rubber mat του mk2. Έτσι δεν είναι; Δεν το έχω, αλλά από ότι διαβάζω δεξιά και αριστερά πρέπει να είναι 6mm. Βάζοντας τώρα κάποιος τσόχινο κατεβαίνει κάπου στα 2,3 περίπου. Οπότε λογικά κάπου εδώ αρχίζει ή αφαίρεση. Καλά δεν το σκέφτομαι; Ίσως βέβαια και να μην έχει τόση σημασία σύμφωνα και με τα λεγόμενα των προηγούμενων ομιλητών και να ψάχνω να βρω τρίχες.Από την άλλη αν είναι κανείς λίγο ψυχαναγκαστικός όπως εγώ ίσως καταφέρει να κοιμηθεί λίγο πιο ήσυχος το βράδυ.

Το ύψος ξεκινά στη θέση 0 με 15mm και ανεβαίνει κατά 1 mm. (16/1, 17/2 κλπ)
 
Last edited:




Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.696
Μηνύματα
2.870.133
Members
37.941
Νεότερο μέλος
daemon76
Top