Tekton speakers

Reaction score
38
Aκυρο , λάθος δικό μου.
αλλο τα pendragon αλλο τα double impact....αλλη φιλοσοφια....μαλλον θα τα παρω...το μονο που εχω ενσταση ειναι η θεωρια των 30000$ , αυτο ειναι τραβηγμενο...!!!! Παντως καποιοι αλλαξαν ηχεια των 10 με 15000$ στην Αμερικη για να παρουν tekton γενικως....κ παλι μεγαλη επιτυχια!.... Τα σχολια απο ΟΛΟΥΣ ειναι πολυ καλα, κ αυτο σπανια το βλεπεις..! Τους πληρωσανε ολους ακομη και τους αγοραστες? Αυτα προς το παρων ..!!!

Reaction score
38
Απο που; Πως; Πόσο;
Tektondesign.com...μαθαινω εαν το ψαξεις να ερθει με κοντεινερ θα ερθει μικρη χρεωση μαζι με φορο...παει συνολικα ως κοντεινερ η χρεωση....κ παλι 3000$ ειναι μια πολυ καλη τιμη για audiophile ηχειο...

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.247
Παίρνουμε εμείς οι άσχετοι ένα μικροφωνάκι και προσπαθούμε να κάνουμε κάποια μέτρηση για την πλάκα μας και το χόμπι μας.
Μετά βλέπεις τους επαγγελματίες και ... :headbang::headbang:
Αν ανέβαζε τέτοια μέτρηση μέλος θα τον είχαμε ταράξει στο πείραγμα.:D

Άλλαξε ρε Καραμήτρο την κλίμακα και ανέβασε την εικόνα σε καλή ανάλυση, μας στράβωσες
:roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1511020116][/DOUBLEPOST]
In room μετρηση δεν ειναι αυτη; Αν ναι, μικρο το κακο.
Μεγάλο είναι.
Τι ριβιούερ είναι αυτός που μετράει ηχεία στο σαλόνι του;
Δεν έχει φροντισμένο χώρο;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.355
Tektondesign.com...μαθαινω εαν το ψαξεις να ερθει με κοντεινερ θα ερθει μικρη χρεωση μαζι με φορο...παει συνολικα ως κοντεινερ η χρεωση....κ παλι 3000$ ειναι μια πολυ καλη τιμη για audiophile ηχειο...
Οταν μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες ενημέρωσε το θρεντ παρακαλώ :)

Reaction score
38
Παίρνουμε εμείς οι άσχετοι ένα μικροφωνάκι και προσπαθούμε να κάνουμε κάποια μέτρηση για την πλάκα μας και το χόμπι μας.
Μετά βλέπεις τους επαγγελματίες και ... :headbang::headbang:
Αν ανέβαζε τέτοια μέτρηση μέλος θα τον είχαμε ταράξει στο πείραγμα.:D

Άλλαξε ρε Καραμήτρο την κλίμακα και ανέβασε την εικόνα σε καλή ανάλυση, μας στράβωσες
:roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1511020116][/DOUBLEPOST]
Μεγάλο είναι.
Τι ριβιούερ είναι αυτός που μετράει ηχεία στο σαλόνι του;
Δεν έχει φροντισμένο χώρο;
Tekton-Ulfberht-800x500-thumb-800xauto-17883.jpg εγω τις μετρησεις αυτου θελω... χαχαχαχα

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Ααα μιλάμε για πολύ σοβαρή εταιρία...
Όταν έκανε ο τύπος εδώ την δοκιμή, η εταιρία ανακοίνωνε ευαισθησία 98 db για το Pendragon, σύμφωνα πάντα με το άρθρο.
Κάνει τη δοκιμή και βρίσκει πως το ηχείο δεν είναι 98 αλλά 95 db. Ουσιαστικά είναι και παρακάτω αλλά πες 95.
Και το αποτέλεσμα...
Αλλάζει η εταιρία τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνει για το ηχείο και πλέον το γράφει 95!!!
http://www.tektondesign.com/pendragon.html

500 γραμμάρια φέτα Ηπείρου παρακαλώ... Βγήκε λίγο παραπάνω να την αφήσω?

Οι δε αποκρίσεις συχνότητας που ανακοινώνουν βγάζουν μάτι.
20 Hz από δύο επαγγελματικά 10ιντσα των 30 ευρώ!!!
Δεν αναφέρουν βέβαια στα μείον πόσα db έχει τα 20, οπότε και 25 db κάτω να είναι δεν υπάρχει θέμα.

Reaction score
29.517
Ελα μωρέ και συ τώρα, τι θές ?
Ότι θένε κάνουνε. Δεν το ξέρεις?
Τώρα θα τους μάθουμε?
Απατεωνιές κάνουν όλοι τους.
[DOUBLEPOST=1511029147][/DOUBLEPOST]Και -30db να είναι δεν πειράζει . Αρκεί που βγαίνουν.
[DOUBLEPOST=1511029200][/DOUBLEPOST]Εχουν κάτι να δείξουν.

Reaction score
38
Είναι επειδή δεν βρέθηκε ακόμα κάποιος να το δοκιμάσει, ώστε να γνωρίσουν την ευαισθησία του!!!:headbang:
Τελικα βρεθηκε κ δεν τα εσπασε αυτος αλλα τα ηχεια τρελαναν τα αυτια του....!!!!! ηρεμα αναλυτικα, ησυχα, Τρομερο soundstage, αυτο ιδιως μου εκανε εντυπωση (Νομιζα πως επαιζε το κεντρικο μαζι χααχαχα) κ αισθηση Live... Aυτα μεχρι στιγμης διοτι 5ωρες εχουν παιξει μουσικη σε χαμηλη ενταση....Ααα επισης παιζει κ σε χαμηλη ενταση...Φοβερο κ αυτο...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.355
Τελικα βρεθηκε κ δεν τα εσπασε αυτος αλλα τα ηχεια τρελαναν τα αυτια του....!!!!! ηρεμα αναλυτικα, ησυχα, Τρομερο soundstage, αυτο ιδιως μου εκανε εντυπωση (Νομιζα πως επαιζε το κεντρικο μαζι χααχαχα) κ αισθηση Live... Aυτα μεχρι στιγμης διοτι 5ωρες εχουν παιξει μουσικη σε χαμηλη ενταση....Ααα επισης παιζει κ σε χαμηλη ενταση...Φοβερο κ αυτο...
Εάν κατάλαβα καλά τα αγόρασες;

Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά την αγορά αλλά και τα έξοδα (τελωνεία -μεταφορικά), όπως επίσης και φωτογραφίες. Δεν μπορείς να πετάς υπονοούμενα χωρίς φωτογραφίες. :D

Δώσε πράμα στον λαό :party:

Last edited:

Reaction score
38
Εάν κατάλαβα καλά τα αγόρασες;

Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά την αγορά αλλά και τα έξοδα (τελωνεία -μεταφορικά), όπως επίσης και φωτογραφίες. Δεν μπορείς να πετάς υπονοούμενα χωρίς φωτογραφίες. :D

Δώσε πράμα στον λαό :party:
Ναι, ολα θα γινουν....η τιμη του site + upgrade package + κοντεινερ μαζι με φορους = 350 ευρω...ετσι για αναψουν λιγο τα πραγματα....παιζει απιστευτα για τα λεφτα του....τα studio 100 Paradigm τα εστειλε για υπνο....Ευτηχως που καποιος εφτιαξε ενα ηχειο χωρις πολλα (λουλουδια) κ ομορφιες, απλως για μουσικη.....μεγαλωσα με 802 b&w, εχει ψυχη κ υποσταση το double impact...

Reaction score
38
η σκηνη ειναι πραγματικα φοβερη....τα μπασα ΦΟΒΕΡΑ....το paradigm sub 12 το εβγαλα απο 2καναλη ακροαση...το DI ειναι ουδετερο ηχειο, οχι ψυχρο, αναλυτικο αλλα μουσικο, σου δεινει την αισθηση οτι ακους κ κεντρικο αναμεσα τους....Εξαιρετικα ησυχο, τα οργανα χανονται στο απειρο, τα σαουντρακς μου πηραν ψυχη, ακουω νεους ηχους απο την αγαπημενη μου μουσικη....Οτι μπορεσα να ακουσω διοτι εχω κ 2 παιδια....αυτα για τωρα...

Reaction score
38
η σκηνη ειναι πραγματικα φοβερη....τα μπασα ΦΟΒΕΡΑ....το paradigm sub 12 το εβγαλα απο 2καναλη ακροαση...το DI ειναι ουδετερο ηχειο, οχι ψυχρο, αναλυτικο αλλα μουσικο, σου δεινει την αισθηση οτι ακους κ κεντρικο αναμεσα τους....Εξαιρετικα ησυχο, τα οργανα χανονται στο απειρο, τα σαουντρακς μου πηραν ψυχη, ακουω νεους ηχους απο την αγαπημενη μου μουσικη....Οτι μπορεσα να ακουσω διοτι εχω κ 2 παιδια....αυτα για τωρα...
Tο τερας οπτικα καθως ανοιγει κ στρωνεται με εχει καθηλωσει....η ηρεμια του κ η σκηνη του σε πολυ δυσκολα κοματια με εχει αφησει αφωνο...hans zimmer superman, two steps from hell τα ιδια, δυσκολα κοματια με πολλα οργανα και κορυφωσεις .....hi end γιγαντες....κ με τιμη 2500ευρω παρα πολλα ηχεια τα βγαζει off, με ηχειο αναφορας το b&w 802 το DI ξεχωριζει στην μεσαια περιοχη με την 3D διασταση, μοναδικο χαρακτηριστικο αυτο, μπορει τα πριμα να ειναι λιγο πιο crispy στο 802 αλλα η μεσαια περιοχη ειναι διαμαντι με επιστημη κ πατεντες που πρεπει να το ακουσεις....live διασταση μπαντας διπλα σου 3D.....
[DOUBLEPOST=1517681026][/DOUBLEPOST]
Tο τερας οπτικα καθως ανοιγει κ στρωνεται με εχει καθηλωσει....η ηρεμια του κ η σκηνη του σε πολυ δυσκολα κοματια με εχει αφησει αφωνο...hans zimmer superman, two steps from hell τα ιδια, δυσκολα κοματια με πολλα οργανα και κορυφωσεις .....hi end γιγαντες....κ με τιμη 2500ευρω παρα πολλα ηχεια τα βγαζει off, με ηχειο αναφορας το b&w 802 το DI ξεχωριζει στην μεσαια περιοχη με την 3D διασταση, μοναδικο χαρακτηριστικο αυτο, μπορει τα πριμα να ειναι λιγο πιο crispy στο 802 αλλα η μεσαια περιοχη ειναι διαμαντι με επιστημη κ πατεντες που πρεπει να το ακουσεις....live διασταση μπαντας διπλα σου 3D.....
επομενο βημα....ενας prima luna premium η ενας parasound halo integrated.....το ψαχνω....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo