- Reaction score
- 89.941
Το 3 μπορεί να είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, δεν είναι όμως για να αντικαταστήσει αυτοκίνητο δύο κατηγοριών πάνω, τουλάχιστον όχι χωρίς να σου λείψουν πράγματα στην πορεία.
Αυτοί ειναι οι φόβοι μου. Από την άλλη δεν είναι και απαραίτητο να δώσω την CLS για να αγοράσω άλλο. Μπορώ να την κρατήσω να την κυκλοφορώ μια φορά την εβδομάδα σαν τους συνταξιούχους. Γιατί όχι;Φοβάμαι πάρα πολύ πως αν δώσω την CLS για Tesla 3 θα κλαίω κρυφά τα βράδια στο υπόγειο.
Το S είναι πιο ψηλά στη γκάμα της εταιρείας, έχει μάλλον περισσότερη έμφαση σε premium στοιχεία, είναι όμως και παλιότερη σχεδίαση, 10 χρόνια είναι πολλά ακόμη και για αυτοκίνητα που ανανεώνονται εκ των έσω σημαντικά και σχετικά σιωπηλά κάθε τρεις και λίγο. Και αισθητικά είναι πιο κοντά σε αυτό που προσπάθησε η Mercedes να κάνει με τη CLS.
Αυτά είναι τα υπέρ του S.Βεβαίως, οικονομοτεχνικά τον συμφέρει ένα S ώστε με 3 χρόνια απόσβεση να είναι καλυμμένος ωραιότατα με την εφορία του. Ειδάλλως θα του κάνουν άγαλμα.
ΙσχύειΑπό την άλλη, οι "ανάγκες" του, είναι για model 2 και iD.3, τα υπόλοιπα δε του χρειάζονται, δε το χρησιμοποιεί σχεδόν ποτέ σε εκτός πόλης μεγάλες διαδρομές (και δε θα ξεκινήσει τώρα).![]()
ΙσχύειΦορολογικά, τον συμφέρει το S, αλλά το βλέπω too much για τις ανάγκες του
Δεν ισχύει, πελώριο είναι και αυτό που οδηγάω τώρα, δεν θα μου φανεί διαφορά.Είναι και πελώριο, βάρκα ατελείωτη, δε βλέπω νόημα.
Μόνο σεντάν θέλω, όχι suv, δεν μου αρέσουν.Με σαφώς μικρότερο κόστος, αν θες να συνδυάσεις "παράδοση" και μέλλον, κοίτα και εδώ Volvo C40.
Έχω χρόνο, ναι… η αγορά για φορολογικούς λόγους καλό είναι να γίνει στο πρώτο τρίμηνο του 2025.ντιμ , γαμσετα, περίμενε να ωριμάσει το eqe
Οπότε θα περιμένω και το eqe sedan που δεν το δίνουν διαθέσιμο στην Ελλάδα τώρα, και ότι άλλο βγει στο μεταξύ. Και ας δούμε και πως θα είναι το 3.
Και πάνω από όλα να δούμε τι θα ισχύει τότε φορολογικά με τις αποσβέσεις για τα ηλεκτρικά. Αν καταργηθούν τα σημερινά φορολογικά κίνητρα δεν ξέρω τι δρόμο θα τραβήξω.
Ασε που μπορεί να γίνει και το μετρό στη Σαλονίκη μέχρι τότε.