Tesla

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.506
Θεωρίες. Μακάρι να ισχύουν αλλά δεν παύουν να είναι θεωρίες.

Εγώ θέλω ένα Tesla στα 30Κ χωρίς επιδότηση, με έναν σοβαρό εξοπλισμό και ικανό για αυτόνομη οδήγηση. Όχι να είναι μέσα στην τιμή και το FSD, αλλά να είναι έτοιμο για αυτό. Δεν έχω καμία όρεξη να δίνω 45άρια. :biggrin:

Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιαστεί πρώτα το HW5 και μετά το όποιο νέο όχημα.

Last edited:

head-stef

Headphones
Reaction score
2.406
More trouble...
Και ελληνικά:

Last edited:

alexis

Reaction score
32.506
Νέο κατάστημα Tesla στη Γλυφάδα. Μόλις πέρασα από έξω. Πριν το Σκλαβενίτη στο ρεύμα προς Βάρκιζα. Μικρό. Δύο αμάξια χωράει μέσα αν είδα καλά.

alexis

Reaction score
32.506
Γιατί, έχει περισσότερα μοντέλα;
Τέσσερα είναι, όχι δύο. Αν δεν έχετε S & X στις γειτονιές σας εδώ έχουμε. :)

Επιπλέον υπάρχουν διάφορα εξωτερικά χρώματα, και δύο εσωτερικά. Οι επιλογές είναι δεκάδες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.816
Vision is the king.

Besides the difficulty of using sensor fusion, Bloomberg also points out that Tesla’s advantage is in the fundamental cost of the hardware. The Model Y costs just 1/7th of the total cost of a Waymo vehicle.

Και πιο καλό, και πιο φτηνό.
😜😁🤣😁😜

ΥΓ. Και δω, η εμπειρία, μετράει:

3 Billion Miles… and Counting

The biggest advantage that Tesla has over any other entrant into the autonomy ring is simply just data. Tesla’s fleet has gathered over 3 billion miles of driving data globally, whereas Waymo’s fleet is just a minuscule 22 million miles.

alexis

Reaction score
32.506
Αποκλείεται. :biggrin:

Όταν τα λέω εγώ είμαι fanboy cult mth3r fck3r :biggrin:

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.350
Να πούμε που μπάζουν αυτά τα νούμερα ή θα γίνουμε haters; (που είμαστε δηλαδή)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.816
Να πούμε που μπάζουν αυτά τα νούμερα ή θα γίνουμε haters; (που είμαστε δηλαδή)
Δεν χρειάζεται να πεις σε μας κάτι, στείλε επιστολή διαμαρτυρίας στο Bloomberg για την ανάλυση που έκανε.

Εμείς απλώς δείχνουμε τα αποτελέσματα που έβγαλαν αυτοί που ασχολήθηκαν με το θέμα, οι (άσχετοι προφανώς για σένα) του Bloomberg.

Μπορείς να τους κατηγορήσεις κι ότι τους έδωσε λεφτά η Τέσλα για να λένε τέτοια απίστευτα πράγματα.

Και να ρωτήσεις ΑΙ πόσα λεφτά τους έδωσε ο Έλον, η συμπάθειά σου, για να λένε τέτοια πράγματα. 🤣

Τέλος, μπορείς να υποστηρίζεις (φιλ φρι) τα αυτόνομα συστήματα οδήγησης των Γερμανών, ως καλύτερα απ' όλα. Όταν υπάρξουν κάποτε γερμανικά αυτόνομα ταξί. 😁😜🤣

ΥΓ. Προς ώρας οι Γερμανοί άλλαξαν άποψη, και λένε θα παραμείνουν πιστοί στις σόμπες.

😁😜🤣

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.350
Δεν χρειάζεται να πεις σε μας κάτι, στείλε επιστολή διαμαρτυρίας στο Bloomberg για την ανάλυση που έκανε.
:lolsign:
Άλλη δουλειά δεν έχω
:lolsign:
Κανονικά θα έπρεπε να βλέπετε αμέσως τις τρύπες που έχει η συγκεκριμένη μελέτη, και είναι τεράστιες.
Αλλά επειδή είστε καλτ μέμπερς, έχετε πάθει τύφλωση. Αν σας αλλάξω την λέξη Tesla με οποιαδήποτε άλλη φίρμα θα τα δείτε αμέσως.
Σας δίνω μια μέρα να το ξανασκεφτείτε.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.423
Θελουμε περισσοτερα Tesla αν ειναι να βρουμε λιγο την ησυχια μας στις διακοπες ! :biggrin:

The test was conducted eight times and The Dawn Project said, “Full Self-Driving ran down the child mannequin on every single” attempt.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.466
Νεότερο μέλος
argirios