Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.911
Παρακολουθώ live steams διαδρομές με Robotaxis. Υπάρχει άνθρωπος της εταιρείας αλλά στη θέση του συνοδηγού. Πίσω δεν υπάρχει όχημα της εταιρείας όπως πριν μερικές μέρες. Αυτός που το κάλεσε είναι κάτοχος Tesla. Όταν ήρθε το Robotaxi στη πίσω οθόνη είχε φορτώσει τη μουσική που άκουγε στο δικό του όχημα.

Edit:. Όλο το profile είχε φορτώσει.
Αφού έχω ένα Τέσλα, εάν πχ νοικιάσω ένα οποιοδήποτε Τέσλα, κατευθείαν θα έχει το ινφοτέινμεντ τα πάντα όλα όμοια με το δικό μου, και συμπεριλαμβάνεται από θερμοκρασία κλιματιστικού, έως θέσεις καθίσματος και καθρεφτών.

Εφόσον χρησιμοποιείται το app για την ενοικίαση, με ξέρει, ξέρει τις ρυθμίσεις μου στο αυτοκίνητο, και ό,τι έχω βάλει στο ινφοτέινμεντ, όχι μόνο τινταλ και σποτιφάι, τα πάντα όλα.. Στους χάρτες θα βρω όλες τις διαδρομές που έκανα, τα πιν που έχω βάλει για σπίτι, δουλειά, κλπ, τα πάντα όλα. Σα να βρίσκομαι στο δικό μου αυτοκίνητο, καμία διαφορά. Το κινητό μου θα είναι ήδη συνδεδεμένο για τηλεφωνήματα κλπ. Δε χρειάζεται να κάνω τίποτα απολύτως, παρά μόνο στο app να αποδεχτώ το νέο αυτοκίνητο (λαμβάνω πρόσκληση από αυτόν που μου το ενοικιάζει).

Προφανώς και στο ρομποτάξι, εφόσον όλα γίνονται από το app της Τέσλα, εάν έχεις Τέσλα, σε ξέρει και ξέρει όλες σου τις ρυθμίσεις.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.536
Άλλο app έχουν για τα Robotaxis. Λέγεται Tesla Robotaxi. Τους το έδωσαν ακριβώς την ώρα που άνοιξε η υπηρεσία (22:00 χθες βράδυ ώρα Ελλάδας). Πρόσβαση στο app είχαν μόνο οι έχοντες πρόσκληση.

Τo Robotaxi φορτώνει αυτόματα media & streaming settings του δικού σου οχήματος πριν σε παραλάβει.

alexis

Reaction score
32.536
Πως καθαρίζει το Robotaxi τις μπροστά κάμερες όταν χρειάζεται.

alexis

Reaction score
32.536
Το Robotaxi σταματά στην άκρη όταν καταλαβαίνει πως έχει πίσω του ασθενοφόρο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger