The Adam T Series is Getting a New Member

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
We would not consider the T Series an upgrade to your A7s. If you're talking about the original A7s, then the A7X would be an upgrade
Προφανώς...

Το Α7Χ βγαίνει στα 550€ το τεμάχιο, διπλάσια τιμή, δεν πρόκειται προφανώς για "πεταμένα λεφτά"... τι να κάνουμε, είναι καλύτερο.

Ωστόσο, ας πούμε ο vastsar που έχει 5 τεμάχια Α7Χ, και δε του περισσεύουν τα λεφτά από τα μπατζάκια, αν τυχόν θέλει να βάλει μια 4-αδα δορυφόρων για άτμος στο ταβάνι, με Α7Χ θα του κοστίσουν 2.200€ ενώ με Τ7V θα δώσει συνολικά ...800€!

Τι συζητάμε;

Αν τα έχεις τα λεφτά, παίρνεις το καλύτερο και ακριβότερο μόνιτορ που αντέχεις, αν όμως δε τα έχεις, τότε οι φτηνές αυτές λύσεις της Άνταμ, είναι η μόνη ελπίδα να χαρείς στο ακριβό αυτό χόμπι...

ΥΓ. Τα δικά μου 4 τεμάχια Neumann 310 που έχω στο ταβάνι, αν θες να τα πάρεις για άτμος θα δώσεις 7.100€ ενώ αν θες να πάρεις 4 τεμάχια σα του φλας για άτμος, θα δώσεις συνολικά 11.200€...

Για τα γνωστά 4 τεμάχια me Geithain που θα ήθελα, για άτμος, θα χρειαστεί να εκταμιευσεις 24.000€...
Μόνο για άτμος τα 24.000€, τα υπόλοιπα 7 τεμάχια; Θες 40.000€ για τα υπόλοιπα, πάει το σύνολο των δορυφόρων στα 65.000€...

Βεβαίως, ένα μόνο μεγάλο ενεργό ηχείο της PMC, κοστίζει περίπου τα ..διπλάσια.

Ας ξαναδούμε τώρα τα ηχεία των 100-200-300€ με άλλο μάτι, κι όχι με την απαιτητικότητα και αυστηρότητα του αγοραστή ηχείων υψηλού κοστολογίου.

Last edited:

Reaction score
4.250
Προφανώς...

Το Α7Χ βγαίνει στα 550€ το τεμάχιο, διπλάσια τιμή, δεν πρόκειται προφανώς για "πεταμένα λεφτά"... τι να κάνουμε, είναι καλύτερο.

Ωστόσο, ας πούμε ο vastsar που έχει 5 τεμάχια Α7Χ, και δε του περισσεύουν τα λεφτά από τα μπατζάκια, αν τυχόν θέλει να βάλει μια 4-αδα δορυφόρων για άτμος στο ταβάνι, με Α7Χ θα του κοστίσουν 2.200€ ενώ με Τ7V θα δώσει συνολικά ...800€!
Λαθος λογαριασμο κανεις, και μαλιστα μεγαλο. Το να ανεβεις πανω πανω απο 8 καναλια μετα η μετρικ παει περιπατο, πας σε 16καναλο προ, οποτε εκει τα νουμερα ειναι ...χεσε μεσα :smg:

Ξερεις ποσο το σκεφτομαι, οταν κανω το ταβανι να υπαρξει προβλεψη και γι α ατμος, αλλα ...ο προ ειναι πολυ φευγατος στα λεφτα.

Reaction score
498
Mε δυο λόγια η απάντηση της Adam είναι:
Η Τ σειρά είναι φτηνή. Τι περιμένατε; Να μην έχουν φύσημα;
Καλά τα λέει η Adam, απλά κι εμείς οι υπόλοιποι όταν έχει φύσημα να το λέμε, όχι να τα κρύβουμε για να ξέρει κι ο επόμενος τί να περιμένει. Ότι πληρώσεις παίρνεις, δυστυχώς δύσκολα αλλάζει αυτό.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Οπως ξαναεγραψα αλλού, τα jbl 305ii δεν τα αντεξα πανω απο ενα απογευμα λογω του φυσηματος. Σε πολυ ησυχο υπόγειο και με σεβαστη αποσταση ακροασης. Καλα, χρυσα, αλλα το φυσημα φυσημα. Καλο ειναι να λέγεται για να γνωριζουν τι τους περιμενει οσοι τα παρουν.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ξερεις ποσο το σκεφτομαι, οταν κανω το ταβανι να υπαρξει προβλεψη και γι α ατμος, αλλα ...ο προ ειναι πολυ φευγατος στα λεφτα.
Αν θες μπορείς να πάρεις εξαιρετικό pre pro και να μείνουν και ρέστα για πουτ@νες,μη λέμε τα ίδια!:lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Αυτό μου φαίνεται...παράδοξο αφού σε HS8 που κατέχω ο ίδιος για να γίνει φύσημα αισθητό πρέπει να πλησιάσει το αυτί σε απόσταση 5-10 εκατοστών από το μεγάφωνο.
Οκ. Τα κάνουμε τράμπα? :biggrin:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Διάβασα κάπου για θόρυβο στις XLR εξόδους και στεναχωρήθηκα, ως γνήσιος εκ καρδίας Γιαμαχάκιας.

Reaction score
4.250
Μετεξεταστέος έμεινα στα 2.
Μόλις αποκτήσω και τρίτο, θα τα κάνω ηχομπάρα για την TV στο σαλόνι.
1,75 πλάτος, με παίρνει για 3 κομμάτια ενωμένα πάνω στον μπουφέ.

Για το home cinema στο batcave δεν κάνουν, μικρά είναι.
Γιαννη ωρες ωρες αδυνατω να σε καταλαβω. Εβαλες τα Zigali παντου και μου πεταξες ψηλα δεξια κι αριστερα εκεινα τα ασχετα ηχεια. Τι ψυχη ρε γμ να εβαζες παλι Zigali.

Reaction score
5.614
15ιντσα μεγάφωνα είναι με ξύλινη κόρνα και ποιοτικά κροσόβερ σε καμπίνες με σχήμα και ξύλινη διακόσμηση που προσομοιάζει τα κάτω. Μακάρι να είχα κι άλλα για άλλους χώρους.
Με την εξάδα κόρνες ως έχει μπροστά καλυμμένος είμαι.

Στο θέμα μας, με Adam σκέφτομαι να αντικαταστήσω δυο ζεύγη Leema Xero που έχω, για τα οποία διατηρώ αμείωτο τον ενθουσιασμό μου για την επίδοσή τους.
Σειράς Τ πιστεύει κανείς θα ανταποκριθούν σε θέμα ποιότητας;
Και μόνο με το hiss χαλιέμαι ήδη.

Reaction score
498
Ας ξαναδούμε τώρα τα ηχεία των 100-200-300€ με άλλο μάτι, κι όχι με την απαιτητικότητα και αυστηρότητα του αγοραστή ηχείων υψηλού κοστολογίου.
Κώστα, για κάποιους από εμάς το φύσημα είναι go/no go cost aside. Ειδικά μεγάλες εταιρίες ας μην τα βγάζανε καθόλου αν έχουν φύσημα. Σκέψου η Mercedes να βγάλει μικρό και φτηνό αυτοκίνητο και να τρίζουν τα πλαστικά από την πρώτη μέρα. Ειδικά όταν μιλάμε για εξ'ορισμού near field ηχεία.

Reaction score
1.379
...Στο θέμα μας, με Adam σκέφτομαι να αντικαταστήσω δυο ζεύγη Leema Xero που έχω, για τα οποία διατηρώ αμείωτο τον ενθουσιασμό μου για την επίδοσή τους.
Σειράς Τ πιστεύει κανείς θα ανταποκριθούν σε θέμα ποιότητας;
Και μόνο με το hiss χαλιέμαι ήδη.
Δεν έχω εμπειρία με την Τ σειρά, η Α σειρά είχε θέμα ομοιογένειας περίπου 10 χρόνια πριν που είχα ακούσει. Η σειρά S είναι ο ήχος της Adam. Στο ΒΜ5 θα πήγαινα για σχετικά προσιτό μόνιτορ, αντίστοιχης τιμής με τα Xero.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.714
Ήρθε η ώρα να ανανεωθεί και η A series.

Θεωρώ εκεί θα δείξει η Adam τη κάνει καθώς το λογικό κόστος θα πρέπει να παντρευτεί με τις επιδόσεις.
Κακά τα ψέματα, στα 300€ δεν περιμένεις παπάδες. Στα 800€ όμως περιμένεις.

Reaction score
3.486
Τα Yamaha HS8 που δοκιμάζω εδώ πάντως έχουν φύσημα. Ακουστό σε αποστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου και με ήσυχο περιβάλλον μεν, υπαρκτό δε.

Εκτός κι αν έχω τόσο ευαίσθητα αυτιά.
Τόσο είναι ακριβώς
Όταν δεν θα τα θες πια στείλε μου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.735
Members
38.489
Νεότερο μέλος