The Dark Knight Rises (2012)

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Το ολοκαίνουργιο official trailer 2:

 
Last edited:

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Ολοκαίνουργιο poster









Και το official trailer 3:

 
Last edited:







abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.717
Reaction score
94.782
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

13,5 χορταστικά λεπτά!

 
Last edited by a moderator:



Μηνύματα
61
Reaction score
1
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Η προηγούμενη ταινία είχε θέση τον πήχη πολύ ψηλά και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη. Η τρέχουσα ταινία λοιπόν, δυστυχώς, υστερούσε σε σχέση με την προηγούμενη: Ο κακός δεν ήταν επιπέδου Joker, ούτε ερμηνευτικά, ούτε ακόμα και σαν εμφάνιση, αφού η μάσκα που φορούσε δεν επέτρεπε να διαφανούν οι κινήσεις του προσώπου του, με αποτέλεσμα να φαντάζει καρικατούρα. Επιπρόσθετα, τα κίνητρα του, για την επιθυμία του να καταστρέψει το Gotham City, δε με έπεισαν απόλυτα. Η παρουσία και ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ αδιάφορη... Στα θετικά, τοποθετώ την Αν Χαθαγουέ,ι η οποία γέμιζε τα πλάνα στα οποία εμφανιζόταν και προσέδιδε μία αέρινη και γοητευτική υπόσταση στην Cat Woman. Η κινηματογράφηση και η φωτογραφία, επίσης, ήταν υψηλού επιπέδου και μετέφεραν το θεατή στο χώρο των τεκταινομένων. Η σύγκριση, όμως, με την προηγούμενη ταινία, έκανε την τρέχουσα να φαντάζει κάπως "λίγη"...

Βαθμολογία: 6/10

Παρακολούθησα την ταινία στην Αίθουσα 5 (Europa) των Village Cinemas Mall, με εξαιρετική εικόνα και επίσης εξαιρετικό ήχο DOLBY DIGITAL.
 

Μηνύματα
202
Reaction score
19
Re: Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Την είδα σε VMax και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Η καλύτερη ταινία μέχρι τώρα για φέτος (ακολουθούν Prometheus και Moonrise Kingdom) και ότι πιο επικό έχω δει ever.Όταν κάτσω και τα σκεφτώ λίγο θα κάνω ένα πιο "γεμάτο" comment.
 

Μηνύματα
3.194
Reaction score
776
Απάντηση: Re: Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Πολυ καλη ταινια.Εξαιρετικα πλανα και μουσικη, ειδικα στο φιναλε.
Πολυ καλος και ο Hardy ως Bale.
Την Catwoman την βρηκα περιττή.
Παντως στα ματια μου ειναι η χειροτερη απο τις 3 ...
 

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

μολις γυρισα απο mall μαρουσι στην τεραστια αιθουσα vmax...δυστυχως εκατσα 6 σειρα απο αρχη και με κουρασε λιγο...

να πω οτι η προβολη ηταν ψηφιακη,πολυ καλη απαλαγμενη απο σκουπιδια,κοκο,τρεμοπαιγμα αλλα ειχε ενα μεγαλο κακο..η ευκρινεια ηταν λιγο απαραδεκτη λες και ειχαν κακο φοκους στο προβολεα...

στην ταινια τωρα...

ηδη το dark night εχει θεσει τον πηχη πολυ ψηλα..οποτε δυσκολα περιμενεις κατι ανταξιο...o bale δεν μου αρεσε..ναι μεν ειχε την υποσταση του απολυτου στιγνου κακου αλλα μου εφερνε πολυ καγκουρα ρε παιδι μου...θα προτιμουσα ενα τζοκερ...η ερμηνεια του σχωρεμενου στο προηγουμενο απλα σαρωτικη..

η catwoman ηταν λιγο παρταλι και μου την εσπασε αυτο..απο εφε νομιζω οτι δεν ειδαμε και πολλα πραγματα,εριξε περισσοτερο βαρος στην πλοκη.

τα πλανα οπως και η μουσικη για αλλη μια φορα εκπληκτικα.

περιμενω πως και πως το μπλε δισκακι!!
 

Μηνύματα
22.270
Reaction score
15.543
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

.....εχτες πηγα Αιγλη Ζαππειου να το δω......

φοβερη εικονα.....οτι καλυτερο εχω δει εως σημερα..!!!!

....η μιση εικονα στο μισο εργο ηταν defocus αριστερα και στο υπολοιπο μισο εργο defocus δεξια......:142:

Σε αυτου του ειδους τις ταινιες ο κακος ειναι ο πρωταγωνιστης....
.....ο τυπας καλος ηταν αλλα μου θυμισε αυτον....οποτε δεν ....



ενω αυτος.....:602:



...παντως,περασαν ευχαριστα τα 160 λεπτα.

δειτε την ....αλλα μακρια απο Αιγλη αν ειστε του καλοκαιρινου σινεμα.

...ειναι η μονη ταινια που θα ξαναδω σπιτι......
 

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Εχτές, βραδάκι, Village Φαλήρου, αίθουσα Vmax.

Τα λόγια είναι απλά περιτά...
Μακράν το καλύτερο έργο για το 2012 (ακολουθούν "The Avengers" και μετά το "Prometheus").
Οι ερμηνείες Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Μ-Α-Γ-Ο-Ρ-Ι-Κ-Ε-Σ !!!.

Ειδικά ο Tom Hardy ως Bane, μιλάμε έπαθα κωλούμπρα !!! :624:
Τρομερός. Το απόλυτο κακό. Υστερεί ελάχιστα του Heath Ledger (Joker) αλλά ο αμέσως επόμενος καλύτερος είναι αυτός, δεν το συζητώ καν. Ο τύπος ήταν η προσοποποίηση του κακού. Αφού ήθελα όταν τελείωσε η ταινία να φορέσω και εγώ μια μάσκα σαν και αυτήν και να πάω στο Σύνταγμα να τις "παίξω" με τους μπάτσους... :617:

Ο Cristian Bale ως Batman/Dark Knight, μακράν το καλύτερο performance του από τις 3 ταινίες. Σε κάνει να πιστέψεις την εσωτερική διαμάχη που περνάει σε όλη την διάρκεια της ταινίας και να την περάσεις και εσύ μαζί του. Φανταστικός !

Ο Joseph Gordon-Levitt ως Blake &
στο τέλος ως Robin :126:
πολύ δυνατός και πειστικός. Από το Inception που τον μάθαμε μέχρι και σήμερα, κάθε ταινία και καλύτερος στους ρόλους του.

Ενώ το όλο σκηνικό έδενε με τις πολύ καλές παρουσίες της Marion Cotillard (γυναικάρα θεέ μου) & Anne Hathaway (ποιος την είδε σκυμμένη που οδηγούσε το Batcycle και δεν είπε τουλάχιστον ΑΜΑΝ...!).

Τον τρισμέγιστο Morgan Freeman ως Mr. Fox και τον Michael Caine ως Alfred δεν θα τους σχολιάσω μιας και οι ρόλοι τους ήταν σχετικά μικροί αλλά ποτέ, μα ποτέ αμελητέοι...

Η μουσική του Hans Zimmer ακόμα καλύτερη και πιο ενισχυμένη συναισθηματικά από το "The Dark Knight", απλά καθηλωτική. Έδενε με την πλοκή σαν τον απόλυτο οργασμό που θα έκανες με την γυναίκα των ονείρων σου !!!

Τα απόλυτα RESPECT μου στον τρισμέγιστο Νο2 (για εμένα) σκηνοθετάρα (μετά τον Peter Jackson) όλων των εποχών Christopher Nolan για την απόλυτη τριλογία που μας προσέφερε. Ένα τέλος αντάξιο του ονόματος του Batman/Dark Knight έτσι όπως του άρμοζε. Christopher ζούμε για τις ταινίες σου να δούμε. Ο τύπος είναι ΘΕΟΣ !!!

Και τέλος, νομίζω ότι είναι περιττό να πω πως από τις 3 ταινίες της τριλογίας, δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι, αλλά μακράν ήταν η καλύτερη. Από τις ελάχιστες ταινίες που θέλω να πάω στα καπάκια σήμερα να την ξαναδώ παρά τα 165 λεπτά της και ας δουλεύω αύριο στις 06:30 το πρωί. Ο κινηματογραφικός Batman/Dark Knight κάνει τους "The Avengers" να φαίνονται σαν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Και όχι λόγο εφέ αλλά λόγο της τρομερής αληθοφάνειας που μονάχα ο Christopher Nolan ξέρει να το κάνει και να μας το προσφέρει έτσι απλόχερα...

Υ.Γ Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ στο τέλος της ταινίας, με έπιασε κατάθλιψη που δεν θα περιμένουμε συνέχεια. Κατάθλιψη αντάξια όπως είχα νιώσει στο τέλος του The Lord Of The Rings: The Return Of The King που δεν θα είχε και εκεί πλέον συνέχεια...

Long Live The Dark Knight :622:




και για δωράκι το official teaser αλλά σε 4K UHD [2160p] ποιότητα !!!!!!





Για να το δείτε σε Ultra HD ποιότητα πατήστε το βίντεο να παίξει και μετά διαλέξτε εκεί που λέει "2160p" ποιότητα. Όχι στο "1080p".
 
Last edited:

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

loyis η ευκρινεια ηταν καλη στην vmax?γιατι σε εμενα ηταν λιγο με κακο φοκους..και ρωταω εγω τωρα..μηπως το προβολι δεν εχει αλλη ευκρινεια?
 

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

loyis η ευκρινεια ηταν καλη στην vmax?γιατι σε εμενα ηταν λιγο με κακο φοκους..και ρωταω εγω τωρα..μηπως το προβολι δεν εχει αλλη ευκρινεια?
Μια χαρά super ήταν η εικόνα σε εμένα φίλε Λάμπρο. Αψεγάδιαστη.
Και ο ήχος επίσης ΜΠΟΜΠΑ. Αχ, αυτή η μουσική του Hans Zimmer με τρέλαινε κάθε φορά που ακουγόταν, και με έκανε να ανατριχιάζω κάθε τρεις και λίγο...
 

loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.250
Reaction score
8.777
Το είδα κι εγώ χθες.
Είχα να πάω σινεμά απ' το Avatar. Σίγουρα άξιζε τον κόπο. Η ταινία κλείνει με άριστο τρόπο μια εξαιρετική τριλογία. Νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εκτέλεση του Nolan δεν ανήκει καν στην ίδια κατηγορία με τις υπόλοιπες κόμιξ δημιουργίες που κυκλοφορούν.
Εξαίσιες ερμηνείες και πολύ καλό cast (εντάξει δεν υπάρχει Joker, αλλά κι αυτοί που ανέλαβαν το ρόλο των καινούριων χαρακτήρων ήταν εξαιρετικοί) με τον Cristian Bale να "φτάνει" τον Batman στην κορύφωση του. Η Anne Hathaway super sexy!!! Ο Michael Caine στη δύση του μάλλον "μελό" μου φάνηκε.
Εξαιρετική φωτογραφία με σκοτεινά πλάνα που σε βάζουν στην ατμόσφαιρα με το καλημέρα. Βασικά ότι είδαμε και στο dark knight βλέπουμε κι εδώ από θέμα σκηνοθεσίας. Κάποια καινούρια gudgets δίνουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.
Μου άρεσε το φινάλε και βρήκα ευρηματικό το σενάριο. Θέτει υποψηφιότητα για ταινία της χρονιάς.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.689
Μηνύματα
2.870.017
Members
37.943
Νεότερο μέλος
belg1960
Top