The Fault in our Towers

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Επόμενος σταθμός στο...ρήγμα των πύργων,η ενιαία οντότητα του...Μπόμπου (Bobby) που του πήρε 10 ολόκληρα χρόνια - κατά δική του δήλωση - για να τη φέρει στην τελική της μορφή...


Δεν μπορώ να πω,ξεκινά ελπιδοφόρα με τα διπλά υποβαθύφωνα REL - αν και όχι κροσαρισμένα με τους δέοντες κανόνες - και τις επιλεγείσες βέλτιστες διαστάσεις από το ξεκίνημα στο κτίσιμο του δωματίου.Μας βάζει και απόσπασμα το Sometimes in Winter από το "Blood Sweat & Tears II" εν είδει demo.

Χάρη σ'εκείνα θα μπορούσαν να παραβλεφθούν οι προενισχυτές με τους ΄΄τόοοσους μετά συγχωρήσεως΄΄ πυκνωτές που συλλαμβάνονται...ακάλυπτοι - αφού σε χαλάνε οι μικροφωνισμοί,τί τα θες τα λυχνιόφιλα στάδια - οι καλωδιοανελκυστήρες και η λαμπρή απουσία σύγχρονων πηγών.

Μέχρις εκεί όμως...Τίποτε δεν ξεπλένει τη γνωστική αναστάτωση από τους περιστρεφόμενους ανακλαστήρες - προσπαθούν να μιμηθούν διατάξεις λειτουργούσες σε λυρικές αίθουσες - φέροντες ραβδώσεις που συντονίζονται επαγωγικώς σε συγκεκριμένες - με άγνωστα στους κοινούς θνητούς κριτήρια - συχνότητες,τα διάσπαρτα μουσικά όργανα που παίζουν στοχαστικό ρόλο συνηχητή με το σώμα τους και βέβαια τα χαϊμαλιά με τα αφρικανικά προσωπεία για το τελικό ...κούρδισμα του χώρου και την υπέρτατη επίκληση στις μυστικιστικές δυνάμεις τους για την διόρθωση της απόκρισης.

"Διότι όλα παίζουν ρόλο" μας ανακοινώνει αυτάρεσκα...ποιος ποιος ποιος;;; Μα ο...Μπόμπος ο Θεός!:lolsign:
Δεν μας αποκαλύπτει μεν - αλλά για ευνόητους λόγους- πόσες παρθένες θυσίασε στο βωμό του ηχοσυστήματος για να εξομαλύνει την εύνοια των θεοτήτων.
 
Last edited:


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.347
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top