Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
...προς τι οι κίτρινοι υπότιτλοι;;;:140:
Οι τύποι δεν παίζονται!! Καλη συνέχεια Νικόλα!:105:Εργοτελάρα !! χαχα !
Που χάθηκες βρε ; Για τα υπόλοιπα τα 'λεγα εγώ, δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη...Αύριο θα βάλω να δώ την τριλογία.
Καλα το ειδα με το Νικο κ δεν πιστευα στα ματια μου!Τοσο χαλια εικονα δεν θυμαμαι να εχω δει σε μπλου!Κριμα...Με δυό λόγια, ορθά και κοφτά !
Είναι για τα μπάζα όλη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ! Δυό άνθρωποι τα βλέπαμε μέχρι πριν λίγο, και δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!!!!!!!! Το τι πίξελ παίζει στην οθόνη δεν περιγράφεται...και μιά συνεχή κίτρινη απόχρωση σε όλη τη ταινία τόσο έντονη που μέχρι και οι υπότιτλοι φαίνονται κίτρινοι !
Καλύτερα να έδινα το 20ευρω σε κανένα λαθρομετανάστη παρά σε δαύτους ! Α να χαθείται πιά...Ετσι μου 'ρχεται να στείλω ένα mail στον Κόπολα και το πακέτο μαζί να δεί πως φέρονται στις ταινίες του στην Ελλάδα...
αμ τωρα που η τιμη πηγε στα 49.90 τι να πεις;Καλύτερα να έδινα το 20ευρω σε κανένα λαθρομετανάστη παρά σε δαύτους !
Στο MM Αργυρούπολης έχει αρκετές τριλογίες με 21,90αμ τωρα που η τιμη πηγε στα 49.90 τι να πεις;
http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.05048