The Godfather Trilogy

Reaction score
0
Για όποιον ενδιαφέρεται (μετά την εξάντληση των ... αποθεμάτων του e-shop ), στο mediamarkt Περιστερίου, διατίθεται η τριλογία του Νονού σε blu-ray προς 19.99 ευρώ.Πρέπει να υπάρχουν καμμιά εικοσαριά τεμάχια ακόμα...

Reaction score
0
Να συμπληρώσω ότι κατά 99.9 % η παραγωγή είναι ξένη (βλέποντας τα μενού,αλλά και το τύπωμα στο δισκάκι),εκτός από την κασετίνα και τα εξώφυλα,τα οποία έχουν τυπωθεί εδώ από την πολυαγαπημένη μας audiovisual που ... ευτυχώς σταμάτησε εκεί.

Reaction score
89
εχετε παρατηρησει οτι κυκλοφορει ακομα μια εκδοση με ελληνικα οπου το κουτι ειναι χαρτονι τσιμεντο καμμια σχεση με το ρυζοχαρτο της av??? καλα κ η τιμη ομως καμμια σχεση αντιστοιχα.....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: The Godfather Trilogy

Aπό τα ΜΜ Ρέντη τα είχα πάρει στην ίδια τιμή πρίν κανένα μήνα, αλλά δεν τα έχω δεί ακόμα, λογικά τα μάστερ πρέπει να είναι απ' έξω αφού είναι το Coppola restοration...

Aλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με δαύτους :203:

Reaction score
39
Ωστόσο, και πέρα από την εικόνα που ικανοποιητική δεν θα την έλεγα, προς τι οι κίτρινοι υπότιτλοι;;;:140:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: The Godfather Trilogy

...προς τι οι κίτρινοι υπότιτλοι;;;:140:

Εργοτελάρα !! χαχα !

Που χάθηκες βρε ; Για τα υπόλοιπα τα 'λεγα εγώ, δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη...Αύριο θα βάλω να δώ την τριλογία.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: The Godfather Trilogy

Εργοτελάρα !! χαχα !

Που χάθηκες βρε ; Για τα υπόλοιπα τα 'λεγα εγώ, δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη...Αύριο θα βάλω να δώ την τριλογία.
Οι τύποι δεν παίζονται!! Καλη συνέχεια Νικόλα!:105:

Reaction score
1
Απάντηση: The Godfather Trilogy

Με δυό λόγια, ορθά και κοφτά !
Είναι για τα μπάζα όλη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ! Δυό άνθρωποι τα βλέπαμε μέχρι πριν λίγο, και δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!!!!!!!! Το τι πίξελ παίζει στην οθόνη δεν περιγράφεται...και μιά συνεχή κίτρινη απόχρωση σε όλη τη ταινία τόσο έντονη που μέχρι και οι υπότιτλοι φαίνονται κίτρινοι !

Καλύτερα να έδινα το 20ευρω σε κανένα λαθρομετανάστη παρά σε δαύτους ! Α να χαθείται πιά...Ετσι μου 'ρχεται να στείλω ένα mail στον Κόπολα και το πακέτο μαζί να δεί πως φέρονται στις ταινίες του στην Ελλάδα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: The Godfather Trilogy

Με δυό λόγια, ορθά και κοφτά !
Είναι για τα μπάζα όλη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ! Δυό άνθρωποι τα βλέπαμε μέχρι πριν λίγο, και δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!!!!!!!! Το τι πίξελ παίζει στην οθόνη δεν περιγράφεται...και μιά συνεχή κίτρινη απόχρωση σε όλη τη ταινία τόσο έντονη που μέχρι και οι υπότιτλοι φαίνονται κίτρινοι !

Καλύτερα να έδινα το 20ευρω σε κανένα λαθρομετανάστη παρά σε δαύτους ! Α να χαθείται πιά...Ετσι μου 'ρχεται να στείλω ένα mail στον Κόπολα και το πακέτο μαζί να δεί πως φέρονται στις ταινίες του στην Ελλάδα...
Καλα το ειδα με το Νικο κ δεν πιστευα στα ματια μου!Τοσο χαλια εικονα δεν θυμαμαι να εχω δει σε μπλου!Κριμα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo