- Reaction score
- 0
Re: The Matrix 1 (HD DVD)
Που μπορω να βρω τα Matrix σε HD DVD εδω στην Ελλαδα για να τα αγορασω???????
Που μπορω να βρω τα Matrix σε HD DVD εδω στην Ελλαδα για να τα αγορασω???????
Περίμενε να βγούν πρώτα έξω...Που μπορω να βρω τα Matrix σε HD DVD εδω στην Ελλαδα για να τα αγορασω???????
Μια καλή ταινία με κορυφαία ποιότητα που έχεις καιρό να δεις, γιατί όχι;Ρε μηπως ειμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ;;;;;
Δεν εννοω για την ποιοτητα της εικονας....
ΑΛΛΑ
Αν εχεις την ταινια σε DVD γιατι να την αγορασεις ΚΑΙ σε HD format;;;;
Θα την απολαυσεις περισσοτερο;;;;
Νομίζω πως θα την απολαύσεις περισσότερο..:happy_4:Ρε μηπως ειμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ;;;;;
ΑΛΛΑ
Αν βλέπεις σε μικρό πάνελ μάλλον δεν αξίζει αν δεν είσαι της απόλυτης εικόνας..Ρε μηπως ειμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ;;;;;
ΑΛΛΑ
Και 'μένα μ' αρέσουν και τα 3 Matrix........και πιο πολύ το Revolutions.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ MATRIX ΜΕ ΤΟ DRAGONBALL..............TO DRAGONBALL ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..........:happy_8: "happy_1"Νοιώθω... απίστευτα.
Ίσως να είναι και ψυχολογική η χαρά μου επειδή μου άρεσε και η τριλογία.
Ήταν σαν να έβλεπα τον Goku SSJ2 εναντίον του Vegetta SSJ2 στην μάχη κατα την διάρκεια της έναρξης του Buu Saga. Σαν να έβλεπα την πρώτη μεταμόρφωση σε SSJ3.
Ξαφνικά νοιώθω μιοα απίστευτη επιθυμία να πάρω προβολέα... Δεν μπορώ να το περιγράψω. Αξίζει να το δείτε μόνο και μόνο για την τελική μάχη...
Πάω να την ξαναδω... Τα λέμε...
:crazy_3: :cool_4:Είπα... ΣΑΝ να έβλεπα... ;-)
Όχι.:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:Ρε σεις... Θα με αφήσετε να το δω με την ησυχία μου;;; :bravo:
http://www.dvdtalk.com/reviews/read.php?ID=28274
Όπως έχω πεί (1124 φορές μαζί με την σημερινή...:crazy_3: ) αυτό το site μαζί με το dvdtown είναι με διαφορά τα πιό αξιόπιστα..
Ανδρέα σε επιβεβαιώνει το παραπάνω......
The Matrix:
Alright, people, stop chomping at the bit. Yes, The Matrix is here in high definition. No, it's not the best looking disc I've ever seen. This series has suffered from enough hype without me adding to it. Is it a high quality transfer? Absolutely. This is easily the best The Matrix has looked on home video. There's a significant amount of grain, which is to be expected on what was a relatively small studio film. Probably the biggest problem is with the re-tinting of the scenes that take place in the Matrix. Originally, they de-emphasized blues and used more green hues, but they were redone to look even more green to bring them in line with the look of the sequels. The tinting seems to sap the image of vitality, and it's especially annoying because a few shots here and there slipped through the process, showing you how good it could look. Good, but not great work. 4 Stars.