The Matrix (HD DVD)

Reaction score
0
Re: The Matrix 1 (HD DVD)

Που μπορω να βρω τα Matrix σε HD DVD εδω στην Ελλαδα για να τα αγορασω???????

Reaction score
7

Ρε μηπως ειμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ;;;;;
Δεν εννοω για την ποιοτητα της εικονας....

ΑΛΛΑ

Αν εχεις την ταινια σε DVD γιατι να την αγορασεις ΚΑΙ σε HD format;;;;
Θα την απολαυσεις περισσοτερο;;;;

Reaction score
0

ΑΛΛΑ

Μια καλή ταινία με κορυφαία ποιότητα που έχεις καιρό να δεις, γιατί όχι;
Τα Matrix Reloaded & Revolutions χάνουν το πρώτο κριτήριο (by a mile :happy_5: ), το πρώτο Matrix εγώ θα το έπαιρνα.

Reaction score
0

ΑΛΛΑ

Νομίζω πως θα την απολαύσεις περισσότερο..:happy_4:

Reaction score
14

ΑΛΛΑ

Αν βλέπεις σε μικρό πάνελ μάλλον δεν αξίζει αν δεν είσαι της απόλυτης εικόνας..
Σε προβολέα είναι η μέρα με τη νύχτα...
Είναι άλλη αίσθηση των εικόνων και της περιγραφής που κάνει ένας σκηνοθέτης...
Εννοείται πως μιλάμε για περιπτώσεις που όντως η διαφορά με το dvd βγάζει μάτι...( sorry bluray..:crazy_3:...πχ όμως το Alien vs Predator και ας έχει μειονεκτήματα είναι απίστευτα καλύτερο από το dvd...βλέπεις το περιβάλλον κανονικά και όχι μια ακαθόριστη μαυρίλα... )..
Aν δεν είναι έτσι, προφανέστατα δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να δώσεις αυτά τα έξτρα χρήματα...

Reaction score
5

ή το αγοράζεις απλά γιατί είμαστε καταναλωτικά θύματα του HD!!!

Reaction score
6
Απάντηση: The Matrix 1 (HD DVD)

Μηπως θα ναι η πρώτη φορα.
Και με τις βιντεοκασετες το ιδιο εγινε μολις ηρθε το dvd

Reaction score
5

Νοιώθω... απίστευτα.
Ίσως να είναι και ψυχολογική η χαρά μου επειδή μου άρεσε και η τριλογία.

Ήταν σαν να έβλεπα τον Goku SSJ2 εναντίον του Vegetta SSJ2 στην μάχη κατα την διάρκεια της έναρξης του Buu Saga. Σαν να έβλεπα την πρώτη μεταμόρφωση σε SSJ3.

Ξαφνικά νοιώθω μιοα απίστευτη επιθυμία να πάρω προβολέα... Δεν μπορώ να το περιγράψω. Αξίζει να το δείτε μόνο και μόνο για την τελική μάχη...

Πάω να την ξαναδω... Τα λέμε...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: The Matrix 1 (HD DVD)

Νοιώθω... απίστευτα.
Ίσως να είναι και ψυχολογική η χαρά μου επειδή μου άρεσε και η τριλογία.

Ήταν σαν να έβλεπα τον Goku SSJ2 εναντίον του Vegetta SSJ2 στην μάχη κατα την διάρκεια της έναρξης του Buu Saga. Σαν να έβλεπα την πρώτη μεταμόρφωση σε SSJ3.

Ξαφνικά νοιώθω μιοα απίστευτη επιθυμία να πάρω προβολέα... Δεν μπορώ να το περιγράψω. Αξίζει να το δείτε μόνο και μόνο για την τελική μάχη...

Πάω να την ξαναδω... Τα λέμε...
Και 'μένα μ' αρέσουν και τα 3 Matrix........και πιο πολύ το Revolutions.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ MATRIX ΜΕ ΤΟ DRAGONBALL..............TO DRAGONBALL ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..........:happy_8: "happy_1"

Reaction score
6
The Matrix (1999) HD-DVD

Ταινια
Ο Τόμας Αντερσον είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος μέχρι τη στιγμή που διαπιστώνει ότι αυτό το οποίο αντιλαμβάνεται ως πραγματικότητα είναι ένα εικονικό περιβάλλον, που υπάρχει μόνο στην τράπεζα πληροφοριών του συστήματος Matrix. Όλη του η ζωή, καθώς και των υπολοίπων γύρω του, βρίσκεται εκεί μέσα και κάποιος πρέπει να τους απελευθερώσει.

Το 1999 οι κλεμμένες , η αν θέλετε οι ξανατυπωμένες σε φρέσκο χαρτι ιδέες των αδερφων Γουακόφσκι έμελλαν να ξανααναστήσουν το ειδος των ταινιων επιστημονικής φαντασιας που τα τελευταία χρόνια έδειχνε να μην πολυ ενδιαφέρει το κοινο.
Ο Κιάνου Ριβς γινετε αστερι πρωτου μεγεθους και το project με την ονομασια Matrix σε μολις ενάμιση χρονο από τη προβολη του πρωτου μερους αποκτά τον υπότιτλο trilogy με την δημιουργία δυο ακομα ταινιων.

Σε HD
Για να πω την αμαρτία μου διαβάζοντας διαφορα διθυραμβικά σχόλια αλλα και περιμένοντας μια από τις αγαπημένες μου ταινιες σε αυτό το ειδος ( ειδικα το πρωτο μερος ) περίμενα περισσότερα από αυτό που τελικα είδα.
Με αυτό βεβαια δεν θελω να πω πως το συγκεκριμένο HD δεν είναι καλο, αλλα όχι τοσο οσο τα κορυφαία που έχουμε δει και εχουμε μιλήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές.
Και εν πάση περιπτώσει στον τομεα που αφορά την χρωματική παλετα , λογικο είναι να μην εχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις , μιας και οι σκηνοθέτες εχουν επιλέξει συγκεκριμένους τόνους που δεν επιδέχονται κάποια κριτική ( καλα εκαναν τα παδια) και που περνούν αυτούσιοι και στο HDDVD , αλλα στην ευκρίνεια;
Στο τομεα ευκρίνεια που είναι και το ζητούμενο στις μερες μας με την έλευση των τίτλων υψηλής ανάλυσης , τα πραγματα δεν είναι τόσο ροδινα.
Τα πρόσωπα των ηθοποιών , σου αφηνουν μια πιο soft αίσθηση χωρις να περιγράφουν λεπτομέρειες και αυτό εχει επίπτωση και στα μεγαλα πλανα .
Και ενω με αυτην την πιο soft εικονα θα περίμενες να εξαλειφθούν τα φαινόμενα κόκκου που κανουν πολύ κοσμο να γκρινιάζει στην θέαση του , ακομα και σε αυτην την φαση δεν λείπει.
Βεβαια δεν είναι και τοσο τραγικά τα πράγματα και πιστεύω πως αν καποιοι παραπονεθούν θα πρόκειται για ατομα με ιδιαίτερη ευαισθησία στο φαινόμενο.

Τεχνικά / Περιεχομενα
Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ σε αυτόν τον τιτλο , ηταν οι νεες παροχές που δινει το HDDVD.
Ετσι έχουμε ένα ακομα εργαλείο που εμφανίζετε κατά την διάρκεια της ταινίας , πληροφορώντας μας για τις λεπτομέρειες της σκηνης που παρακολουθούμε, χωρίς να χρειάζεται η διακοπή ή η πρόσβαση στο επιπλέον υλικό.
Επιπλέον υλικο που μεν είναι άφθονο και κάποιο από αυτό να μην υπάρχει στην DVD version ,αλλα δυστυχώς σε SD.

Video Resolution/Codec

* 1080p/VC-1
* Audio Commentaries
* Documentaries
* Featurettes
* Music Videos
* Theatrical Trailers

Audio Formats

* English Dolby TrueHD 5.1 Surround (48kHz/16-bit)
* English Dolby Digital-Plus 5.1 Surround (640kbps)
* French Dolby Digital 5.1 Surround (448kpbs)
* Spanish Dolby Digital 2.0 Surround (448kpbs)

H αξια αυτού του τιτλου μπορει άνετα να χαρακτηριστεί συλλεκτική , καθώς και υψηλής ποιότητας εικόνα διαθέτη, και τον ανάλογο ηχο , και ότι άλλο χρειάζεται ένα τιτλος τελευταίας τεχνολογίας για να ανήκει στην κατηγορία του συλλεκτικού.
Το Matrix από την πρώτη μερα των γυρισμάτων του φτιάχτηκε για High Definition.
Το ήξερε πριν ακομα βγει σε dvd, και το αποδεικνύει τωρα με την παρουσία του σε HDDVD.

Εικόνα 8,5/10
Ταινια 8,5/10

Screen shots
Matrix
Matrix
Matrix

Reaction score
14

http://www.dvdtalk.com/reviews/read.php?ID=28274

Όπως έχω πεί (1124 φορές μαζί με την σημερινή...:crazy_3: ) αυτό το site μαζί με το dvdtown είναι με διαφορά τα πιό αξιόπιστα..
Ανδρέα σε επιβεβαιώνει το παραπάνω......

Reaction score
0

+50.000.000

στο DBZ!!!! Δεν ήξερα πως υπάρχουν και άλλοι φαν εγώ...

Πάντως η ποιότητα της τριλογίας στο hd dvd είναι όντως κορυφαία...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: The Matrix 1 (HD DVD)

http://www.dvdtalk.com/reviews/read.php?ID=28274

Όπως έχω πεί (1124 φορές μαζί με την σημερινή...:crazy_3: ) αυτό το site μαζί με το dvdtown είναι με διαφορά τα πιό αξιόπιστα..
Ανδρέα σε επιβεβαιώνει το παραπάνω......

Δεν ειχα σκεφτεί να το κοιτάξω αλλα τωρα που το λες

The Matrix:
Alright, people, stop chomping at the bit. Yes, The Matrix is here in high definition. No, it's not the best looking disc I've ever seen. This series has suffered from enough hype without me adding to it. Is it a high quality transfer? Absolutely. This is easily the best The Matrix has looked on home video. There's a significant amount of grain, which is to be expected on what was a relatively small studio film. Probably the biggest problem is with the re-tinting of the scenes that take place in the Matrix. Originally, they de-emphasized blues and used more green hues, but they were redone to look even more green to bring them in line with the look of the sequels. The tinting seems to sap the image of vitality, and it's especially annoying because a few shots here and there slipped through the process, showing you how good it could look. Good, but not great work. 4 Stars.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef