The Searchers (1956) HD-DVD

Reaction score
14

Ταινια
Ο μοναχικός, τραχύς Ιθαν Εντουαρντς, βετεράνος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου και τυχοδιώκτης με δράση στο Μεξικό, επιστρέφει στα μέρη του και ανταμώνει ξανά με την οικογένεια του αδελφού του. Σύντομα όμως, Ινδιάνοι ξεκληρίζουν τους δικούς του και απαγάγουν την ανιψιά του Ντέμπι, οδηγώντας τον Ιθαν σε μια πολυετή, επίμονη καταδίωξη, όπου νύχτα και μέρα σκέφτεται μόνο την εκδίκηση. Το μίσος του για τους Ινδιάνους θα τυφλώσει το σκληροτράχηλο πιστολά, ο οποίος μόλις ανακαλύψει ότι η χαμένη ανιψιά ενσωματώθηκε πλέον στη φυλή που την άρπαξε, κινείται απειλητικά εναντίον της...

Σε HD
Ήξερα ότι είναι μια από τις σημαντικότερες ταινίες του είδους και ίσως η καλύτερη του John Ford..
Δεν την είχα δει όμως ποτέ μου...και εξακολουθώ να μην την έχω δει γιατί ήρθε σήμερα..Δεν άντεξα όμως τον πειρασμό να βάλω λίγο να δώ...
Είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, σαφέστατα για την καλλιτεχνική αξία της, αλλά και σαν ένα επίτευγμα των μηχανικών εικόνας της Warner..
Είναι ότι πιό απίστευτο έχω δει...με διαφορά !!!! Γιατί? Γιατί η ταινία αυτή γυρίστηκε το 1956!!!!!!
Και με αυτή την εικόνα που είδα και που θα δείτε και εσείς σε screenshots είναι να παθαίνεις πλάκα...
Είναι γυρισμένη με Vistavision...Η λεπτομέρεια είναι απλά για χάζεμα...
Για δείτε λοιπόν....

Σημαντικό!! Κάποιες οριζόντιες κυματιστές γραμμές που ενδεχομένως να παρατηρήσετε, ουδεμία σχέση έχουν με το player την ταινία ή τον προβολέα !!! Μου παραμορφώνεται η εικόνα στο croping και resize !!
Δεν μπορώ να το λύσω προς το παρόν.. Ελπίζω να μην σας αποσπάσει την προσοχή..Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία !

Technical Specs
* HD DVD
* HD-30 Dual-Layer Disc
Video Resolution/Codec
* 1080p/VC-1
* 480p/i/MPEG-2 (Supplements Only)
Aspect Ratio(s)
* 1.78:1
Audio Formats
* English Dolby Digital 1.0 Mono
* French Dolby Digital 1.0 Mono
* Spanish Dolby Digital 1.0 Mono
Supplements
* Introduction
* Audio Commentary
* Documentary
* Featurette
* Vintage TV Footage
* Theatrical Trailer

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: HD-DVD The Searchers 1956-John Wayne

Ένα μόνο έχω να πω.....η ποιότητα εικόνας ξεπερνάει αρκετές φορές και τον κινηματογράφο(όπως και τα περισσότερα hd-dvd άλλωστε........πόσο μάλλον αυτό που είναι και ταινία 50 χρόνων)..............:bravo: :bravo:

Reaction score
14
Re: HD-DVD The Searchers 1956-John Wayne

Και πρέπει να είναι από τις πιό έντονα τρισδιάστατες ταινίες που έχω δεί...

Reaction score
62

Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Πραγματικά οι εικόνες φαίνονται εντυπωσιακές!!

Reaction score
0

Και πού να είχες και προβολέα 1080p................:happy_6:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: HD-DVD The Searchers 1956-John Wayne

Γιατί ξύνεις πληγές τώρα??? :happy_5:
Είναι η φυσική επιλογή για κορυφαία εικόνα από κάποιον που έχει πολύ καλό 720ρ και θέλει το 10-20% παραπάνω..
Όμως ένας πολύ καλός 720ρ δίνει φοβερή εικόνα στο hd με κόστος πολύ -πολύ λογικό...
Θέλω να αλλάξω προβολέα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα τρελαινόμουν...
Οι φωτογραφίες μου , νομίζω , συμφωνούν με εμένα..."happy_1"

Reaction score
62

Είναι η φυσική επιλογή για κορυφαία εικόνα από κάποιον που έχει πολύ καλό 720ρ και θέλει το 10-20% παραπάνω..
Όμως ένας πολύ καλός 720ρ δίνει φοβερή εικόνα στο hd με κόστος πολύ -πολύ λογικό...
Θέλω να αλλάξω προβολέα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα τρελαινόμουν...
Οι φωτογραφίες μου , νομίζω , συμφωνούν με εμένα..."happy_1"
Τον προβολέα μου τον έχω λειτουργήσει αρκετές ώρες και ήξερα πως παίζει με απλά DVD. Αλλά, όταν πήρα το HDDVD, ήταν αποκάλυψη!! Λές και άλλαξα προβολέα!!!

Reaction score
6

Αυτό και να το δω ,θα δυσκολευτώ να το πιστεψω.
Πως μπορούν τοσο παλιές μήτρες να τις περνούν σε HD-DVD και να έχουν τέτοια απόδοση;
Πριν λιγες μέρες ειχα δει την κυκλοφορία της ταινίας Καζαμπλάνκα σε HD-DVD και χαμογέλασα ειρωνικά.
Μα πως τους ηρθε να ασχοληθούν με την μεταφορά μιας τοσο παλις ταινίας σε HD , σκέφτηκα.
Και όμως , ακούγοντας και διαβάζοντας τα διθυραμβικά σχόλια οσων γίνονται μάρτυρες αυτων των δίσκων, με κάνουν να πιστεύω πλεον.
Ναι…
Ακομα δεν είδαμε τίποτα.

Reaction score
14

Αυτό και να το δω ,θα δυσκολευτώ να το πιστεψω.
Πως μπορούν τοσο παλιές μήτρες να τις περνούν σε HD-DVD και να έχουν τέτοια απόδοση;
Πριν λιγες μέρες ειχα δει την κυκλοφορία της ταινίας Καζαμπλάνκα σε HD-DVD και χαμογέλασα ειρωνικά.
Μα πως τους ηρθε να ασχοληθούν με την μεταφορά μιας τοσο παλις ταινίας σε HD , σκέφτηκα.
Και όμως , ακούγοντας και διαβάζοντας τα διθυραμβικά σχόλια οσων γίνονται μάρτυρες αυτων των δίσκων, με κάνουν να πιστεύω πλεον.
Ναι…
Ακομα δεν είδαμε τίποτα.
Τι σου είπα?..:cool_4: :cool_4: :cool_4: ...δεν το πίστευα...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μα η ανάλυση του κλασσικού φίλμ 35 mm είναι πολύ ανώτερη απο το HD!!! γιατί σας φαίνεται παράξενο?

Reaction score
0

Μα η ανάλυση του κλασσικού φίλμ 35 mm είναι πολύ ανώτερη απο το HD!!! γιατί σας φαίνεται παράξενο?
Δεν έχεις κι άδικο......:cool_4:

Reaction score
6

Η απορία εχει να κανει με την παλαιότητα του film που πιθανόν ο χρόνος να το εχει αλλοιώσει.
Παντως εκεινη την περίοδο δεν γυριζαν σε 35αρι αλλα σε πολύ μεγαλύτερο καρε και αυτό δινει ένα πλεονέκτησα σε σχέση με την λεπτομέρεια και το βαθος της εικόνας .
Αυτος προφανώς είναι και ο λόγος που τοσο παλαιά films δείχνουν τοσο καλά

Reaction score
0

Δεν το έχω δει αλλά θυμάμαι μια συνέντευξη του Steven Spielberg στην όποία έλεγε ότι το "Searchers" είναι ένα από τα έργα που τον έχουν επηρεάσει περισσότερο στην καριέρα του και το βλέπει κάθε φορά πριν ξεκινήσει γυρίσματα για νέα ταινία.

Reaction score
0

Λυσσάξατε πια....
Το παρήγγειλα κι αυτό...!!!!!!!! :happy_4:

Reaction score
14

Λυσσάξατε πια....
Το παρήγγειλα κι αυτό...!!!!!!!! :happy_4:
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...
Και πολύ καλά έκανες....!!!
Να πάρεις και το harry potter and the goblet of fire....
Η εικόνα του επειδή είναι σκοτεινή ταινία δεν σε "πιάνει" με την πρώτη..
Την είχα δει και 5-6 φορές και με το που ήρθε , τσέκαρα την εικόνα , είδα ότι είναι καλό και την άφησα στην άκρη..(ήταν ο τέταρτος τίτλος που είχα πάρει)
Το είδα λοιπόν χθές ολόκληρο...
:cool_4: :cool_4: Ανακάλυψα καινούρια ταινία...Τρελή λεπτομέρεια και βάθος που σκοτώνει....:cool_1: :cool_1:

Reaction score
0

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...
Και πολύ καλά έκανες....!!!
Να πάρεις και το harry potter and the goblet of fire....
Η εικόνα του επειδή είναι σκοτεινή ταινία δεν σε "πιάνει" με την πρώτη..
Την είχα δει και 5-6 φορές και με το που ήρθε , τσέκαρα την εικόνα , είδα ότι είναι καλό και την άφησα στην άκρη..(ήταν ο τέταρτος τίτλος που είχα πάρει)
Το είδα λοιπόν χθές ολόκληρο...
:cool_4: :cool_4: Ανακάλυψα καινούρια ταινία...Τρελή λεπτομέρεια και βάθος που σκοτώνει....:cool_1: :cool_1:

Ε θα σε πνίξω....!!!!!!!!! Δε μου γλυτώνεις τελικά!!!!! :crazy_3:

Reaction score
14

Ε θα σε πνίξω....!!!!!!!!! Δε μου γλυτώνεις τελικά!!!!! :crazy_3:
Είμαι καταστροφή το ξέρω...:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Αλλά εγώ φταίω που το hd-dvd σαν μέσο είναι για πολύ :respect: :respect: :respect: ???????
Έχω 30 κάτι τίτλους και δεν έχω βρει artifacts ούτε για δείγμα?
Ψηφιοποίηση = άγνωστη λέξη.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale