- Reaction score
- 4
Μπλε θα σας κανω και τους δυο σας....... :twisted:
Άντε κανένα απογευματάκι να μπούμε όλοι μαζί να πέσει μπατίνι... Σας έχω κάνει Add στο ελληνικό Account μου (subcode)... Ρεγκούνα κατεβασέ το και συ ρε το Dark Ressurection να φας καμια μπούφλα.χαχαχαχα....σιγά μην σε αφήσω..!!
Έχει να πέσει πολύ σφαλιάρααα
Ωχ με βλέπω να μεταμορφώνομαι σε Blu-Ray...Ούστ!!! )( )( )( )(Μπλε θα σας κανω και τους δυο σας....... :twisted:
Και εγώ σας έχω και του δύο add....Άντε κανένα απογευματάκι να μπούμε όλοι μαζί να πέσει μπατίνι... Σας έχω κάνει Add στο ελληνικό Account μου (subcode)... Ρεγκούνα κατεβασέ το και συ ρε το Dark Ressurection να φας καμια μπούφλα.
Παρε για ζεσταμα.... )( )( )(Ωχ με βλέπω να μεταμορφώνομαι σε Blu-Ray...Ούστ!!! )( )( )( )(
Για να δούμε....μόνο το Lag της ADSL μου θα σε σώσει...:happy_9:Και εγώ σας έχω και του δύο add....
εσένα υποκωδικέ, ήθελα να σε δείρω λίγο χθες ...αλλά γαμώτο δεν σε πρόλαβα...
ελπίζω να σε πετύχω σήμερα...
axaxaxa....αρχίσαμε από τώρα τις δικαιολογίες????Για να δούμε....μόνο το Lag της ADSL μου θα σε σώσει...:happy_9:
Σιγά μην ανοίξω το PS3. Μονο για R & C. Μετακομίζω αυτη τη περίοδο. Φτιάχνω σπίτι.Άντε κανένα απογευματάκι να μπούμε όλοι μαζί να πέσει μπατίνι... Σας έχω κάνει Add στο ελληνικό Account μου (subcode)... Ρεγκούνα κατεβασέ το και συ ρε το Dark Ressurection να φας καμια μπούφλα.
Άντε άντε...να κάνουμε κάνα τουρνουά...Ακυρο βρηκα καρτα!!!!!
Το βραδυ κατεβαζω :cool_1:
....εεε όχι! "happy_1" :crazy_3: :cool_11: :happy_9:axaxaxa....αρχίσαμε από τώρα τις δικαιολογίες????
)()()()(
)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
![]()
Δηλαδη εγω συνεχεια θα παιζω και δεν θα βλεπω καθολου ? :cool_11:Άντε άντε...να κάνουμε κάνα τουρνουά...
Το κορυφαίο στο παιχνίδι είναι ότι φτιάχνεις ένα δωμάτιο που καλείς τους φίλους σου...και παίζεις τύπου πρωτάθλημα...
Όταν εσύ δεν παίζεις...και περιμένεις να τελειώσει ένα ζευγάρι τον αγώνα του...σε αφήνει και βλέπεις κανονικά τη μάχη!!!
Δηλαδη εγω συνεχεια θα παιζω και δεν θα βλεπω καθολου ? :cool_11:
)( )(
Ασε γιατι θα τις κανουν port απο το 360...... :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
Ε τις θέλεις τώρα τις τομάτες σου
)()()()()()()()()()()()(
Ρε παιδιά...μήπως να κάνουμε petition στη sony να βάλει εικονίδιο με τομάτες στο ps3???
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: μπου χα χα χα....ναι τα σπόρια δεν θα φαίνονται τόσο καλά όσο στο 360...Ασε γιατι θα τις κανουν port απο το 360...... :cool_11: