Ε δε σου φταίμε εμείς...άλλαξε κονσόλα... :crazy_3:καντε λιγο ησυχια επιτελους...πονάω...
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Ε δε σου φταίμε εμείς...άλλαξε κονσόλα... :crazy_3:καντε λιγο ησυχια επιτελους...πονάω...
γιατί να αλλάξω; δεν πήρα xbox ακομα :happy_5::happy_5::happy_5:Ε δε σου φταίμε εμείς...άλλαξε κονσόλα... :crazy_3:
αυτος φταιει που ειναι early adopter. αυτοι συνηθως τη πατανε με τα νεα προιοντα πανω στη βιασυνη τους να τα δοκιμασουνκαντε λιγο ησυχια επιτελους...πονάω...
Πόσο πολύ ρε συ? Μπορείς να βρείς κανένα xbox 360 να το συγκρίνεις? Κανονικά πρέπει να είναι πολύ πιο ήσυχο... Εμένα το δικό μου ακούγεται μόνο όταν έχει ησυχία το δωμάτιο και ο ήχος στον ενισχυτή είναι πολύ χαμηλά. Πόσο αθόρυβο ήταν το προηγούμενο που είχες?γιατί να αλλάξω; δεν πήρα xbox ακομα :happy_5::happy_5::happy_5:
το ps3 το αλλαξα ήδη μια φορα. γαμωτο...κι εκει που ήμουν υπερηφανος οτι ειχα αθορυβο PS3 (αλλα τελείως μιλάμε) το καινούριο μου κανει σαν φορτηγο πλοίο...
Τι να σου πω... Δεν έχω ακούσει πολλά PS3 για να ξέρω, αλλά το δικό μου κάνει όπως και άλλα 2 φίλων που έχω ακούσει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να είναι εντελώς αθόρυβο...εμένα δεν είναι. Και όταν έχει ζέστη κάνει περισσότερο. Τώρα αν το δικό σου ήταν νεκρική σιγή δεν ξέρω... Δηλαδή όταν είδες και τις 2 ταινίες Blu-ray δεν ακουγόταν καθόλου? Σε τι ένταση είχες τον ενισχυτή? Εμένα μετα από 40 λεπτά ανεβάζει στροφές σε ακουστο επίπεδο αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο ενοχλητικό. Πάντως κάνε μια έρευνα και σε ξένα Forums, εκεί το συζητάνε πολύ το θέμα θορύβου.το προηγούμενο ηταν ΑΘΟΡΥΒΟ. οχι βλακείες. ετυχε να δω σερί 2 ταινίες (blu-ray) και ούτε που κατάλαβα οτι δούλευε!
Το καινούριο... στην μια-μιαμιση ώρα αρχίζει ο εξαερισμός... και δεν ειναι θεμα οτι αυξηθηκε γενικά η θερμοκρασία. στο υπόγειο που έχω τα μηχανήματα δεν έχει ζέστη ιδιαίτερη.
Τα πάντα σου?το PC μου δεν το μισώ. Ειναι η λατρεία μου. τα πάντα μου. ο Θεός μου!
ΕΔΩ ειναι thread ΜΙΣΟΥΣ. αν θες ανοιξε ενα thread αγαπης, λουλουδιων, με καρδουλες, μικρα πονυ να βοσκουν και νεραιδουλες να τους χτενιζουν τα μαλλια, οκ? δεν υποδεικνειω τιποτα απλα υπενθυμιζω!!!!=!!!!!!!!!!και το PC μου δεν το μισώ. Ειναι η λατρεία μου. τα πάντα μου. ο Θεός μου!
αν το ''το'' ειναι ''μου'' και επρεπε να ΤΟ αντικαταστησουμε σε καθε προταση με το ΜΟΥ θα γινοταν χαμος δε νομιζεις??? για αυτο σε περιοριζω για το καλο των ευαναγνωστων κειμενων!!!ΟΥ! περιορίζεις το είναι μου...
Έσύ το παράκανες....αλλά σε αντίθεση με άλλους που χάνουν και μυϊκή μάζα όταν πολυζορίζονται, εσύ έχασες και τα μαλιά σου :crazy_3:Για πες ρε υποκωδικέ! γιατί μας την λες για το wii ναουμ; ζηλεύεις που εκανα καλυτερο κορμί απο σένα; "happy_1" "happy_1" "happy_1"
τώρα γινεσαι κουφαλίτσα και χτυπάς κάτω απο την ζώνη!:happy_8:Έσύ το παράκανες....αλλά σε αντίθεση με άλλους που χάνουν και μυϊκή μάζα όταν πολυζορίζονται, εσύ έχασες και τα μαλιά σου :crazy_3:
Έσύ το παράκανες....αλλά σε αντίθεση με άλλους που χάνουν και μυϊκή μάζα όταν πολυζορίζονται, εσύ έχασες και τα μαλιά σου :crazy_3:
Μη με προκαλείς....στο Box θα τις αρπάξεις τις ξεμουτσουνιές σου...:happy_9:ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ! ΦΕΡΕ ΤΟ WIIMOTE ΣΟΥ! :mad_2::mad_2:
Βέβαια... για ψαξε το λίγο, μην την πατήσεις σαν τον ρεγκου-νουςOMG λέτε για αυτό να έχω αρχίσει να έχω κάτι απώλειες τον τελευταίο καιρό???:crazy_1: