Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
5
Ε δε σου φταίμε εμείς...άλλαξε κονσόλα... :crazy_3:
γιατί να αλλάξω; δεν πήρα xbox ακομα :happy_5::happy_5::happy_5:

το ps3 το αλλαξα ήδη μια φορα. γαμωτο...κι εκει που ήμουν υπερηφανος οτι ειχα αθορυβο PS3 (αλλα τελείως μιλάμε) το καινούριο μου κανει σαν φορτηγο πλοίο...

Reaction score
1
καντε λιγο ησυχια επιτελους...πονάω...
αυτος φταιει που ειναι early adopter. αυτοι συνηθως τη πατανε με τα νεα προιοντα πανω στη βιασυνη τους να τα δοκιμασουν

Reaction score
7
γιατί να αλλάξω; δεν πήρα xbox ακομα :happy_5::happy_5::happy_5:

το ps3 το αλλαξα ήδη μια φορα. γαμωτο...κι εκει που ήμουν υπερηφανος οτι ειχα αθορυβο PS3 (αλλα τελείως μιλάμε) το καινούριο μου κανει σαν φορτηγο πλοίο...
Πόσο πολύ ρε συ? Μπορείς να βρείς κανένα xbox 360 να το συγκρίνεις? Κανονικά πρέπει να είναι πολύ πιο ήσυχο... Εμένα το δικό μου ακούγεται μόνο όταν έχει ησυχία το δωμάτιο και ο ήχος στον ενισχυτή είναι πολύ χαμηλά. Πόσο αθόρυβο ήταν το προηγούμενο που είχες?

Reaction score
5
το προηγούμενο ηταν ΑΘΟΡΥΒΟ. οχι βλακείες. ετυχε να δω σερί 2 ταινίες (blu-ray) και ούτε που κατάλαβα οτι δούλευε!

Το καινούριο... στην μια-μιαμιση ώρα αρχίζει ο εξαερισμός... και δεν ειναι θεμα οτι αυξηθηκε γενικά η θερμοκρασία. στο υπόγειο που έχω τα μηχανήματα δεν έχει ζέστη ιδιαίτερη.

Reaction score
1
δεν ειχε λιπαντικο ρε συ και καθε φορα που παιζει βγαζει θορυβο. It takes skill to be a gamer!!!

Reaction score
7
το προηγούμενο ηταν ΑΘΟΡΥΒΟ. οχι βλακείες. ετυχε να δω σερί 2 ταινίες (blu-ray) και ούτε που κατάλαβα οτι δούλευε!

Το καινούριο... στην μια-μιαμιση ώρα αρχίζει ο εξαερισμός... και δεν ειναι θεμα οτι αυξηθηκε γενικά η θερμοκρασία. στο υπόγειο που έχω τα μηχανήματα δεν έχει ζέστη ιδιαίτερη.
Τι να σου πω... Δεν έχω ακούσει πολλά PS3 για να ξέρω, αλλά το δικό μου κάνει όπως και άλλα 2 φίλων που έχω ακούσει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να είναι εντελώς αθόρυβο...εμένα δεν είναι. Και όταν έχει ζέστη κάνει περισσότερο. Τώρα αν το δικό σου ήταν νεκρική σιγή δεν ξέρω... Δηλαδή όταν είδες και τις 2 ταινίες Blu-ray δεν ακουγόταν καθόλου? Σε τι ένταση είχες τον ενισχυτή? Εμένα μετα από 40 λεπτά ανεβάζει στροφές σε ακουστο επίπεδο αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο ενοχλητικό. Πάντως κάνε μια έρευνα και σε ξένα Forums, εκεί το συζητάνε πολύ το θέμα θορύβου.

Reaction score
5
Οχι... το μισώ το PS3 γιατί οτι ποιο ενδιαφέρον εχει να ασχοληθώ είναι το GT HD Demo... (drift powah)

το προηγούμενο PS3 δεν το ακουγα... τέσπα... δεν ενοχλει βασικα ιδιαίτερα ο θορυβος αν εχω δυνατα τον ενισχυτη.

Το Wii το μισώ γιατί εχω εθιστεί

το XBOX το μισω γιατί δεν το έχω

και το PC μου δεν το μισώ. Ειναι η λατρεία μου. τα πάντα μου. ο Θεός μου!

Reaction score
1
και το PC μου δεν το μισώ. Ειναι η λατρεία μου. τα πάντα μου. ο Θεός μου!
ΕΔΩ ειναι thread ΜΙΣΟΥΣ. αν θες ανοιξε ενα thread αγαπης, λουλουδιων, με καρδουλες, μικρα πονυ να βοσκουν και νεραιδουλες να τους χτενιζουν τα μαλλια, οκ? δεν υποδεικνειω τιποτα απλα υπενθυμιζω!!!!=!!!!!!!!!!

Reaction score
1
ΟΥ! περιορίζεις το είναι μου...
αν το ''το'' ειναι ''μου'' και επρεπε να ΤΟ αντικαταστησουμε σε καθε προταση με το ΜΟΥ θα γινοταν χαμος δε νομιζεις??? για αυτο σε περιοριζω για το καλο των ευαναγνωστων κειμενων!!!

Reaction score
5
Για πες ρε υποκωδικέ! γιατί μας την λες για το wii ναουμ; ζηλεύεις που εκανα καλυτερο κορμί απο σένα; "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
7
Για πες ρε υποκωδικέ! γιατί μας την λες για το wii ναουμ; ζηλεύεις που εκανα καλυτερο κορμί απο σένα; "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Έσύ το παράκανες....αλλά σε αντίθεση με άλλους που χάνουν και μυϊκή μάζα όταν πολυζορίζονται, εσύ έχασες και τα μαλιά σου :crazy_3:

Reaction score
5
Έσύ το παράκανες....αλλά σε αντίθεση με άλλους που χάνουν και μυϊκή μάζα όταν πολυζορίζονται, εσύ έχασες και τα μαλιά σου :crazy_3:
τώρα γινεσαι κουφαλίτσα και χτυπάς κάτω απο την ζώνη!:happy_8:

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ! ΦΕΡΕ ΤΟ WIIMOTE ΣΟΥ! :mad_2::mad_2:

Reaction score
0

OMG λέτε για αυτό να έχω αρχίσει να έχω κάτι απώλειες τον τελευταίο καιρό???:crazy_1:

Reaction score
5
μην τον ακους Plink. τον πείραξε το πολύ τρίψιμο με swiffer και δεν ξερει τι λέει :happy_5: :happy_5:

Reaction score
7
OMG λέτε για αυτό να έχω αρχίσει να έχω κάτι απώλειες τον τελευταίο καιρό???:crazy_1:
Βέβαια... για ψαξε το λίγο, μην την πατήσεις σαν τον ρεγκου-νους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988