Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
Καλησπερα. μολις γυρισα στον υπολογιστη.
τι κανουμε; ολα καλα;

ελπιζω να μην εβαλα καναν τονο κατα λαθος.

εεε

αυτα

wii rulez

γειααα

3 μέρες ακαπνος...υποφέρω... γιατί μου κολλησε να κόψω το τσιγάρο σταδιαλα...
Έλα ρε! Και εγώ πέρσι τον Αύγουστο μαχαίρι...Το έχει το καλοκαίρι φαίνεται. Βέβαια εγώ το είχα συνδυάσει και με ταξιδάκι Ιταλία - Μονακό - Ισπανία:cool_1:

Αν θές να βρίσεις κάποιον και να γκρινιάξεις προσφέρομαι:happy_9:
Πρώην καπνιστής εδώ:smoking:(και από τους βαριούς)

Reaction score
1
όκ ξέρώ πώς δέν σύμπέρίέλάβά τό pc στήν άρχίκή μόύ λίστά μέ τίς κόνσόλές πόύ μίσώ. άύτό έγίνέ γίά τόν άπλόύστάτό λόγό πώς δέν λόγάρίάζώ κάν τό pc ώς πάίχνίδόκόνσόλά. Δέν έίνάί άπόψή μόύ, έίνάί ένά γέγόνός κάθόλίκά κόίνώνίκώς άπόδέκτό. ό πρώτός λόγός γίά τόν όπόίό το pc έχέί πάρέξήγήθέί ώς κόνσόλά πόύ πάίζέί πάίχνίδίά έίνάί ότί δίάβάζέί κί άύτό στρόγγύλόύς δίσκόύς. κάί έξήγόύμάί. Η πρώτή κόνσόλά πόύ δήμίόύργήθήκέ, τό playstation, έίσήγάγέ τήν έπάνάστάτίκή ίδέά ότί τά πόλύγώνά κάί τά textures κάί λίγό άπό τό A.I. χώράνέ κάλύτέρά σέ στρόγγύλές έπίφάνέίές. έτσί εγκάτάλέίφθήκέ ή τέτράγώνή ή όρθόγώνίά λόγίκή τόύ cardidge μέ τήν όπόίά πέίράμάτίστήκάν γίά πόλλά χρόνίά άνέπίτύχώς άλλές έτάίρίές γίά νά χώρέσόύν τά πάίχνίδίά τόύς κάί γί άύτό ήτάν χάλίά. ότάν λόίπόν τό playstation έπίάσέ στήν άγόρά μέ τόύς έντύπώσίάκόύς, άστράφτέρόύς, στρόγγύλόύς δίσκόύς, ή έτάίρίά πόύ φτίάχνέί τό pc θέλήσέ νά άπόσπάσέί ένά μέρίδίό άπό τήν έπίτύχίά τόυ κάί γίά μάντέψτέ...έβγάλέ ένά pc πόύ δίάβάζέ τόύς ίδίόύς δίσκόύς. Personal Computer? μάλλόν Playstation Copycat. μόνό πόύ δέν έπάίζέ τίς πάίχνίδάρές του playstation(όπώς τό ps3 δέ πάίζέί τίς πάίχνίδάρές τόύ 360, έίρώνέίά?) κάί έτσί τόν Poulo Cratise. ό δέύτέρός λόγός πόύ τό pc άπέτύχέ ώς κόνσόλά έξάρχής έίνάί γίάτί κάνένάς άκόμά κάί σήμέρά δέν ξέρέί πόίά έτάίρέία τό κάτάσκέύάζέί, sony? microsft? apple? Potato? πόίός έξύπνός δήλάδή θά αγόράζέ κάτί πόύ άπό όσό ξέρώ μπόρέί νά τό φτίάχνέί κάί ένάς γύφτός σέ τσάντίρί???(κάνένάς ή ένάς άνίδέός). Άκόμά κάί άν τό άγόράζέ όμώς πώς θα άπόκτήσέί brand awareness? έρώτήμά πόύ μάς φέρνέί στόν τρίτό λόγό άπότύχίάς τόύ pc. ώς τώρά έχόύν κάτάσκέύάστέί 3 playstation κάί 360 xbox. έχώ αγόράσέί κάί τά 3 playstation λόγώ φόβέρόύ brand awareness κάθώς κάί τό πρώτό κάί τό τρίάκόστό έκτό xbox λόγώ φόβέρής σύμπτώσης! δήλάδή ξέρώ ότί τώρά δίάνύόύμέ τήν 3ή γένίά playstation κάί τή τρίάκόστή έκτή τόύ xbox κάί έτσί άν ένάς φίλός μόύ π.χ έχέί ps3 θά μπόρόύμέ νά άντάλλάσόύμε πάίχνίδίά, νά μίλάμέ γί' άύτό κάί τής δύνάτότήτές τόυ, γίάτί τό μίσόύμέ κ.τ.λ. Πόίός ξέρέί όμώς πόίό νόύμέρό pc έχώ έγώ κάί πόίό ό κόλλήτός μόύ? πόύ τό γράφέί? γίάτί όί πόλύέθνίκές μάς κάνόύν τή ζώή δύσκόλή αντί νά μάς
δίέύκόλύνόύν? τά πάίχνίδίά πόύ παίζόύν στό pc3 πάίζόύν κάί στο pc2? άν κάπόίός άσχέτός μέ ρώτήσέί τί κόνσόλά έχώ τί θά τόύ πώ?..pc? θά μόύ πέί ''χάχά...άύτό βγήκέ μέ τό playstation, άκόμά μ' άύτό πάίζέίς?''. κάί δέ θά φτάίέί άύτός. τέλός γίά νά μή σάς κόύράζώ τό pc δέν έχέί ένά στάθέρό design. όλές όί κόνσόλές έχόύν design ξέκάθάρό όπώς τό όνόμά τόύς. μ' άύτό τάύτίζέσάί γίά τή δίάρκέίά ζώής τόύ (ίσώς όχί τόσό πόλύ το xbox 1 μέχρί τό 360, δε θύμάμάί κάν άπό το 2 ως τό 359 κάπόίό μόντέλό πώς ήτάν, μάλλόν θά ήτάν χάλίά). έτσί ότάν πάς νά άγόράσέίς pc άρχίζόύν δίλλήμάτά κάί μίσώ τά δίλλήμάτά! Prolonged Crysis ή όλή φάσή στά pc!!!

Reaction score
0
χαχαχαχαχα....:bravo:
χαρα στο κουραγιο σου ρε BANTAS. :happy_9:

(να προσεχουμε και λιγο ομως ε?Λιγο οι φωτο λιγο τα προσωπα ):cool_3:
το topic ειναι απαιχτο.:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Well done Bantas. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:...........έχεις τα συγχαρητήρια του Συντονιστή της κατηγορίας...."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"....είδες πόσο ωραία είναι με τους τόνους? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
:happy_5::happy_5::happy_5:

Ετσι ετσι......το μονοτονικο ειναι για τους μονοτονους...."happy_1"

Reaction score
5
BANTAS, πες μου σε παρακαλώ ότι έβαλες ένα scriptάκι, ένα VB macro, ένα "Replace all o with ό" ή μια σκλάβα τέλος πάντων να βάλει όλους αυτούς τους τόνους, και δεν σου πήρε 2 ώρες να γράψεις το εν λόγω κείμενο!! :lol: :lol:

Reaction score
7
Μάλλον σκλάβα και μαστίγωμα με το USB καλώδιο του SIXAXIS.... BANTAS κάηκεεεεεεεεςςςςςςςς :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" .....Πολύ σωστή πάντως η αποψή σου για την κονσόλα PC :respect:

Reaction score
1
χαιρομαι που συμμεριζεστε ολοι το μισος μου για το PC! δε χρησιμοποιησα scriptακι μου αρεσουν τα χειροποιητα.

Reaction score
5
κανε ησυχια τώρα...προσπαθώ να δουλέψω...
και μου τονίζεις την κούραση!

Reaction score
1
χειροποιητα μηπως? και συλλεκτικη αξια θα χουν μετα και μπορεις να κανεις και καλλιγραφικα γραμματα οπως γουσταρεις εσυ. παντως για το ps3 δε ξερω αν θα βγει αυτο το game. νομιζω πηρε την αποκλειστικοτητα η εταιρεια του pc. ετσι κι αλλιως ειναι πολυ βαρετο. πιο βαρετο απο το folding@home!!!!!

Reaction score
5
κρίμα... στο WII Πάντως μπορώ να βάλω ERP σύστημα:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
5
Παω να κάνω προσπάθεια να βγάλω διαρκείας για την ΑΕΚ. λες αμα τους πω οτι εχω PS3 και Wii να μου βρουν καλή θεση;

δεν θα τους πω οτι εχω PC... μην γίνω και ρεζίλι :lol:

Reaction score
1
μην αναφερεις κονσολες καν! πες οτι εχεις μεγαλη συλλογη απο τσοντες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa