- Reaction score
- 5
τζίφος... μου είπαν οτι καλή θεση θα μου δώσουν μονο αν εχω xbox 360...και ειναι το μονο που δεν εχω ρε γαμωτο...
Κουβέντα για τυχόν sex tape της Δέσποινας όμως.μην αναφερεις κονσολες καν! πες οτι εχεις μεγαλη συλλογη απο τσοντες.
Όχι, αλλά ποιος ξέρει; Και να έχει, μην τη δείξετε - δε λέει.Έχει sex tape και το Δεσποινάκι; Εγώ μόνο για την κυρά Paris Hilton ξέρω:happy_9:
και μενα μου τσιγκλισαν λιγο τα νευρα αν και δε ξερω γιατι...εκανες καλη δουλεια και τις ξεμπροστιασες!!!Μισώ αυτές τις κονσόλες... Εντελώς άχρηστες: http://www.antiquesmoudakis.gr/showcateg.asp?catid=112&prod=1
Η Γαλλική έχει στο κάτω μέρος και Wireless Access Point με κεραία Omni-directional για τοπικό Multiplayer...Αλλά όπως και να το κάνεις μου τη σπάνε. Έτσι όπως είναι που να την βάλεις στο έπιπλο με τα άλλα μηχανήματα. Τουλάχιστον το PS3 το έβαλα στην κουζίνα και ψήνω τα τοστάκια μου.και μενα μου τσιγκλισαν λιγο τα νευρα αν και δε ξερω γιατι...εκανες καλη δουλεια και τις ξεμπροστιασες!!!
Μα καλά πήρες το τελειότερο grill πού έχει βγεί ποτέ, για να ψήνεις τοστ;Η Γαλλική έχει στο κάτω μέρος και Wireless Access Point με κεραία Omni-directional για τοπικό Multiplayer...Αλλά όπως και να το κάνεις μου τη σπάνε. Έτσι όπως είναι που να την βάλεις στο έπιπλο με τα άλλα μηχανήματα. Τουλάχιστον το PS3 το έβαλα στην κουζίνα και ψήνω τα τοστάκια μου.
Περιμένω από σένα τις μπριζόλες... Άντε κόψε καμία στο Gears και φέρε να φάμε... Θα ψήνουμε 6 μπριζόλες συγχρόνως και με τον έβδομο SPE θα παρακολουθούμε και Blu-ray :cool_4: Αυτά είναι! Αν έχεις την υπερκονσόλα κάνεις τα πάντα. Όχι απλά ψήνει καφέ, αλλά και μπριζόλες. Kutaragi Rulezzz :cool_1:Μα καλά πήρες το τελειότερο grill πού έχει βγεί ποτέ, για να ψήνεις τοστ;
Τώρα με την δύναμη του Cell μπορείς να ψήνεις έως και 8 μπριζόλες ταυτόχρονα!!!! Τα 7 SPE's δεν τα έχει τσάμπα επάνω του ο cell ξέρεις...:mad_3:
καπου ακουσα οτι υποστηριζουν και παιχνιδι τεσσαρων ατομων στην ιδια κονσολα αν την γυρισεις αναποδα αλλα πρεπει να βγουν παιχνιδια που να υποστηριζουν τη λειτουργια...Η Γαλλική έχει στο κάτω μέρος και Wireless Access Point με κεραία Omni-directional για τοπικό Multiplayer...Αλλά όπως και να το κάνεις μου τη σπάνε. Έτσι όπως είναι που να την βάλεις στο έπιπλο με τα άλλα μηχανήματα. Τουλάχιστον το PS3 το έβαλα στην κουζίνα και ψήνω τα τοστάκια μου.
Επίσης πρέπει τα 4 άτομα να είναι φανατικοί Gaymers :happy_9:καπου ακουσα οτι υποστηριζουν και παιχνιδι τεσσαρων ατομων στην ιδια κονσολα αν την γυρισεις αναποδα αλλα πρεπει να βγουν παιχνιδια που να υποστηριζουν τη λειτουργια...
απευθυνεται κυριως σε γυναικειο κοινο, σε μια προσπαθεια να διευρυνθει η αγορα των videogames, αλλα και αυτοι θα βολευονται. και θα ειναι κυριως party games τα παιχνιδια της.Επίσης πρέπει τα 4 άτομα να είναι φανατικοί Gaymers :happy_9:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ??? λιπαντικο θα εχει η συσκευασια?Αυτή η έκδοση είναι για Hardcore Gaymers. Στη φωτογραφία βλέπετε και την τηλεφωνική σύνδεση με μόντεμ. Κανονικά στηρίζεται και αυτή ανάποδα για Multiplayer μεταξύ κωλόφαρδων...