Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
5
Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

5) ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ GAMES ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Reaction score
164

1)Εδώ μιλάμε ότι τους είχαν 50mb όριο... ναι αυτό κάνει διαφορά.
Αυτό δεν το έχω ακούσει. Έχεις κάποιο link;
Αν νομίζεις ότι η ποιότητα των games μετριέται με ΜΒ, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Μόνο μία ερώτηση:
Ποιά παιχνίδια υπάρχουν στο online πάνω από 50ΜΒ; Ποιά είναι αυτά; Συγκεκριμένα.
2)To home είναι φοβερή online υπηρεσία που δεν μπορεί καν να προσφέρει το 360, και έρχεται στο ps3 δωρεάν.
Φοβερή και τρομερή, έχω ανατριχιάσει. Ποιά η σχέση της με τα παιχνίδια;
3)Άλλο το επι-πληρωμή downloadable content σε ένα game, και άλλο τα φτηνά μικρά games.
Ναι, αλλά τι θέλεις να πεις;
4)To live είναι p2p όταν παίζεις το game, ενώ στο ps3 έχουν servers για καλύτερη ποιότητα-δυνατότητες.
Για να παίζεις ποιά πιχνίδια; Το... Full Auto; :happy_5:
5)Με 600 ευρώ παίρνεις την καλύτερη κονσόλα και ένα από τα καλύτερα BR player , με πολλά καλά games για αρχή και φοβερό μέλλον, συν τόσα άλλα πράγματα που είπα πριν.
Δεν μου απάντησες συγκεκριμένα; ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ; TI AKΡΙΒΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕ, ΑΝΤΕ 650Ε; ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;
(όποιος δεν θέλει ή όποιος έχει ήδη αγοράσει κάτι άλλο, δεν χάθηκε και ο κόσμος)
Ε, ποτέ δεν χάθηκε ο κόσμος αν έχεις πχ το Forza, το GOW, το Dirt...

Σε παρακαλώ, απάντησε στα υπογραμμισμένα, συγκεκριμένα.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Παιδιά μιας που εσείς τσιμπήσατε το PS3, τελικά τα λεφτά του τα αξίζει ή να περιμένουμε το 2010 τα Χριστούγεννα μπας και κάνει 200 ευρώ για να το πάρουμε?

Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι και ετσι δεν θα σου πω τίποτα.
( υπαρχουν αλλοι ποιοι σχετικοί )
Ως player όμως δεν θα στο πρότεινα με τιποτα.
Υπαρχουν αυτην την στιγμη player και από την Sony αλλα και από την Pioneer ( κοιτα στην αντίστοιχη κατηγορια) που είναι πλήρη εξοπλισμένα όπως ακριβώς θα επρεπε.
Θα μου πεις πως αυτά είναι πιο ακριβα .
Ναι , αλλα γιατι να αγορασεις τωρα κατι μετριο που κανει 600 ευρω, την στιγμη που μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο ακομα και να παρεις με τα ιδια λεφτα ένα κορυφαίο player;

Όπως και να έχει η συμβουλή μου είναι να περιμένεις

Reaction score
0

Unforgiven , στο 360 είχαν όριο 50mb μέχρι πρόσφατα, στο ps3 έχουμε games του GB από την αρχή... άλλη νοοτροπία και άλλα παιχνίδια.
(κάτι ανάλογο και στην τιμολόγηση)

Φοβερό το dirt, αλλά περίμενε λίγο να το πάρεις στο ps3 που θα είναι πολύ καλύτερο...
http://www.n4g.com/ps3/News-51433.aspx
(έτσι θα είναι και με το burnout, και έρχονται και άλλα)

ΥΓ
Τα άλλα τα έχουμε πει 100 φορές, είναι απλά θέμα του καθενός αν θέλει να
ακούσει ή όχι.

Reaction score
0

Πραγματικά δεν περίμενα αυτόν τον κατεγισμό απαντήσεων, και γι' αυτό ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως είμαι ταγμένος στα HD και όχι στα BR οπότε το PS3 δεν θα το έπαιρνα για player. Από την άλλη έχοντας δοκιμάσει το Wii πρέπει να ομολογήσει πως είναι αυτή τη στιγμή η πιο διασκεδαστική κονσόλα. Μάλλον θα περιμένω να βγεί το Metal Gear 4 στο PS3 και θα αποφασίσω τότε για την αγορά του.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Υπαρχουν αυτην την στιγμη player και από την Sony αλλα και από την Pioneer ( κοιτα στην αντίστοιχη κατηγορια) που είναι πλήρη εξοπλισμένα όπως ακριβώς θα επρεπε.
Θα μου πεις πως αυτά είναι πιο ακριβα .
Ναι , αλλα γιατι να αγορασεις τωρα κατι μετριο που κανει 600 ευρω, την στιγμη που μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο ακομα και να παρεις με τα ιδια λεφτα ένα κορυφαίο player;

Όπως και να έχει η συμβουλή μου είναι να περιμένεις
Τι δεν έχει το ps3 που έχουν τα άλλα? και έχω ακούσει ότι βγάζει άριστη ποιότητα.
Είναι και software 100%, που σημαίνει ότι είναι δυνατή κάθε βελτίωση στο μέλλον ...

Και εγώ προτείνω να περιμένει όποιος μπορεί να τα «πάρει» από την μείωση τιμής που μπορεί να γίνει σε λίγο.
(αν και κατά την γνώμη μου δεν θα πειράξει, μόλις το δεις πιο πιθανό είναι να στενοχωρηθείς που δεν το είχες πάρει και νωρίτερα)

Reaction score
6

Πραγματικά δεν περίμενα αυτόν τον κατεγισμό απαντήσεων, και γι' αυτό ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως είμαι ταγμένος στα HD και όχι στα BR οπότε το PS3 δεν θα το έπαιρνα για player. Από την άλλη έχοντας δοκιμάσει το Wii πρέπει να ομολογήσει πως είναι αυτή τη στιγμή η πιο διασκεδαστική κονσόλα. Μάλλον θα περιμένω να βγεί το Metal Gear 4 στο PS3 και θα αποφασίσω τότε για την αγορά του.

Σε αυτή τη περίπτωση όταν θα θέλεις να πάρεις player κοίταξε να είναι universal.
Μπορεί να εισαι όπως λες ταγμένος στα HDDVD αλλα υπάρχουν ταινιες και από αλλα studio που βγαινουν μονο σε BD.
Θα ήταν κρίμα το player που θα επιλέξεις να μην παίζει και τα δυο

Reaction score
0

Δεν υπαρχει καποιος στο φορουμ που να εχει ενα καλο player BR και να εχει και ps3 να μας πει αμα βλεπει διαφορα στην εικονα.

Reaction score
164

Unforgiven , στο 360 είχαν όριο 50mb μέχρι πρόσφατα, στο ps3 έχουμε games του GB από την αρχή... άλλη νοοτροπία και άλλα παιχνίδια.
(κάτι ανάλογο και στην τιμολόγηση)
Link ζήτησα, όχι αοριστολογίες...

Φοβερό το dirt, αλλά περίμενε λίγο να το πάρεις στο ps3 που θα είναι πολύ καλύτερο...
http://www.n4g.com/ps3/News-51433.aspx
(έτσι θα είναι και με το burnout, και έρχονται και άλλα)
Γιατί να περιμένω να αγοράζω παιχνίδια όταν οι άλλοι θα τα έχουν βαρεθεί;

Τα άλλα τα έχουμε πει 100 φορές, είναι απλά θέμα του καθενός αν θέλει να
ακούσει ή όχι.
Όντως.

Reaction score
5

Το PS3 σαν BR player είναι πολύ καλή επιλογή. Απο οικονομικής άποψης και μονο να το δούμε. Οσοι έχουν πολλά BR disks ειναι ότι καλύτερο.

Αλλά μόνο σαν BR...

Για Upscaled DVD πάρτε κανα άλλο.

Reaction score
5

Σοβαρά;
Γιατί εδώ κάποιοι μας έλεγαν διθυράμβους για το Upscale.
δεν νομιζω οτι κάνει upscale για να πω την αλήθεια... μάλλον απλά τεντώνει την εικόνα...

Εκανα ένα τεστάκι (στην τηλεόραση ομως, όχι στον προβολέα γιατί αν έφαγε μια ... 7 χιλιόμετρα μήκος στις 40" σκέψου τι θα γινει στις 100...) με τα Oppo, Toshiba HD-XE1 και PS3 με το Matrix το οποίο έχω και σε HDDVD format.

Ποιο κοντά απ'όλα έφτασε το Toshiba και με ελάχιστη (έως...χαιεντάδικη) διαφορά το Oppo. To PS3 ήταν πολύ πίσω...

ΟΧΙ! ΔΕΝ έδειχνε άσχημα... απλά τα άλλα ήταν πολύ καλύτερα.

Άλλα όταν εχω το Upscale του Oppo στα 1080p με 260 ευρώ περίπου... είναι μια σημαντική διαφορά...

Reaction score
0

Γιατί να περιμένω να αγοράζω παιχνίδια όταν οι άλλοι θα τα έχουν βαρεθεί;
Για τα γραφικά... όταν είναι πολύ καλύτερα βελτιώνετε όλη η εμπειρία οπότε αξίζει να περιμένεις 1-2 μήνες.

Βρες κάτι άλλο στο 360 να περάσει η ώρα, εσύ δεν λες ότι έχει πολλά ? και κάνε υπομονή για να χαρείς το dirt στο ps3.

Reaction score
5

Βασιλάκη, μόλις χαρείς το Dirt στο PS3 έλα να το δείς στο PC-ακι μου (αν και ως γνωστών υπάρχει φόβος να με πατήσει το PS3...) για να νοιώσεις γραφικά...

Τέσπα... προκαλώ και είμαι εκτός θέματος... Να πω κάτι;;; Πάμε σε κανα άσχετο thread? βρώμισε καντήλια ο τόπος και δεν λέει :lol:

Reaction score
164

Για τα γραφικά... όταν είναι πολύ καλύτερα βελτιώνετε όλη η εμπειρία οπότε αξίζει να περιμένεις 1-2 μήνες.

Βρες κάτι άλλο στο 360 να περάσει η ώρα, εσύ δεν λες ότι έχει πολλά ? και κάνε υπομονή για να χαρείς το dirt στο ps3.
Από πότε τα γραφικά κάνουν καλό ή όχι ένα παιχνίδι;
Τότε τρέξε να αγοράσεις ένα PC, να δεις τι σημαίνει γραφικά...

Και σιγά μην περιμένω επειδή κάποιος είπε κάπου ότι θα έχει καλύτερα γραφικά. Αυτά είναι για τα fanboys...

Reaction score
164

Βασιλάκη, μόλις χαρείς το Dirt στο PS3 έλα να το δείς στο PC-ακι μου (αν και ως γνωστών υπάρχει φόβος να με πατήσει το PS3...) για να νοιώσεις γραφικά...
Με πρόλαβες! :cool_4:

Reaction score
6

Συγνώμη ,αλλα αυτό με τα γραφικά που λες είναι το ίδιο με κάποιον που θα έλεγε πως η Μέρα ανεξαρτησίας (ID4) είναι εξαιρετική ταινία λόγω των ψηφιακών του εφε.
Προφανώς αυτό δεν ισχύει.

Reaction score
0

Συγνώμη ,αλλα αυτό με τα γραφικά που λες είναι το ίδιο με κάποιον που θα έλεγε πως η Μέρα ανεξαρτησίας (ID4) είναι εξαιρετική ταινία λόγω των ψηφιακών του εφε.
Προφανώς αυτό δεν ισχύει.
Όχι, δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν παιχνίδια που ξεχωρίζουν μόνο και μόνο για τα γραφικά τους, μια ταινία όσο καλά εφέ και αν έχει αν το σενάριο είναι απ' τα σκουπίδια και οι ηθοποιοί ατάλαντοι (και ο σκηνοθέτης Bay ή Emmerich :happy_5: ) δεν βλέπεται.

Reaction score
0

Τέσπα, για όσους δεν έχουν μια περιουσία να αναβαθμίζουν κάθε 6 μήνες το PC αλλά έχουν καταφέρει να πάρουν το ps3, να κάποιες φράσεις που θα τους πείσουν να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο για αυτό το παιχνίδι.
"ps3 looks fantastic compared to 360" - "slimmer, healthy younger brother version" , "the frame rate is better "

ΥΓ
Οι άλλοι αναγκαστικά στο xbox360 ... και εκεί είναι πάρα πολύ καλό.

Reaction score
164

Όχι, δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν παιχνίδια που ξεχωρίζουν μόνο και μόνο για τα γραφικά τους, μια ταινία όσο καλά εφέ και αν έχει αν το σενάριο είναι απ' τα σκουπίδια και οι ηθοποιοί ατάλαντοι (και ο σκηνοθέτης Bay ή Emmerich :happy_5: ) δεν βλέπεται.
Πόσο θα παίξεις ένα παιχνίδι επειδή έχει καλά γραφικά και μόνο; Λιγότερο από όσο διαρκεί μια ταινία...
slimmer, healthy younger brother version
:happy_5:
Η δική μου έκδοση είναι χοντρή και άρρωστη; Ε, ρε τι βλακεία θα ακούσουμε! Ναι ρε , περιμένετε 4 μήνες γιατί η έκδοση του 360 είναι χοντρή. Σε μλκες απευθύνονται... :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas