Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Επειδη καπου ξαναχασαμε την μπαλα 3-4 πραγματακια.

@blizard
Aν θες να γινεις οσιομαρτυρας της Sony και του PS3 μεγεια σου με χαρα σου.
Αν εχεις να προσφερεις κατι με τις γνωσεις σου η την εμπειρια σου σε σχεση με την/τις κονσολες-games που εχεις να το κανεις .
Υποθεσεις ,λογια του αερα ,"εχω ακουσει ","μου ειπαν" κτλπ χριζουν μηδενικης σοβαροτητας οταν επαναλαμβανονται συνεχεια.
Θα προσφερεις πραγματικα οταν αναφερεις την δικη σου αποψη βασισμενη σε επιχειρηματα.
Και χωρις συγκρισεις και "κοντρες".
Ολα τα αλλα χαρακτηριζονται απο "γραφικα" εως "επικινδυνα".
Ειδικα για τους αναγνωστες-μελη που ενδιαφερονται να μαθουν πραγματα απο τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ των υπολοιπων.
Επειδη η συμπεριφορα σου ειναι προκλητικη εχεις και απο μενα ενα warning.
Και αυτο γιατι θα πρεπει να μαθεις οτι αν σου αρεσει ενα "παιχνιδι" καθεσαι και το παιζεις μαζι με τους κανονες του.
ΔΕΝ αλλαζεις ουτε το "παιχνιδι" ουτε τους κανονες του.
Αν ΔΕΝ σου αρεσει σηκωνεσαι και φευγεις.
Αν δεν σου κανει ο Johnny20 η ο Akis η ο Andrew στειλε πμ στην ΔΟ.
Αν δεν σου κανει και η ΔΟ ....μεγαλο παιδι εισαι αποφασισε.
Απο την στιγμη που σου γινεται μια παρατηρηση μεσα στις ΛΙΓΕΣ υποχρεωσεις σου ειναι να την σεβαστεις.
Εχεις το δικαιωμα να μην την σεβαστεις.
Εχεις ομως και την ευθυνη.
Δυστυχως η μεχρι τωρα συμπεριφορα σου δειχνει ελλειψη σεβασμου.
Οποτε φροντισε λιγο παραπανω την συμπεριφορα σου ,
ειτε εχεις δικιο ειτε εχεις αδικο

@Unfo.
Bασιλη sorry αλλα το πολυ το κυριε Ελεησον βαραει και του παπα.
Πλεον η κοντρα μεταξυ XBOX και PS3 δεν προσφερει τιποτα.
Ουτε καν χαβαλε.

@ johnny20
Επειδη εχεις μεγαλυτερη ευθυνη για την κατηγορια και για την κατασταση της
(μεγαλυτερη εξουσια ,μεγαλυτερη ευθυνη) απο οτι τα μελη να εισαι περισσοτερο προσεκτικος .
Και περισσοτερο διακριτικος .

Επειδη ολοι ειμαστε υπευθυνοι για τα γραφομενα μας ,
καλο ειναι να τα ξαναδιαβαζουμε πριν πατησουμε το Submit Reply.
Καλο επισης ειναι ,ολοι μας να βοηθησουμε ο καθενας με τον τροπο του η κατηγορια να ειναι ευχαριστη για ολους μας.
Εξαλλου τα games ειναι για το fun.OXI για το fan

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

@Unfo.
Bασιλη sorry αλλα το πολυ το κυριε Ελεησον βαραει και του παπα.
Πλεον η κοντρα μεταξυ XBOX και PS3 δεν προσφερει τιποτα.
Ουτε καν χαβαλε.

@ johnny20
Επειδη εχεις μεγαλυτερη ευθυνη για την κατηγορια και για την κατασταση της
(μεγαλυτερη εξουσια ,μεγαλυτερη ευθυνη) απο οτι τα μελη να εισαι περισσοτερο προσεκτικος .
Και περισσοτερο διακριτικος .
Βρε 'συ Andrew λίγη πλάκα δεν βλάπτει.......αλλά αυτή τη φορά ο Βασίλης με προκάλεσε επειδή ανέφερε επίτηδες το Full Auto 2........:happy_8:

Reaction score
0

@blizard
Aν θες να γινεις οσιομαρτυρας της Sony και του PS3 μεγεια σου με χαρα σου.
Αν εχεις να προσφερεις κατι με τις γνωσεις σου η την εμπειρια σου σε σχεση με την/τις κονσολες-games που εχεις να το κανεις .
Υποθεσεις ,λογια του αερα ,"εχω ακουσει ","μου ειπαν" κτλπ χριζουν μηδενικης σοβαροτητας οταν επαναλαμβανονται συνεχεια.
Θα προσφερεις πραγματικα οταν αναφερεις την δικη σου αποψη βασισμενη σε επιχειρηματα.
Οταν είπα πχ πως έχω ακούσει ότι το ps3 έχει πάρει καλές κριτικές ως BR player και έχει ξεπεράσει ακριβότερα , είναι για ενημέρωση του κόσμου και επειδή το έφερε η συζήτηση.
(Αν κάποιος είχε μεγάλη αντίρρηση θa μπορούσα να φέρω και τα links)

Δεν είναι δουλειά σου να μου το απαγορεύσεις, και τέτοια πρέπει να γράφονται σε ένα forum...

Kαι όπως είπα και ξαναλέω , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σταματήσω να αναφέρω τέτοια πράγματα , οπότε ή κάντε με ΒΑΝ ή αποδεχτείτε το… πιθανές άλλες τακτικές δεν θα γίνουν ανεκτές και θα υπάρχει ανάλογη απάντηση.

Reaction score
0

Kαι όπως είπα και ξαναλέω , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σταματήσω να αναφέρω τέτοια πράγματα , οπότε ή κάντε με ΒΑΝ ή αποδεχτείτε το… πιθανές άλλες τακτικές δεν θα γίνουν ανεκτές και θα υπάρχει ανάλογη απάντηση.
ΟΚ.
Ευχαριστω.

Reaction score
0

Tα warnings που μου έκανες Andrew για το παραπάνω μήνυμα μου δεν έχουν νόημα... είπα ότι θα συνεχίσω να αναφέρω αυτά που άκουσα από διάφορα review,δεν θα αλλάξω συμπεριφορά.
(και θα απαντάω και σε όποιον έχει πρόβλημα ...)

Οπότε αν έχετε αποφασίσει να μην την επιτρέψετε, θα σας παρακαλούσα να προχωρήσετε σε Ban να μην ταλαιπωρούμε και τον κόσμο με επαναλήψεις σαχλαμάρες και τσακωμούς σε κάτι που είναι αναπόφευκτο ...
(δεν θα παραπονεθώ μετά ή οτιδήποτε, δικό σας είναι το forum και εσείς αποφασίζετε.)

ΥΓ
Εγώ ευχαριστώ ...

GTX

Reaction score
39

Υπερβολικό ίσως αλλά μιας και το προτείνεις κι εγώ μαζί σου στο Ban.

Blizard, εδώ και τόσο καιρό ασχολούμαστε με την πάρτη σου σε αυτή την κατηγορία, δεν πάει άλλο, πριν έρθεις όλα ήταν μια χαρά, και τα reviews μας βάζαμε και την πλάκα μας κάναμε και σίγουρα δε πλακωνόμασταν σε κάθε thread. Η συμπεριφορά σου δε δείχνει να αλλάζει όσες προειδοποιήσεις και παρατηρήσεις αν σου έγιναν. Το τελευταίο σου μήνυμα ειδικά (αν δε το έχεις κάνει ήδη edit οπως συνηθίζεις) τα λέει όλα. Παρ'όλο που ποτέ δεν έχεις κάνει κάποια χοντράδα που να δικαιολογεί το ban (βρίσιμο κτλ. αν και φτάνεις κοντά πολλές φορές) εγώ προτείνω δημόσια να γίνεις κάποιες μέρες ban μπας και ηρεμήσεις λίγο και σκεφτείς λίγο παραπάνω αυτά που γράφεις. Μαζί με σένα θα ήρεμήσει και η κατηγορία και οι σχετικές με sony/bluray συζητήσεις. Η συμπεριφορά σου είναι χαρακτηριστικά προκλητική πάντα και δεν την βλέπω να αλλάζει. Τέλος πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσεις αυτή την εμμονή σου με τους mods, ειδικά σ'αυτό εδώ το forum, αν ήσουν αλλού ξέρεις πολύ καλά οτι θα είχες γίνει ban από το πρώτο γκουχ.

Αυτά από μένα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Οταν είπα πχ πως έχω ακούσει ότι το ps3 έχει πάρει καλές κριτικές ως BR player και έχει ξεπεράσει ακριβότερα , είναι για ενημέρωση του κόσμου και επειδή το έφερε η συζήτηση.
(Αν κάποιος είχε μεγάλη αντίρρηση θa μπορούσα να φέρω και τα links)
Τα "άκουσα" και "μου είπαν" μόνο εντυπώσεις δημιουργούν και μάλιστα ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ τους αναγνώστες του avsite.

Το "πιστεύω" ή το "είδα" ή το "κατά την άποψή μου" είναι προσωπικές απόψεις και ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ καθώς σε άλλους αρέσουν οι φακές και σε άλλους όχι...

Η δική σου λογική του οτιδήποτε είναι SONY είναι τέλειο σε κάνει εντελώς αναξιόπιστο.

Προσωπικά πιστεύω ότι και στην ίδια την SONY κάνει κακό και μάλιστα αν ήμουν εγώ στο Μarketing της εταιρίας θα είχα διαχωρίσει την θέση μου από τα κείμενά σου...

Οι διθύραμβοι που γράφεις για κάποια από τα προιόντα της SONY μπορεί να είναι κοντά στην πραγματικότητα καθώς είναι καλά προιόντα όμως και αυτά τα βάζεις μαζί με τα "ξερά" και καίγονται... Όταν λες ότι όλα τα προιόντα της SONY είναι τέλεια και τα καλύτερα του κόσμου, στην ουσία καταδικάζεις και αυτά που όντως είναι τα καλύτερα στον κόσμο... η αναξιοπιστία των λόγων σου και ο φανατισμός σου υπέρ της SONY "θάβει" όχι μόνο όλα τα προιόντα της εταιρείας αλλά και την εικόνα της SONY συνολικά...

Reaction score
0

Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας φίλε και απλά λέω αυτό που πιστεύω ... όσα γράφεις για τις εταιρίες και αν τους κάνουν "κακό" τελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.
(αστεία είναι για να πω την αλήθεια)

Εκτός για την παραπλάνηση... η "απόκρυψη" πχ των διαφόρων reviews που λένε ότι το ps3 είναι άριστο player είναι επικίνδυνη και κατακριτέα αν την επιβάλετε τελικά.
(αν θέλετε αποκλειστικότητα στα review από άτομα που τα έχουν "δει" όλα, να βγάλετε περιοδικό... εδώ είναι forum και θα αναφέρω ότι πηγές αναφέρει όλος ο κόσμος σε όλα τα forum του κόσμου χωρίς να σας "φοβάμαι".)

ΥΓ
Δεν θα αλλάξει η συμπεριφορά μου .... θα απαντάω και «χειρότερα» αν συνεχιστούν προσωπικές αιχμές και επιθέσεις εναντίον μου κάθε φορά που αναφέρω μια γνώμη για κάποιο μηχάνημα.
(κυρίως όταν είναι από συντονιστές)

Οπότε ίσως είναι θέμα χρόνου ... και επειδή εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω εδώ, δεν θεωρώ σωστό να ταλαιπωρούμε τον κόσμο μέχρι να έρθει το οριστικό ban.
(οπότε κάντε ότι πρέπει τώρα , και εγώ θα πάρω το μήνυμα)

Reaction score
0

Νομιζω οτι ο καθενας μπορει να εκφραση την γνωμη του, και οποιος δεν συμφωνοι δικαιωμα του...μην σχολιασει. μιπως τα βαζετε αδικα με τον blizard ε δεν κανει, και δεν λεει και τιποτα κακο, την γνωμη του λεει... και τι λεει και καλα, δεν ειναι και πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.... μια παροιμια λεει καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα... κατι τετοιο γινεται με τον blizard... οτι και να πει δημιουργειται ενα κλιμα οτι σονι και καλα δημιουργει αυτος το αρνητικο κλιμα.

Reaction score
1

Blizard, εδώ και τόσο καιρό ασχολούμαστε με την πάρτη σου σε αυτή την κατηγορία, δεν πάει άλλο, πριν έρθεις όλα ήταν μια χαρά...

Εγω εχω αλλη αποψη.
Μετα την ενεργη συμμετοχη(γιατι βλεπω οτι ειναι παλιο μελος) του blizard, καποιοι βγαζουν τον πραγματικο τους εαυτο...
Δεν μπορει να φταιει παντα ο blizard οταν γινεται μπαχαλο.
Δηλαδη αυτοι που τον τσιγκλανε δεν φταινε? Ο ηθικος αυτουργος ειναι ενοχος ή οχι?

Το "πριν έρθεις όλα ήταν μια χαρά" ειναι το λιγοτερο αστειο και παιδικο. Αν ειμασταν και εμεις σωστοι δεν θα κατεληγαν τα θεματα σε βαλτο.

Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του...

Reaction score
0

Δηλαδη αυτοι που τον τσιγκλανε δεν φταινε? Ο ηθικος αυτουργος ειναι ενοχος ή οχι?
Δεν έχεις άδικο φίλε smooth όμως όσοι τον τσιγκλάνε όπως λες το κάνουν γιατί έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια......όπως και ο ίδιος ο bliz είπε παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει και αυτό ενοχλεί μερικούς........εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αλλά ούτε θ' αφήσω να χαλάνε τα threads...........τεσπα......τα άσχετα posts μεταφέρονται.......

Reaction score
164
Δεν έχω καταλάβει ορισμένα πράγματα...
Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε όποια βλακεία διαβάζουμε; Γιατί έχουμε διαβάσει εδώ μέσα ένα σωρό... Θα αφήνουμε δηλαδή τον κάθε ένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να υπάρχει αντίλογος.
Και μάλιστα ο αντίλογος είτε θεωρείται ότι είναι τσίγκλισμα επίτηδες, από τον Smooth Criminal, είτε αποτυχημένη πλάκα από τον Andrew. Ούτε το ένα είναι, ούτε το άλλο. Είναι απλή αντίδραση στη βλακεία (και μιλάω γενικά).
Δεν τον τσιγκλάει κανείς, και ναι, πάντα φταίει. Γιατί πάντα γίνεται μπάχαλο όταν εμφανιστεί ο Blizard και αρχίσει τα τσιτάτα του "είναι", "κάνει", "φτιάχνει", "δείχνει"... Πιο πριν όλα είναι ωραία και καλά. Παραδείγματα, πάμπολα.
Gio360, δεν πάει έτσι... Λέει τη γνώμη του ο καθένας εδώ μέσα και οι άλλοι τη σχολιάζουν. Αν σε κάποιον δεν αρέσει, μπορεί να πάρει ένα τετράδιο, να τα γράφει και να τα διαβάζει μόνος του. Τη γνώμη του την γράφει ο Blizard, αλλά πάντα χωρίς επιχειρήματα, με μελλοντολογίες και αοριστίες. Δικαίωμά του. Αλλά όταν στριμωχτεί, αρχίζει τα μπινελίκια.

Δεν έχω μετοχές σε καμία εταιρία.
Δεν έχω συμφέροντα από πουθενά.
Χ@στηκα για το ποιό είναι καλύτερο (άλλωστε πάντα λέω ότι είναι το Wii), αρκεί εγώ προσωπικά να διασκεδάζω.
Αλλά έχω αλλεργία στα τυπάκια που περνιούνται για έξυπνα και νομίζουν ότι εδώ είναι η αλάνα της γειτονιάς τους και μπορούν να μας δουλέψουν, όπως δουλεύουν τα 11χρονα.

Το βάω λοιπόν στην ignore list μου, όπως ΄τόσοι άλλοι, και να τον χαίρεστε να σας μιλάει για το "τόσα reviews που το βγάζουν άριστο player", ενώ δεν έχει ούτε ένα να μας δώσει. Άλλωστε πάνω σε μπαρούφες βασίστηκαν τόσα και τόσα. Άλλο ένα θα μας χαλάσει;

Σε καλή μεριά, παιδιά!

Reaction score
14
Μου είπε ένας όχι πολύ γνωστός μου πως άκουσε κάποιες φήμες για πιθανή αλλάγή πλεύσης στην οικονομική πολιτική της microsoft σε ένα τοπικό κανάλι της επαρχίας που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ενός τσοπάνη που παραθέριζε στην ίδια παραλία με ένα μάλλον υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας , η τιμή του xbox361 θα ξεπεράσει τις 1600 ρουπίες..

Καταλάβατε πως μπλέξαμε με τους απατεώνες????Πάω να πουλήσω τώρα το κ@λομηχάνημα...
Σας συμβουλεύω να πράξετε το ίδιο...

Reaction score
2

... τελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.
(αστεία είναι για να πω την αλήθεια)...
[jk]Επιτελους, λιγη αυτοκριτικη![/jk]

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Μου είπε ένας όχι πολύ γνωστός μου πως άκουσε κάποιες φήμες για πιθανή αλλάγή πλεύσης στην οικονομική πολιτική της microsoft σε ένα τοπικό κανάλι της επαρχίας που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ενός τσοπάνη που παραθέριζε στην ίδια παραλία με ένα μάλλον υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας , η τιμή του xbox361 θα ξεπεράσει τις 1600 ρουπίες..

Καταλάβατε πως μπλέξαμε με τους απατεώνες????Πάω να πουλήσω τώρα το κ@λομηχάνημα...
Σαν συμβουλεύω να πράξετε το ίδιο...
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: .................ουδέν σχόλιο."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Δεν έχω καταλάβει ορισμένα πράγματα...
Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε όποια βλακεία διαβάζουμε; Γιατί έχουμε διαβάσει εδώ μέσα ένα σωρό... Θα αφήνουμε δηλαδή τον κάθε ένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να υπάρχει αντίλογος.
Και μάλιστα ο αντίλογος είτε θεωρείται ότι είναι τσίγκλισμα επίτηδες, από τον Smooth Criminal, είτε αποτυχημένη πλάκα από τον Andrew. Ούτε το ένα είναι, ούτε το άλλο. Είναι απλή αντίδραση στη βλακεία (και μιλάω γενικά).
Εννοειται οτι ο αντιλογος ειναι δεκτος(το α και το ω στην δημοκρατια), αλλα το θεμα ειναι οτι το τραβατε πολυ ρε παιδια... και τα posts καταληγουν...εδω!:?
Γιατι δεν βαζετε λιγο νερο στο κρασι σας, και οι δυο πλευρες, ολοι θα ειμαστε καλυτερα.

Δεν τον τσιγκλάει κανείς, και ναι, πάντα φταίει...
OK, ειναι η αποψη σου, αλλα εχε υπ'οψιν σου οτι μπορει να ειναι και λαθος...

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

OK, ειναι η αποψη σου, αλλα εχε υπ'οψιν σου οτι μπορει να ειναι και λαθος...
Σαφέστατα μπορεί και να είναι λάθος.
Σε περίπτωση που υπάρχει πχ μία κρυφή αδελφότητα από τους περίπου 10 χρήστες που τα έχουν βάλει μαζί του. Και μάλλον συνδέεται με την αδελφότητα του Insomnia... :happy_8:

Reaction score
0
Παιδια ,το προβλημα ειναι οτι καποιος που θελει να μαθει 5 πραγματα για την κονσολα του
η θελει να αγορασει καποια κονσολα
η να ρωτησει 5 πραγματα για μια κονσολα ΠΛΕΟΝ δεν μπορει να το κανει.
Επισης δεν μπορει ΠΑΝΤΑ η κουβεντα να καταληγει στην ανωτεροτητα μιας κονσολας η μιας εταιριας.
Ημαρτον .
Για μενα ομως το πιο επικινδυνο πραγμα λογω της ελευθεριας αλλα και της πληθωρας των αποψεων ,ειναι η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Καλο ειναι να σκεφτουμε οτι περαν της πλακας μπορει καποιος ανθρωπος να μας διαβασει να ταυτιστει και να χωσει καποια φραγκα.
Και μπορει εγω να τα χω ,ο unfo να ειναι ανηψιος του Bill και ο Smouth προϊστάμενος της Sony.
Το παιδι ομως που μας διαβαζει ,μπορει να δουλευει σε 2 δουλειες για να παρει μια κονσολα
και επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ,να παραμυθιαστει λογω Παραπληροφορησης και στο τελος να τον drink him (εχω lower).:happy_9:
Δεν ειναι ΔΟΘ για να μιλαμε για τις ντριμπλες του Ριβαλντο.
Πρεπει να σκεφτομαστε ολοι ειδικα στις τεχνικες κατηγοριες οτι μας διαβαζουν και αλλοι
και οτι ισως καποια στιγμη η αποψη-post μας βοηθησει και καποιον αλλον.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο μας καπως ετσι μπηκαμε στο/στα forum.
Δεν πρεπει να το ξεχναμε ποτε αυτο γιατι αυτη ειναι η αξια και η δυναμη των forum.
Οποτε ολοι μας πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα αυστηροι στο θεμα της παραπληροφορησης
γιατι αργα η γρηγορα θα βρεθουμε στο τι να διαλεξουμε και ποιον να ακουσουμε.
Τα επιχειρηματα και μονο αυτα μπορουν να πεισουν .
Ειδικα οταν προκειται να χωσεις φραγκα.
Το να κανουμε κουβεντα για το αν ηταν η δεν ηταν πεναλτυ, δεν τρεχει και τιποτα.
Αφου ΔΕΝ βαζουμε το χερι στην τσεπη.

Δεν φωτογραφιζω κανεναν με το παραπανω ποστ.
Απλα προσπαθω να δωσω μια αλλη παραμετρο .

Και ..καμμια παρουσιαση game δεν εχω δει.
Θα τερματισει ο Δημητρο την Lara και θα φαμε 250 σελιδες παρουσιαση.
Ελεος .:mad_3:

Reaction score
14
Παιδια ,το προβλημα ειναι οτι καποιος που θελει να μαθει 5 πραγματα για την κονσολα του
η θελει να αγορασει καποια κονσολα
η να ρωτησει 5 πραγματα για μια κονσολα ΠΛΕΟΝ δεν μπορει να το κανει.
Επισης δεν μπορει ΠΑΝΤΑ η κουβεντα να καταληγει στην ανωτεροτητα μιας κονσολας η μιας εταιριας.
Ημαρτον .
Για μενα ομως το πιο επικινδυνο πραγμα λογω της ελευθεριας αλλα και της πληθωρας των αποψεων ,ειναι η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Καλο ειναι να σκεφτουμε οτι περαν της πλακας μπορει καποιος ανθρωπος να μας διαβασει να ταυτιστει και να χωσει καποια φραγκα.
Και μπορει εγω να τα χω ,ο unfo να ειναι ανηψιος του Bill και ο Smouth προϊστάμενος της Sony.
Το παιδι ομως που μας διαβαζει ,μπορει να δουλευει σε 2 δουλειες για να παρει μια κονσολα
και επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ,να παραμυθιαστει λογω Παραπληροφορησης και στο τελος να τον drink him (εχω lower).:happy_9:
Δεν ειναι ΔΟΘ για να μιλαμε για τις ντριμπλες του Ριβαλντο.
Πρεπει να σκεφτομαστε ολοι ειδικα στις τεχνικες κατηγοριες οτι μας διαβαζουν και αλλοι
και οτι ισως καποια στιγμη η αποψη-post μας βοηθησει και καποιον αλλον.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο μας καπως ετσι μπηκαμε στο/στα forum.
Δεν πρεπει να το ξεχναμε ποτε αυτο γιατι αυτη ειναι η αξια και η δυναμη των forum.
Οποτε ολοι μας πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα αυστηροι στο θεμα της παραπληροφορησης
γιατι αργα η γρηγορα θα βρεθουμε στο τι να διαλεξουμε και ποιον να ακουσουμε.
Τα επιχειρηματα και μονο αυτα μπορουν να πεισουν .
Ειδικα οταν προκειται να χωσεις φραγκα.
Το να κανουμε κουβεντα για το αν ηταν η δεν ηταν πεναλτυ, δεν τρεχει και τιποτα.
Αφου ΔΕΝ βαζουμε το χερι στην τσεπη.

Δεν φωτογραφιζω κανεναν με το παραπανω ποστ.
Απλα προσπαθω να δωσω μια αλλη παραμετρο .

Και ..καμμια παρουσιαση game δεν εχω δει.
Θα τερματισει ο Δημητρο την Lara και θα φαμε 250 σελιδες παρουσιαση.
Ελεος .:mad_3:

Και να ήθελες βρε να φωτογραφίσεις θα μπορούσες νομίζεις???
Όταν ο doctor-x περιεργαζόταν τις φωτό εσύ ακόμη εστίαζες.....
Πέτα την την αργοκίνητη που έχεις...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164
Αντρέα μην τον ακούς. Γιατί όταν το σκοτάδι πέφτει η F30 έρχεται... :happy_8:
Και σιγά μην παίζει ο Δημητρό Lara. Όλη μέρα θα ασχολείται με την κουκLara του! :cool_4: (Ησύχασε και το κεφάλι μας με τις 34256 φωτό που βάζει κάθε φορά που ανακαλύπτει κάποιο παιχνίδι! :happy_5: )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas