Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
164
Συγγνώμη, αλλά τι είπε ο Blizard; Ότι οι Mods με κάλεσαν να βάλω αυτή την υπογραφή; :mad_3:
Μήπως τον ενοχλεί και όπως είναι τώρα η υπογραφή μου;

Reaction score
0
Συγνώμη ρε παιδιά, αυτή η βρωμερή υπογραφή ήταν 2 μέρες πάνω και βολόδερνε μαζί με τον unforgiven ????
Ξέρει κανείς καμιά άλλη ανάλογη που δεν έχω πάρει χαμπάρι ???

Βγάζετε το "δεν" από μια φράση για να της δώσετε άλλο νόημα και μετά το προπαγανδίζετε για πλάκα και για να συκοφαντήσετε κάποιο χρήστη?
Πόσο γίνεται αυτό το πράγμα στο forum ? για να καταλάβω …

Reaction score
2
"Δεν" σε αυτη την προταση ΔΕΝ υπαρχει. Επιτελους, μην εισαι τοσο βλακωδως ισχυρογνομων, και παραδεξου για μια φορα οτι μπορει να εχεις κανει και λαθος.

Reaction score
0
Το θέμα δηλαδή είναι η υπογραφή μου;
Μου φαίνεται ότι προσπαθούν ορισμένοι μάταια να υπερασπιστούν τον Blizard και όλο κάτι τους φταίει.
Εγώ την έβαλα την υπογραφή, δεν μου είπε κανένας. Κανένας δεν με ενθάρυνε. Αντίθετα, μου ζήτησαν να την αφαιρέσω.
Παίζεται θέατρο του παραλόγου εδώ μέσα... Στην αρχή ο Blizard φωνάζει ότι δεν είπε κάτι τέοιο και τον ενοχλεί η υπογραφή μου. Στη συνέχεια αποδικνύεται περίτρανα ότι το είπε και κάνει την πάπια, αντί να ζητήσει συγγνώμη. Αφαιρώ την αναφορά στον Blizard και μετά μας φταίνει οι mods...
Αντί να γιαουρτώσετε τον Blizard που αποδεδειγμένα λέει ψέματα, βγάζετε σενάρια...
Ουδεμία αντίρρηση ως προς αυτό. Όντως το είχε πει, το είδαμε όλοι και δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ο Ανδρέας απλά επεσήμανε τη νέα μου υπογραφή. Λάδι στη φωτιά είναι αυτό; Έχουμε εδώ έναν που τα βάζει με όλους και με όλα βρίζοντας και απολαμβάνοντας την ασυλία που του ποροσφέρεται ενώ ο ίδιος προσπαθεί να banαριστεί για να το παίξει μάρτυρας της αλήθειας (όπως το έπαιξε με το insomnia όταν τον πέταξαν κλωτσηδόν έξω), και μας φταίει ο ένας και ο άλλος... Όποιος πει κάτι κατά του Blizard ρίχνει λάδισ τη φωτιά...
Δεν επεσήμανε τίποτα, μην κάνετε τους χαζούς. Σου πρότεινε άλλη, παρόμοιου ύφους και ναι, αυτό είναι λάδι στη φωτιά. Ακόμα και αν δεν είναι στη δική του κατηγορία, δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο.
Είναι θέμα βασικό για τη λειτουργία του site και ειδικά του υποφόρουμ αυτού που με κάτι τέτοια έχει καταστεί εντελώς unworkable. Το αν θέλει να banaριστεί και να το παίξει μάρτυρας ελάχιστα με ενδιαφέρει.

Reaction score
0
"Δεν" σε αυτη την προταση ΔΕΝ υπαρχει. Επιτελους, μην εισαι τοσο βλακωδως ισχυρογνομων, και παραδεξου για μια φορα οτι μπορει να εχεις κανει και λαθος.
Τι λάθος έκανα ρε ? δες τι έγραψα.

Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας φίλε και απλά λέω αυτό που πιστεύω ... όσα γράφεις για τις εταιρίες και αν τους κάνουν "κακό" τελικά όσα λέω (εδώ ίσως ήθελε κόμμα)
με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.
(αστεία είναι για να πω την αλήθεια)
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=523695&postcount=268

Και πήρατε το τελευταίο κομμάτι και το κάνατε :
τελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.

Και οι Mod έσπαγαν πλάκα, και στο τέλος ζήταγαν ευγενικά από τον Unfo να την βγάλει για να μην τον στεναχωρήσουν, ε ????

Reaction score
164
Δεν επεσήμανε τίποτα, μην κάνετε τους χαζούς. Σου πρότεινε άλλη, παρόμοιου ύφους και ναι, αυτό είναι λάδι στη φωτιά.
Σε παρακαλώ, μου επισημαίνεις πού μου πρότεινε νέα υπογραφή γιατί το έχασα; Δεν σε ειρωνεύομαι, σοβαρά μιλάω,

Reaction score
2
Αρα εχουμε μια ασυντακτη περιοδο λογου, της οποιας το τελευταιο νοηματικο κομαμτι ειναι "τελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.(αστεία είναι για να πω την αλήθεια)"

Right... Aλλα συγγνωμη, εσυ δεν κανεις λαθη. Ciao ciao...

Προσωπικα, εαν μετραει η γνωμη μου, το ban δεν ειναι λυση. Οχι να του κανουμε και τη χαρη...

Reaction score
2
Βρε marvin. Αυτο το ποστ εγινε ενω ο unfo ειχε ηδη 2 μερες αυτη την υπογραφη.

Reaction score
0
Βρε marvin. Αυτο το ποστ εγινε ενω ο unfo ειχε ηδη 2 μερες αυτη την υπογραφη.
Δεν εξετάζω το αν το είπε ο Blizard και αν έπρεπε να το κάνει υπογραφή ο Unforgiven. Πάει τέλειωσε.
Αυτό το σχόλιο δεν είναι σαν προτροπή για νέα περιπαικτική υπογραφή ενώ ο άλλος έχει εκφράσει ήδη την ενόχλησή του;
Δύο χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να πλακωθούν - εντάξει συμβαίνει, αλλά θεωρώ απαράδεκτο η παρέμβαση ενός συντονιστή στον τσακωμό τους να είναι οτιδήποτε άλλο παρά κατευναστική.

Reaction score
62
Ο χρήστης Blizard ΒΑΝαρίστηκε για 24 ώρες, για να υπάρξει ηρεμία σ' αυτό το φόρουμ. Την απόφαση την πήρα ΕΓΩ και μόνο εγώ, και έχω πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Ξέρω ότι μπορεί πολλοί να διαφωνήσουν, αλλά έχει καταντήσει πανηγυράκι εδω μέσα. Κι επειδή στενοχωριέμαι να βλέπω την κατηγορία μου σ' αυτό το χάλι, σας λέω ότι με ενδιαφέρει η κατηγορία να ασχολείται με παιχνίδια και όχι με σαπουνόπερες και ξεκατινιάσματα.
Κάτσιος Δημήτρης
Διαχειριστής Games

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η Δ.Ο. στηρίζει την απόφαση του συντονιστή, όπως στηρίζει και οποιαδήποτε προσπάθεια για να ηρεμεί το κλίμα σε φάσεις εντάσεων.

- Παρεμπιπτόντως, Λάμπρε σε παρακαλώ να αλλάξεις την υπογραφή σου.

Reaction score
164
:crazy_4:
Γιατί έχουμε emoticon με τη φάτσα του Λάμπρου; Αυτό δεν είναι προνομιακή μεταχείρηση; :happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:crazy_4:
Γιατί έχουμε emoticon με τη φάτσα του Λάμπρου; Αυτό δεν είναι προνομιακή μεταχείρηση; :happy_5:
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Τι είπες ρε τώρα?... :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5

αυτό ειναι με την φάτσα μου... έχουν ξεχάσει τα γυαλιά στο άλλο :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Ο χρήστης Blizard ΒΑΝαρίστηκε για 24 ώρες..... Ξέρω ότι μπορεί πολλοί να διαφωνήσουν...
Προσωπικα συμφωνω οτι επρεπε να banαριστει.
Ομως αυτος ο νταλκας με τον blizard πρεπει να σταματησει. Και αφου δεν μπορει εκεινος να αλλαξει την κατασταση, αλλαξτε την εσεις που ειστε μεγαλυτεροι? πιο εξυπνοι? πιο εμπειροι? λιγοτερο οξυθυμοι? περισσοτερο διαλλακτικοι?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
(ελπιζω να γινομαι αντιληπτος)

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Προσωπικα συμφωνω οτι επρεπε να banαριστει.
Ομως αυτος ο νταλκας με τον blizard πρεπει να σταματησει. Και αφου δεν μπορει εκεινος να αλλαξει την κατασταση, αλλαξτε την εσεις που ειστε μεγαλυτεροι? πιο εξυπνοι? πιο εμπειροι? λιγοτερο οξυθυμοι? περισσοτερο διαλλακτικοι?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
(ελπιζω να γινομαι αντιληπτος)
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λές, αλλά η κατάσταση με τους mod, μοιάζει μ' αυτή των πολιτικών, που περιμένουν οι μέν τους δε στη γωνία, για να κάνουν κάποια μ@λ@κία, ώστε να έχουν την αφορμή να τους κράξουν. Και οι mod άνθρωποι είναι, λάθη κάνουν και κανείς δεν έχει το αλάθητο, προς θεού. Στο κάτω κάτω εσύ, αν γινόσουν mod (που ποτέ δεν ξέρεις) πως θα αντιδρούσες και ποιές θα ήταν οι ενεργειές σου?? Πως θα ήταν να λαμβάνεις 15 pm την ημέρα να σου λένε κάνε αυτό κάνε εκείνο, είσαι έτσι είσαι αλλιώς??

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Πως θα ήταν να λαμβάνεις 15 pm την ημέρα να σου λένε κάνε αυτό κάνε εκείνο, είσαι έτσι είσαι αλλιώς??
Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο οταν συμβαινουν τετοια πραγματα.
Ομως αλλο εννοουσα. Μπορουμε εμεις οι υπολοιποι να διαχειριστουμε μια κριση? Το να ριχνουμε ευθυνες μονο και να δειχνουμε με το δακτυλο ειναι ευκολο. Το να φερουμε τον αλλο στο "σωστο δρομο" ειναι το δυσκολο...
(ελπιζω τωρα να εγινα αντιληπτος)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas