To Μundial σε HD

Reaction score
0
διαβασα στο satleo forum απο ενα χρηστη οτι χρησιμοποιει προγραμμα για να δημιουργει καθυστερηση στον ηχο. το προγραμμα ειναι το audiosyncer. δυστυχως δεν μπορω να το βρω στο internet σε κανενα site. το ζητησα να μου το στειλει οποτε μπορεσει. αν καποιος το βρει και το δοκιμασει ας το πει.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
npapagri said:
διαβασα στο satleo forum απο ενα χρηστη οτι χρησιμοποιει προγραμμα για να δημιουργει καθυστερηση στον ηχο. το προγραμμα ειναι το audiosyncer. δυστυχως δεν μπορω να το βρω στο internet σε κανενα site. το ζητησα να μου το στειλει οποτε μπορεσει. αν καποιος το βρει και το δοκιμασει ας το πει.
Το βρήκα και το κατεβασα... δεν κατάφερα όμως να το δουλέψω λόγω προβλημάτων με την κάρτα τηλεόρασης που έχω.

Reaction score
5
menelaos said:
Λέτε να δείχνει καμμιά ZDF ή καμμιά RAI τον Θρύλο τον χειμώνα ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χμ...όχι, αλλά δείχνουν κλάσεις ανώτερο ποδόσφαιρο από αυτό που παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Είμαστε φίλαθλοι ή οπαδοί;;
Μας αρέσει το ποδόσφαιρο, ή η χαζοκουβέντα για το "ποιός έσπασε πιο πολλά καθίσματα εχθές";

Δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές αυτήν την κουβέντα. Ή μάλλον την καταλαβαίνω, αλλά δεν πιστεύω ότι ακόμα την συζητάει ο κόσμος, και δεν κάνει καμμιά πράξη...

Reaction score
5
npapagri said:
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Other-AUDIO-Tools/AudioSyncer.shtml

Reaction score
0
ak1s said:
npapagri said:
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Other-AUDIO-Tools/AudioSyncer.shtml
το ειδα αυτο το site αλλα δεν καταφερα απο εκει να το κατεβασω. σε στελνει στο μαμα site το οποιο δεν παιζει αυτη τη στιγμη.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
npapagri said:
Το βρήκα και το κατεβασα... δεν κατάφερα όμως να το δουλέψω λόγω προβλημάτων με την κάρτα τηλεόρασης που έχω.
απ οτι καταλαβα χρησιμοποιει το σημα στο Line in της καρτας ηχου και το καθυστερει. δοκιμασες να συνδεσεις εκει ραδιοφωνο?

Reaction score
0
ak1s said:
menelaos said:
Λέτε να δείχνει καμμιά ZDF ή καμμιά RAI τον Θρύλο τον χειμώνα ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χμ...όχι, αλλά δείχνουν κλάσεις ανώτερο ποδόσφαιρο από αυτό που παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Είμαστε φίλαθλοι ή οπαδοί;;
Μας αρέσει το ποδόσφαιρο, ή η χαζοκουβέντα για το "ποιός έσπασε πιο πολλά καθίσματα εχθές";

Δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές αυτήν την κουβέντα. Ή μάλλον την καταλαβαίνω, αλλά δεν πιστεύω ότι ακόμα την συζητάει ο κόσμος, και δεν κάνει καμμιά πράξη...

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Είμαι φίλαθλος και μη φανατικός , αλλά θέλω να βλέπω τον αγώνα της ομάδας μου σε μια ελάχιστα ποιοτική μετάδοση ρε γ@μ@το μου. Ζητάω πολλά ?????? :( :( :(

Και επειδή δεν είναι ούτε κατ ελάχιστον ανεκτή η εικόνα από τα Ελληνικά κανάλια , θα πρέπει "για να περάσω λιγάκι ευχάριστα την ώρα μου " να βλέπω Γερμανικό ή Ιταλικό ή Αγγλικό ποδόσφαιρο ?????

Νομίζω ότι αυτή η λογική ΔΕΝ στέκει με ΤΙΠΟΤΑ ......

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
npapagri said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
npapagri said:
απ οτι καταλαβα χρησιμοποιει το σημα στο Line in της καρτας ηχου και το καθυστερει. δοκιμασες να συνδεσεις εκει ραδιοφωνο?
Ακριβώς... απλά η δική μου κάρτα ήχου έχει line in την ίδια με spdif out και βαρέθηκα να συνδέσω το pc με τον ενισχυτή με τις 5.1 εξόδους... Μάλλον όμως θα το κάνω τελικά...

Reaction score
5
menelaos said:
Είμαι φίλαθλος και μη φανατικός , αλλά θέλω να βλέπω τον αγώνα της ομάδας μου σε μια ελάχιστα ποιοτική μετάδοση ρε γ@μ@το μου. Ζητάω πολλά ?????? :( :( :(

Και επειδή δεν είναι ούτε κατ ελάχιστον ανεκτή η εικόνα από τα Ελληνικά κανάλια , θα πρέπει "για να περάσω λιγάκι ευχάριστα την ώρα μου " να βλέπω Γερμανικό ή Ιταλικό ή Αγγλικό ποδόσφαιρο ?????

Νομίζω ότι αυτή η λογική ΔΕΝ στέκει με ΤΙΠΟΤΑ ......
Παρεκτραπήκαμε από το θέμα, αλλά αυτό που είπα εγώ είναι το εξής: Δεν βλέπω τον λόγο να παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν είναι χειρίστης ποιότητας, ενώ με ένα πιατάκι μπορώ να βλέπω ποδόσφαιρο από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, σε καλύτερη εικόνα. Και HD να ήταν το ελληνικό πρωτάθλημα, πάλι για κλάμματα θα ήταν.

Επαναλαμβάνω. Αν είμαστε φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, τότε θα θέλουμε να βλέπουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που παίζεται. Αν όχι, είμαστε οπαδοί. Προσωπική μου γνώμη. Βέβαια ποιός είμαι εγώ να διαφωνήσω με τα εκατομμύρια που παρακολουθούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, λένε ότι είναι χάλια, αλλά παρόλα αυτά πληρώνουν Nova για να βλέπουνε παιχνίδια, αγοράζουν αθλητικές εφημερίδες, πάνε στο γήπεδο καμμιά φορά, και βρίζονται (έστω και φιλικά) με τους αντιπάλους...για να μην μιλήσω για το στοίχημα...

Παρένθεση τέλος, sorry για το εκτός θέματος.

Reaction score
0
για οποιον ενδιαφερεται το site για το utility ειναι http://www.matthewssoftware.com/AudioSyncer/ και λειτουργει εδω και λιγη ωρα. ειναι 15 μερες trial οποτε μας φτανει μεχρι το τελος του mundial. νομιζω οτι θα το αγορασω αν παιζει σωστα (10 δολαρια) γιατι πιθανον θα το ξαναχρειαστω (ολο και καπου θα δουμε σε hd ch. league, mundobasket και αλλα καλουδια).

Reaction score
0
ak1s said:
Παρεκτραπήκαμε από το θέμα, αλλά ...............................

............................Παρένθεση τέλος, sorry για το εκτός θέματος.
akis1 νομίζω ότι στα περισσότερα συμφωνούμε τελικά :lol:

Το ξέρω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα και αυτοί που το διοικούν και το εκμεταλλεύονται είναι για τα μπάζα :( :(

Απλά μίλησα για την ανάγκη ποιοτικότερης εικόνας στις όποιες φορές θέλω να δώ έναν αγώνα του Ολυμπιακού (του όποιου Ολυμπιακού ) βρε παιδί μου :)

Τέλος και από μένα το off topic

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είδα χθες διαφήμιση στα Δορυφορικά Νέα του humax 2000 ότι 600 τόσοι τυχεροί είδαν τον τελικό του CHAMPIONS LEAGUE σε ΗD... δηλαδή τόσους δέκτες έχουν πουλήσει μέχρι τώρα.

Αλήθεια πόσοι να είδαν το Mundial σε HD?

Reaction score
0
kompaiasi said:
to tps paizei free...denx ero gia poso alla einai free.
Ρε π@$στη μου τώρα που έφυγα από το σπίτι μου και είμαι σε διακοπές "άνοιξαν" τα HD κανάλια ??? :x :x :x

Tόσο καιρό φλόμωσα στα αράπικα :lol: :lol:

(Φοβερό .......σας ποστάρω από τη PSTN γραμμή λουσάτου hotel στις Σπέτσες , με την εκκωφαντική ταχύτητα των 28,8 Kbps :shock: :shock: :shock: ........αφιερωμένο στην Ελλαδάρα στην λεωφώρο της πληροφορίας.........τρομάρα τους :x :x :x)

Reaction score
1
Πάλι καλά να λέμε και να μην παραπονιόμαστε.

Άλλωστε δεν λείπει τίποτα.. τον Άραβα σπήκερ μορεί να μην τον καταλαβαίνουμε αλλά έχει πάθος ο άτιμος σε αντίθεση με τους ψοφιους (και άσχετους) τους δικούς μας.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508