To Μundial σε HD

Reaction score
5
Για όσους έχουν ραδιοενισχυτή με δυνατότητα καθυστέρησης ήχου (δηλαδή με lip sync feature) μπορούν να καθυστερούν τον ήχο της ΝΕΤ για να συμβαδίζει με την εικόνα HD.

Αυτό το υποθέτω όμως, γιατί δεν έχω καταφέρει να βρω λύση στην δική μου δορυφ εγκατάσταση :twisted: :sad:
Ας το επιβεβαιώσει ένας άλλος...

Reaction score
14
μια μικρή εφεδιέρα πεντάλ απο κιθάρα με delay δεν θα έκανε την δουλεια του?

Reaction score
0
Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη εικονα ρε παιδια? Να μπω στον κοπο να ψαχνω στους 36Ε? Μηπως εκει δεν κανει τα pixelιασματα που κανει στον NILESAT?

Reaction score
0
to premiere HD δειχνει και τα 2 ματς..το ενα στο sport HD και το αλλο στο premiere HD film.με την γνωστη ποιοτητα :D

Reaction score
0
@kompaiasi
Με τι πιάτο βλέπεις premiere? Και από πού. Γιατί εγώ με 1.40 στην Αθήνα δεν βλέπω.

Reaction score
0
Μπορει κανεις να μου πει πως βρισκω καινουργιο δορυφορο (π.χ. ΕUTELSAT 36E) και/η καινουργια καναλια με τον Humax 2000 και μοτερ Diseq 1.2? Εχω προσπαθησει και με "Αναζητηση Καναλιων" και με "SMATV" αλλα δεν τα καταφερνω.
Ουτε και με το Αγγλικο manual που ειναι πολυ πιο λεπτομερες απο το Ελληνικο δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Reaction score
0
Χθές βράδυ έβαλα 3ο πιάτο :shock: :shock: γαι να δώ HD από τον Art World Cup στίς 7 W.

Έφερε ποιότητα σήματος 78% και η εικόνα ήταν πολύ καλή όταν έδειχνε τις φάσεις από μακριά (σε γενικό πλάνο) , αλλά όταν έδειχνε τους παίκτες από κοντά είχε αρκετό (εμφανέστατο) pixelιασμα :( που διορθονώτανε μόνο αν η κοντινή εικόνα δεν είχε κίνηση . Λέτε να οφείλεται στη χαμηλή (78%) ποιότητα σήματος ή σε αδυναμία του Άραβα ?

Και κάτι άλλο : όταν με το καλό τελειώσει το Mundial και το πάρει η Αργεντινή :p :p :p :p , τί να κάνω το 3ο πιάτο ?
(παρακαλώ όχι αγένειες :lol: :lol:) να το κρατήσω (μου το έχει δώσει δανεικό ο τεχνικός) μήπως και δούμε από τον Άραβα τίποτα Mundobasket ή να το επιστρέψω ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To pixelιασμα το κάνει λόγω χαμηλού bitrate... Ακόμα και το Μ6 ήταν χειρότερο ενώ και το ΗD2 στον Eutelsat είναι λίγο καλύτερο...

Και εγώ έχω ένα πιάτο μόνο για τον Άραβα... μαζί θα το σκεφτούμε... Θα σου πρότεινα για καλοκαίρι να το αφήσεις εκεί και βλέπουμε...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
TUONOS said:
Μπορει κανεις να μου πει πως βρισκω καινουργιο δορυφορο (π.χ. ΕUTELSAT 36E) και/η καινουργια καναλια με τον Humax 2000 και μοτερ Diseq 1.2? Εχω προσπαθησει και με "Αναζητηση Καναλιων" και με "SMATV" αλλα δεν τα καταφερνω.
Ουτε και με το Αγγλικο manual που ειναι πολυ πιο λεπτομερες απο το Ελληνικο δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
Κάθε φορά πρέπει να ξανακατεβάζεις τα κανάλια από την αρχή... επίσης δεν υποστηρίζει diseqc με σταθερό και κινητό πιάτο μαζί... δυστυχώς...

mrw

Reaction score
0
Με Skystar II, τι μουντιαλικό HD βλέπουμε και πού?

Σε SD έχω την εντύπωση ότι το ZDF έχει λίγο καλύτερη εικόνα από τούς υπόλοιπους

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
TUONOS said:
Κάθε φορά πρέπει να ξανακατεβάζεις τα κανάλια από την αρχή... επίσης δεν υποστηρίζει diseqc με σταθερό και κινητό πιάτο μαζί... δυστυχώς...
Αν κατάλαβα καλά το USALS δεν σε γλυτώνει από αυτό το πράγμα? Η μήπως το USALS είναι ... ας το πούμε απλά απάτη?

Reaction score
6
Unreal said:
Αν κατάλαβα καλά το USALS δεν σε γλυτώνει από αυτό το πράγμα? Η μήπως το USALS είναι ... ας το πούμε απλά απάτη?
Το Usals στον Humax δουλεύει άψογα..... Πρέπει όπως και το μοτέρ να το υποστηρίζει (και δυστυχώς δεν το υποστηρίζουν όλα τα diseqc 1.2 μοτέρ...). Το δικό μου SG-2100A της Moteck που το υποστηρίζει δουλεύει άψογα

TUONOS said:
Το SMATV ξεχασέ το, είναι μόνο για κεντρικές εγκαταστάσεις σε πολυκατοικίες όπου το δορυφορικό σήμα "υποβιβάζεται" σε χαμηλότερη μπάντα και μοιράζεται με το απλό καλώδιο σε πολλά διαμερίσματα ...
Στην Αναζήτηση καναλιών , θα πας να επιλέξεις δορυφόρο, και θα πατήσεις "Edit Antenna" στην συνέχεια πατώντας το κουμπί "Opt+"στο τηλεκοντρόλ επιλέγεις μοτέρ (θα σε προειδοποιήει ότι θα σβήσει όλα σου τα κανάλια) , πας "Motor settings" και δηλώνεις USALS , το γεωγραφικό πλάτος και μήκος της περιοχής σου, γυρνάς πίσω ένα μενού, επιλέγεις "satellite data" και κάνεις enable τους δορυφόρους που θέλεις ....

Αυτό ήτανε... Γυρνάς πίσω στο μενού Search Channels , επιλέγεις τον δορυφόρο που θέλεις (σου δείχνει μόνο αυτούς που έχεις "ενεργοποιήσει" πριν) και τσουπ...το πιάτο γυρνάει και πάει να τον βρει...
Άντε και καλές θεάσεις ....

Reaction score
1
εχω πιατο 1 μετρο
ποιον δορυφορο θα πιασω καλυτερα
Eutelsat Sesat at 36.0°E
Nilesat 101 at 7.0°W

για βοηθηστε

Reaction score
0
NikosR said:
εχω πιατο 1 μετρο
ποιον δορυφορο θα πιασω καλυτερα
Eutelsat Sesat at 36.0°E
Nilesat 101 at 7.0°W

για βοηθηστε
Αν είσαι κάτω από Αθήνα το 1μ. είναι αρκετό.

Στους 36.0 ΔΕΝ εχεις ήχο. Η ποιότητα εικόνας είναι ίδια . Η καθυστέρηση όμως του ήχου αν χρησιμοποιήσεις ΝΕΤ ή Ερασπόρ , είναι σπαστική :x

Προσωπικά στις 7.0 W δέν έχω πρόβλημα με τα ...........αραβικά . Έχω αρχίσει να τα .....κουτσομιλάω κι ' όλας :lol:

Reaction score
0
deliol said:
deliol ευχαριστω για την απαντηση ΟΜΩΣ:
α) Ποιον δορυφορο επιλεγω στην αναζητηση καναλιων? π.χ. τωρα που θελω να βρω τον Eutelsat Sesat στις 36Ε επιλεγω καποιον κοντινο ας πουμε τον Hellasat στις 39Ε?
β) Επιλεγω USALS παρολο που εχω μοτερ σαν το δικο σου δηλ. Motec? Σβηνει οντως τα καναλια?
γ) Το γεωγραφικό πλάτος και μήκος της περιοχής μου πως το βρισκω?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef