To έκοψα το ρημάδι. Και τώρα;

Reaction score
6.598
Προσπαθησε να κανεις τα παντα χωρις το τσιγαρο, δηλ ειδικα ποτο και καφε μην τα κοψεις ουτε ελαττωσεις!!!
Ετσι εκανα εγω τη δευτερη και ουσιαστικη φορα γιατι την πρωτη τα ειχα συνδεσει και στο εξαμηνο που για αστειο εκανα ενα τσιγαρο-καφε του στυλ ενα ειναι μωρε δεν πειραζει ηρθε το πακετο χωρις να το καταλαβω!!
Και ενα ακομη πολυ σημαντικο να μην συνδεεις ΠΟΤΕ το τσιγαρο ως λυση -εκτονωση σε προβληματα της καθημερινοτητας ,γιατι πολυ απλα τιποτε δε θα βοηθησει..
Πλεον εχω ξεχασει ποσα χρονια εχω να καπνισω πρεπει να ειναι πανω απο 5-7 μαλλον τα εχω καταφερει νομιζω, γιατι ακριβως δεν μετραω απο ποτε , εχω ξεχασει ποιο ετος, ανοιξη ηταν παντως..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693
Κακώς το έκοψες Βλάση!
Και ο Παπαστράτος και ο Κεράνης τι θα κάνουν;
Κλέφτες θα γίνουν;

Λοιπόν πέραν της πλάκας αν δείτε πνεύμονα από καπνιστή θα καταλάβετε τι ζημιά γίνεται μέσα μας.
Έτυχε να δω στο ανατομείο της ιατρικής σχολής έναν και ήταν ένα κομμάτι κρέας βουτηγμένο σε πίσσα.
Εγώ πάντως δεν το κόβω, διότι είμαι γιαλαντζί καπνιστής.
Καπνίζω εδώ και 30 χρόνια 4 - 5 τσιγάρα την ημέρα όλο κι όλο.
Ένα το πρωΐ με τον καφέ, ένα μετά το φαγητό κ.λ.π. μόνο όταν με τραβήξει ανάβω ένα.
Αλλά όποιος καπνίζει πολλά την ημέρα (2 πακέτα και βάλε) είναι για να παίρνει σειρά.

Reaction score
118
Το Μάρτιο του 89 έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο. Έως τότε είχα καπνίσει ότι καπνίζεται, κοντά 2 βαπόρια όπως έλεγε καλή του ώρα και ο πατέρας μου.

Απλά αποφάσισα να το κάνω και το έκανα. Οι διαφορές μεγάλες. Απόκτησα ξανά αισθήσεις και αίσθηση για το τι γίνεται γύρω μου. Δε μου έλειψε αν και λάτρης του καφέ και του καλού φαγητού.

Με τα χρόνια έγινα μανιώδης αντί καπνιστής. Μ ενοχλεί ακόμη και η μυρωδιά από τα χέρια αυτού που καπνίζει κοντά μου. Η τσίχλες και το στυλό στο χέρι νομίζω πως με βοήθησαν αρκετά.

Ίσως σε 20 χρόνια το ξαναρχίσω .. αλλά τι σημασία θα έχει τότε ..

Ελπίζω να το κρατήσεις μακριά και ν αποτελεί απλή ανάμνηση σε 2 δεκαετίες από σήμερα !

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ειμαι ηδη καλλιτερα και αυτο μου δινει κουραγιο ρε σεις......
και οσο και να φανει αστειο αισθανομαι οτι ειναι ο προσωπικος μου αθλος που πραγματικα δεν πιστευα οτι (εστω μεχρι τωρα)θα τα καταφερνα...........

Reaction score
61
Όλα είναι θέμα κοινωνικότητας. Εξηγούμαι: Εάν η παρέα σου καπνίζει, οι πιθανότητες να μείνεις καθαρός είναι ελάχιστες.
Εγώ το έκοψα το '93. Τον προηγούμενο χρόνο το είχε κόψει ο κολλητός μου, αυτός το ξαναάρχσε για κανένα εξάμηνο. Εγώ δεν ξαναγύρισα πίσω. Έκτοτε διαλέγω ως επί το πλείστον παρέες άκαπνες και οι εξόδοι μου είναι πάντα σε καλά αεριζόμενους χώρους.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Σωστά.

Για να μη φρικάρει ο Βλάσης μας, απαγορεύεται το κάπνισμα την Παρασκευή στη γιορτή του AVsite.
Και το άτμισμα με μέτρο.

Reaction score
149
To εκοψα πριν από 7,5 χρόνια μαχαίρι. Καπνιζα 20 χρόνια τα τελευταία σίγουρα 3 πακέτα καμελ ημερησίως. Η στέρηση και οι ανατριχίλες στην αρχή ήταν ζόρι αλλά με βοήθησε ότι δουλευα αρκετές ώρες και ψιλοξεχνιόμουν. Μετά το μηνα το πρωινό ξυπνημα ήταν ευκολότερο, κάποιους μήνες μετα βελτιώθηκε αφάνταστα η γεύση. Η όσφρηση ειδικά το να με ενοχλεί ο καπνός άργησε πάνω από χρόνο. Εννοείται ότι μετά το χρόνο τσιγαρόβηχας, φλεμα και τέτοιες αηδίες είναι απλή ανάμνηση. Η πείνα λόγω αμηχανίας είναι πρόβλημα το βράδυ το πάλευα με ηλιόσπορους που έχουν λίγες θερμίδες. Συνολικά από την διακοπή και μετά πήρα πάνω από 10 κιλά σε 2 χρόνια τα οποία τα έχασα ευκολα σε 1 χρονο με περπάτημα 3 φορές την εβδομάδα. Σαν νέος δεν θυμάμαι να έτρεξα 500 μέτρα χωρίς να λαχανιάσω στα 45 μου κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα 10-12χιλ σε ανώμαλο.
Μόνο όταν έμαθα ότι είναι άρρωστος ο πατέρας μου εψαξα για τσιγάρο, αφού δεν κάπνισα τότε ελπίζω οτι δεν θα ξανακαπνίσω και ελπίζω να είναι από τα πράγματα που θα πάρουν τα παιδιά μου

Reaction score
262
Καλησπερα Βλασση. Μεθαυριο κλεινω 1 μηνα χωρις τσιγαρο με αντικατασταση του βεβαια απο ηλεκτρονικο. Ειμαι 42 και για πρωτη φορα μετα απο 24 χρονια θα κλεισω μηνα, εστω και με τη βοηθεια του ηλ.τσιγαρου. Ελπιζω να το εγκαταλειψω και αυτο καποια στιγμη. Μπραβο σου και συνεχισε δυνατα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....για να βλεπω κοσμο να το πεταει ρε λεβεντες μου.............:D:D:D:D

πλακα πλακα......θα ηθελα ενα Καμελακι αυτην την στιγμη ετσι.....,για να σας απολαυσω ρε σεις........:dance2::dance2::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
πλακα πλακα......θα ηθελα ενα Καμελακι αυτην την στιγμη ετσι.....,για να σας απολαυσω ρε σεις........:dance2::dance2::roflmao::roflmao::roflmao:
Κάμελ 3.JPG

:roflmao:

Reaction score
15.548
το εκοψα στην γιορτη μου πριν μια 10ετια περιπου.....
που πηρα την αδεια τον Αυγουστο και αρχισαν τα ουζα οι μεζεδες κ.λ.π......δεν αντεξα αλλο .....αρχισα παλι

πηρα 8 κιλα το διαστημα αυτο....απο τοτε με πηρε ο κατηφορος στα κιλα και εφτασα τα 120+ το 2008.....οπου καποια στιγμη εφαγα φλας και εφτασα σε 3 μηνες 85 κιλα.....ολοι νομιζαν οτι τελειωσα :D

ολα στο μυαλο ειναι vlasi μου.....αλλα το τσιγαρο ειναι αργος θανατος...και ποιος βιαζεται να πεθανει..:laugh:

μακαρι να το καταφερεις.....

Το αδερφακι μου απο την αλλη καπνιζει οποτε γουσταρει !!!.....
....δλδ καπνιζει 2 χρονια απο 1-2 πακετα την μερα ......το κοβει για ενα χρονο ...μετα καπνιζει κανα 6μηνο και το κοβει για 2 χρονια ..!!!!!!

πως το κανει δεν ξερω..!!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589

Ατμίζω βέβαια... Αλλά μετά απο 35 χρόνια, κάτι είναι κι αυτό.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να το κόψω.
Καπνίζω στριφτά απ το 1992 και τα τελευταία 10+ χρόνια αν δεν πιάσει βράδυ δεν το βάζω στο στόμα μου.
Στο γραφείο και οι πελάτες μου νομίζουν οτι δεν καπνίζω...
Που θα πάει , τα χρόνια του Καφάτου θα τα φτάσω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster