To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Reaction score
150
Αν και δεν είμαι έτοιμος ακόμα είπα να βγάλω μερικές φωτογραφίες με το σύστημα στο σημείο που βρίσκεται τώρα.

Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι έχω τελειώσει με το θέμα οθονών και όσον αφορά την εικόνα κάποια στιγμή στο μέλλον (έχουμε και κρίση γαμ...) θέλω τα εξής:

Α) ISCO III με Cineslide

B) Έναν καλό προβολέα με Lens Shift, Zoom και Focus στο τηλεκοντρόλ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με το set-up μου)

Από πλευράς ηχητικής κάλυψης έχω τελειώσει απο ηχεία (χεχε έτσι λένε όλοι) προς το παρόν αλλά φυσικά θα ήθελα κάποια ενισχυτικά ακόμα και έναν καλό προ.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε

L&R B&W 800D
C HTM1D
Surrounds 4X 803D
Height/Wide SCMT

Subs : Παθητικά. ψustom made 2x15" το καθένα και 2500 Watt ανά sub (έρχετε ο σε λίγες μέρες ο QSC RMX5050) με BASSIS και ένα Velodyne SMS-1.

Τα μπροστινά οδηγούνται από δυο NEMO και το κεντρικό με τον Bryston 14BSST. Τα surround με δυο Crown XLS 802D (2x 500 Watt /8 ohms) η οποίοι είναι υπερβολικά τίμιοι για τα λεφτά τους και από γκάζια ΠΟΛΛΑ! Κάποια στιγμή σκοπεύω να τους αντικαταστήσω με κάποιο πολυκάναλο δυνατό (300 Watt στο κανάλι).

Για τώρα όμως αράζω και το μόνο που σκοπεύω να προσθέσω είναι ένας προ για να περάσω σε balanced συνδεσμολογία.

Για πηγή έχω το HTPC μου συνδεδεμένο σε Server 16ΤΒ (και πάει όσο θέλω) και δεν το αλλάζω με τίποτα!

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες για αρχή.

Oι δυο Stewart - μια 2.40 130" κυρτή/σταθερή και η Cabaret με τα LED (optional). Από κάτω υπάρχει και μι Samsung 52" Series 8 με lift που πλέον χρησιμοποιείται μόνο ως monitor και για δοκιμές.

Σύνολο 3 οθόνες και μια 12" του HTPC 4!

Τα LED είναι RGB και έχουν και δυνατότητα προγραμματισμού presets, ρύθμιση έντασης κτλ.

Reaction score
150
Κι εδώ οι οθόνες καλύτερα. Το finish της Cabaret είναι απίστευτα καλό.

Reaction score
150
Και μερικές πανοραμικές:

Τα height/wide που περιμένουν τον νέο προ!

Reaction score
15.548
Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Την κρεμασες επιτελους...:112:

Να τα χαιρεσαι Σωτηριε.....

Αραξε και απολαυσε ηχο και εικονα.......:126:

Θα εχεις μπολικο χρονο να το τελειποιησεις .....

Reaction score
15.548

Για τώρα όμως αράζω και το μόνο που σκοπεύω να προσθέσω είναι ένας προ για να περάσω σε balanced συνδεσμολογία.
Και καλα κανεις γιατι τετοια μηχανακια που εχεις δεν παιζουν με οτι ναναι προ.....αν και βλεπω να σε κολαει ο τζονι....:116:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430

E που θα πάει , κάποια στιγμή θα πάρει και εναν προ....:118:

Reaction score
150
Χεχε θα τον πάρω. Απλά όταν πρέπει.

Να πω κάτι για την Cabaret. Η οθόνη κανονικά είναι επιτοίχια και είται κρεμιέται εξ επαφής στον τοίχο ή παραγγέλνεις στηρίγματα με αποστάτες.

Στη δική μου περίπτωση η βραχίονες έγιναν ειδική παραγγελία, είναι τηλεσκοπικοί βαρέως τύπου, και πλήρως ρυθμιζόμενοι (σπαστοί και στις δυο άκρες). Αυτό έγινε γιατί έπρεπε και να βγω αρκετά πιο μπροστά απο την άλλη οθόνη αλλά επίσης δεν μπορούσα να τρυπήσω ακριβώς πάνω από την άλλη γιατί εκεί υπάρχει ξύλο.

Τα δυο καλωδιάκια που βλέπετε δεξια-αριστέρά κανονικά δεν θα φαίνονται αλλά τα έντυσα έτσι προς το παρόν.

Reaction score
150
Να προσθέσω ακόμα ότι η μπροστινή είναι Firehawk G3 ενώς η πίσω Studiotek 130 όπότε για το υλικό 16:9 μπορείς να δεις και με λίγο φως ή με τα LED αναμένα ειδικά με κάποιον φωτεινό προβολέα μιας και έχει gain 1.25 κι ας είναι γκρι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

να τα χαιρεσαι,:126:
ενα κομεντ μονο
το στησιμο των μηχανηματων μου θυμιζει στησιμο μηχανηματων σε εκθεση hi end απο απειρο επαγγελματια:122:
φτιαχτα ολιγο ρε

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.076
Καταπληκτικο συστημα!!! Φοβερο!!! μπραβο!! και τα ρημαδια τα σαμπ, ολα τα λεφτα.πολυ γκαζι ρε παιδι μου...

Reaction score
460

Σωτηρακη,σουπερ τα εργαλεια,τελω εν αναμονη θεασεων-ακροασεων.

Reaction score
140
Ο πιο κοντινός γείτονας είναι στα 5 χλμ? :140:
Καλοακουστο – καλοθεατο το θηρίο :444:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

να τα χαιρεσαι,:126:
ενα κομεντ μονο
το στησιμο των μηχανηματων μου θυμιζει στησιμο μηχανηματων σε εκθεση hi end απο απειρο επαγγελματια:122:
φτιαχτα ολιγο ρε

Μωρέ μου θυμίζεις τη γυναίκα μου που όταν είδε το στήσιμο μου είπε μαγαζί θα ανοίξεις κι έκανες βιτρίνα?

Είπαμε έχει δουλειά ακόμα αλλά όταν τελειώσει δεν θα φαίνεται τίποτα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Είπαμε έχει δουλειά ακόμα αλλά όταν τελειώσει δεν θα φαίνεται τίποτα.
Tι,θα εντοιχίσεις τα B&W;:137:

So far so good boy..

Reaction score
150

Tι,θα εντοιχίσεις τα B&W;:137:

So far so good boy..
ναι θα βάλω τα 800 για height για να μην πιάνουν χώρο σο πάτωμα....:138:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

αψογος!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.580

έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω. :126:

για πες για τα σαμπάκια σου ρε συ καμιά λεπτομέρεια! :144:

α, πες κι ένα συνολικό κόστος για το κουστουμάκι, έτσι για να τη βγούμε στην κρίση ρε παιδί μου!:136:

καλές θεάσεις στις οθονάρες σου και καλές ακροάσεις με τις ηχειάρες σου μάστορε!:145:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88