stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Απάντηση: To σύστημά μου.
ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!
ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!
kοίτα θα σταθώ στο οτι τα δικά σου γούστα και το ιμπαλς , εμένα δεν μου κάνουν καθόλου. Οπως εχω ξαναγράψει πολλάκις το σ΄συτημάΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ολοι οι υπόλοιποι που δεν αρέσκονται σε αυτό , εσου συμπεριλαμβανομένου , δεν με αφορά καθόλου. Ούτε το έγκριτο μέλος και η γνώμη του φυσικά με ενδιαφέρει. Αλλωστε δεν ζήτησα γνώμες. Δεν έχουμε δημοκρατία εδω. Είναι μόνο για την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. Οποιανού δεν του αρέσει να πάει να ακούσει αλλού μουσική. Τώρα τα μπουνίδια και τα γύψινα μόνο εσυ τα συζητάς και φυσικά μόνο εσένα ενδιαφέρουν.Αργυρακο κανεις λαθος.u think
Το συστημα του Γιαννη το εχω ακουσει παρα πολλες φορες στην διαρκεια της εξελιξης του - καποιες φορες μαλιστα βοηθησα και σε αυτην.
Δεν εχει καμια σχεση με οτι ειχες ακουσει η με οτι μπορει να θυμασαι, απλα καμια, ----δηλαδη ? πλεον οι μοναδες για την θεση ακροασης δεν αναβουν λαμπακι στα 200 βατ , γιατι για τα δικα μου γουστα οταν αναβε λαμπακια απλα με αγγιζε το ιμπαλς,βεβαια αλλο ολοκληρωνεται σαν οδηγος στα 200 χμα , και αλλος στα 300 κοιμαται....Λοιπον τι εκανε ο γιαννακης για να γεμιζει τον χωρο του ενεργεια , ολα καταληγουν στα ηχεια ? τα εκανε ανθεκτικα ? πως ?
Το συστημα και το ηχειο γεμιζει τον χωρο με απιστευτη ευκολια και δυναμικα.κοιτα και γνωστο μελος (μην ξησω πληγες) εχει χομ σινεμα με ηχεια δαπεδου , και νιωθει οτι δεν χρειαζεται σαμπ στον χωρο του .Τι να κανω ? να του αλλαξω μυαλα ? δεν ειμαι τετοιος , αν εσυ νιωθεις οτι ο χωρος του γεμιζει ζωρις να σε πλακωσουν τα γυψινα στα μπουνιδια, και να σου κοψει το λαρυγγι κανα γυαλι απο τι μπαλκονοπορτες, μεγεια και σε σενα.Αν ομως ποτε μπει ηχειο που σηκωσει σταθμες υψηλες το πρωτο που θα νιωσεις θα ειναι τα κρακ απο τα γυψινα.Και παλι σου λεω αν οι σταθμες του ειναι καλυτερες απο πριν, καμμια σχεση με πριν αυτο δεν τις κανεις ικανες να ξυπνησουν τα δαιμονια του χωρου του ....αν το κανουν περα απο τις ζημιες θα χρειαστει μια βαρβατη ισοσταθμιση.I think και γω ...δεν σημαινει οτι επειδη ειμαι των 3 στοιχειων (δυναμικα ποιοτητα αληθοφανεια) ολοι πρεπει να ακολουθησουν το σκεπτικο μου.καθε γνωμη σεβαστη , αλλα σταθμες ΣΤΑΘΜΕΣ με αυτες τι μοναδες ΔΕΝ.(για μενα παντα) Και εγω τα λεω μπροστα του , οχι να του λεω μπραβο γαννακη εχεις συτηματαρα , και πισω του να λεω οτι εχει κυλινδρικα κλ@στηρια ................
...Αν ομως ποτε μπει ηχειο που σηκωσει σταθμες υψηλες το πρωτο που θα νιωσεις θα ειναι τα κρακ απο τα γυψινα....
...τα γύψινα μόνο εσυ τα συζητάς και φυσικά μόνο εσένα ενδιαφέρουν.
Καλα Αργυρη, αστο.
Εσυ θελεις 1 Kw για ακουστικα κλειστου τυπου......![]()
και γνωστο μελος δεν θελει σαμπ, καθε συστημα οπως εχω πει κρυβει καθε τι αφορα τον ιδιοκτητη του, το ποσα βατ θελω , με το αν εχεις δυναμικα ο μαρκου ειναι κατι το διαφορετικο, αν εσενα και καθε εσενα σε καλυπτουν αυτα τα δυναμικα, οπως ειπα και πιο πριν μεγια σου.Απλα σκεψου οτι με την λογικη σου σε καποιον αλλο αυτα τα δυναμικα ειναι πολλα,......για σε ικανοποιητικα........εμενα δεν μου κανουν κλικ.Το ποσο ρευμα θελω ειναι κατι το προσωπικο , γιαυτο τρεχω με 400 βατ στο καναλι, και δεν λεω καλα ειναι,αλλα στο μελλον θα παω σε 600 βατ.......Καλα Αργυρη, αστο.
εννοηται.....η σαξες για μενα ειναι να φτανω ενα χωρο στα ορια του, τσικι τσικι μπουμ μπουμ , δεν συμπαθω.....γιαυτο και οταν κανω ντεμο πλεον φοραω αυτιοασπιδες οραλεξ...και ξεσπαω σε καθε θυμα που νομιζει οτι παιζει δυνατα.......Οσο αφορα τα γυψινα εσαξα τον κατω χωρο με ενα και μονο σκεπτικο,.......να τρωει ξυλο ΑΝΕΛΕΗΤΟ και να μην κανει κιχ.....Χωρο room in a room γυψοσανιδατο δεν εχω ματαξαναβρει που να σηκωνει τοσες σταθμες και να μην κανει κιχ.....ΤΑ δεσιμα δεν ηταν γυψοασανιδα αλλα εγκαταστατη αναλογων καταστασεων απο την αμερικη...Και εδω μιλαω για 7,1x5 και οχι 2καναλο.Εσυ ειτε 2,0 ειτε 7,1 βγαζεις μια 2καναλιλα ....Και βεβαια σου αρεσει .....αλλιως θα ειχες κατι ποιο μπρουταλ στο χωρο σου απο τα σουραβλια ...ε σορι αυλους .....Οποτε ζεις με την αισθηση του ικανοποιημενου, εξαλλου οπως ειχες πει οταν ακουσες ενα και μονο σαμπ στον χωρο μου οτι δεν ηθελα αλλο.Ιn the other hand εγω εβαλα 5 με στοχο να βαλω αλλα 3 τεμαχια στο μελλον--μη πω 5 ..........καλες ακροασεις ..........kοίτα θα σταθώ στο οτι τα δικά σου γούστα και το ιμπαλς , εμένα δεν μου κάνουν καθόλου. Οπως εχω ξαναγράψει πολλάκις το σ΄συτημάΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.εννοηται Ολοι οι υπόλοιποι που δεν αρέσκονται σε αυτό , εσου συμπεριλαμβανομένου , δεν με αφορά καθόλου.και αυτο εννοηται Ούτε το έγκριτο μέλος και η γνώμη του φυσικά με ενδιαφέρει.κανενος δεν σε αφορα η γνωμη Αλλωστε δεν ζήτησα γνώμες. Δεν έχουμε δημοκρατία εδω. Είναι μόνο για την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. Οποιανού δεν του αρέσει να πάει να ακούσει αλλού μουσική.ρε παλι πινιεις ? ή κρατας απο χθες ? σου ειπε κανεις ναρθει να ακουσει μουσικη ? και να σου επιβαλει τα γουστα του ? Τώρα τα μπουνίδια και τα γύψινα μόνο εσυ τα συζητάς και φυσικά μόνο εσένα ενδιαφέρουν.
θελω τοσα οσα σηκωνουν τα ηχεια, που στον χωρο που θα τα εχω δεν θα τα ξεχειλωνω για να κανουν κατι που θελω- και δεν θα μπορουν.Σε ενα χωρο λιγων τμ με 2 βασης ειμαι μια χαρα.Αλλα το να λες οτι τα ηχεια του μαρκου στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ χωρο του ειναι ικανοποιητικα....τι να πω .....μαλλον εγω εχω απαιτησεις .....και δεν προσπαθω να ματωνω προιοντα να πιασουν επιδοσεις αλλης ανωτερης λιγκας.Καλα Αργυρη, αστο.
Μετά τα χθεσινά, ακόμα νιώθω το μασάζ στον ακουστικό μου λαβύρινθο, από τις μεσουψηλές σου!
Δώσε ρε , ΔΩΣΕΕΕΕΕ , ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΑΛΛΟΟΟΟ?
το γατί ή ???????Γιατι κλανει το γατι!!!![]()
Αν καθυστερημένα thanks Γιάννη, χαίρομαι που σ' άρεσε, όντως έγινε ωραίο κουτί με τα φωτιζόμενα οργανάκια VU και τα λοιπά διακοπτάκια, σηματάκια, βυσματάκια κ.λ.π.Μιχάλη , 1000 ευχαριστώ για το κουτί και για τον κόπο σου, αλλά είναι βαρύ το άτιμο. Είναι όμως όμορφο. Παίδες ο Μιχάλης έφιαξε ενα κουτί γ@μάτο , βάσει των οδηγιών μου , το οποίο στέγασε μια χαρά τα όργανα. Ευχαριστώ Μιχαλιό.