- Reaction score
- 275
Eχοντας ας πουμε αποκτησει μια ειδικοτητα στα DENON DP-80 αφου εχουν περασει καμμια δεκαρια απο τα χερια μου για restoration και βελτιωσεις αποφασισα να κανω το καλυτερο που -τοτε μπορουσα.
Το "τοτε" υπαρχει γιατι η διαδικασια αυτη ξεκινησε τον Αυγουστο του 2013.
Εφαγα κανενα εξαμηνο σε σχεδιασμο και CAD και τελικα το τελειωσα καπου εναμιση χρονο αργοτερα...φετος τον Ιανουαριο.
Το feedback απο τον ιδιοκτητη ειναι τουλαχιστον ενθουσιωδες.
Το original DP λυθηκε ολο και και πολλα πραγματα αλλαξαν ή τροποποιηθηκαν.
Ενταχθηκε σε ενα σασσι ανταξιο υψηλων προσδοκιων , τα boosted ηλεκτρονικα του μπηκαν σε ξεχωριστο supply,
το πηγαδι αλλαξε, εγιναν τροποποιησεις στο πλατω, κοπηκαν custom extra metal mat, periphery ring και record clamp.
Το πικαπ θα δουλευε με Kuzma 4 Point αρχικα και αποφασισα για stand alone βαση που θα μου κρατουσε την αισθητικη του πιο "καθαρη".
Αυτη την εποχη δουλευω και σε μια δευτερη για Triplanar VII μιας και ο ιδιοκτητης θελει να παιζει με δυο κεφαλες
(ΚUZMA & EMT).
Δειτε μερικες φωτο απο την αρχη της κατασκευης...
Το "τοτε" υπαρχει γιατι η διαδικασια αυτη ξεκινησε τον Αυγουστο του 2013.
Εφαγα κανενα εξαμηνο σε σχεδιασμο και CAD και τελικα το τελειωσα καπου εναμιση χρονο αργοτερα...φετος τον Ιανουαριο.
Το feedback απο τον ιδιοκτητη ειναι τουλαχιστον ενθουσιωδες.
Το original DP λυθηκε ολο και και πολλα πραγματα αλλαξαν ή τροποποιηθηκαν.
Ενταχθηκε σε ενα σασσι ανταξιο υψηλων προσδοκιων , τα boosted ηλεκτρονικα του μπηκαν σε ξεχωριστο supply,
το πηγαδι αλλαξε, εγιναν τροποποιησεις στο πλατω, κοπηκαν custom extra metal mat, periphery ring και record clamp.
Το πικαπ θα δουλευε με Kuzma 4 Point αρχικα και αποφασισα για stand alone βαση που θα μου κρατουσε την αισθητικη του πιο "καθαρη".
Αυτη την εποχη δουλευω και σε μια δευτερη για Triplanar VII μιας και ο ιδιοκτητης θελει να παιζει με δυο κεφαλες
(ΚUZMA & EMT).
Δειτε μερικες φωτο απο την αρχη της κατασκευης...
Attachments
-
98,7 KB Προβολές: 1
-
115,6 KB Προβολές: 0
-
67,9 KB Προβολές: 1
-
92 KB Προβολές: 0
-
75,2 KB Προβολές: 0