TO AVATAR MOY

Reaction score
0
Αν ενοχλείται κάποιος ή αν το avatar μου είναι ενάντια στους κανόνες λειτουργίας του avsite, παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Reaction score
14
Αν ενοχλείται κάποιος ή αν το avatar μου είναι ενάντια στους κανόνες λειτουργίας του avsite, παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Δημήτρη το αβατάρ σου είναι ανάντια στους κανόνες λειτουργίας του ειβι-σαϊτ καθώς δεν εχεις στείλει ακόμα κόπια αυτού σε "λάρτζ σκέϊλ" στους ενεργούς καλιτέχνες/δημιουργούς του ρώζ φωτότυπου... για ιδία χρήση τους!!!

Φρόντισε το εστω και τώρα.... αποστολή με εμαιλ δεκτή, όπως επίσης και με ΠΜ το λινκ της φωτογραφία σου!

Reaction score
0
Απάντηση: TO AVATAR MOY

Υπάρχει μια σελίδα με διάσημους κώλους ή κωλαράκια (συγνώμη για την λέξη).
Δεν είναι πορνό ούτε καν γυμνό.
Ρωτώ, να βάλω το link για όλους ή να το στέλνω μόνο σε όσους θέλουνε?
Επίσης σκέφτηκα να το πουλάω 1 € μπας και βγάλω κι εγώ κάτι απ το avsite μιας και όλοι σας τα παίρνετε απ τον Καφάτο όπως άλλωστε κυκλοφορεί ευρέως :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Re: Απάντηση: TO AVATAR MOY

Υπάρχει μια σελίδα με διάσημους κώλους ή κωλαράκια (συγνώμη για την λέξη).
Δεν είναι πορνό ούτε καν γυμνό.
Ρωτώ, να βάλω το link για όλους ή να το στέλνω μόνο σε όσους θέλουνε?
Επίσης σκέφτηκα να το πουλάω 1 € μπας και βγάλω κι εγώ κάτι απ το avsite μιας και όλοι σας τα παίρνετε απ τον Καφάτο όπως άλλωστε κυκλοφορεί ευρέως :lol:
Κοίτα, αν πραγματοποιήσεις την απειλή σου, μπορεί να σε βάλουμε κι εσένα στην μισθοδοσία... :cool_4:

p.s. Όχι και ευρέως. Πέντε ηλίθιοι μόνο ξεστομίζουν τέτοιες μπαρούφες γιατί δεν έχουν με τι να ασχοληθούν... Α! και 2-3 κλέφτες... :cool_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas