Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ετυχε να ακούσεις ποτέ περί καταχρηστικών όρων; Ποιος είσαι εσύ που θα μου απαγορεύσεις την έξοδο; Και θα χρησιμοποιείς την παρουσία μου για να δείχνεις ψευδώς πολλά μέλη και να κερδοσκοπείς από διαφημίσεις; Πας καλά; Τα υπόλοιπα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σου δίνω το λόγο μου!Ποτέ δεν ήμουν ιδιοκτήτης.
Αυτό το είδες όταν έκανες register?
Τούς δέχτηκες όμως .Ετυχε να ακούσεις ποτέ περί καταχρηστικών όρων; Ποιος είσαι εσύ που θα μου απαγορεύσεις την έξοδο; Και θα χρησιμοποιείς την παρουσία μου για να δείχνεις ψευδώς πολλά μέλη και να κερδοσκοπείς από διαφημίσεις; Πας καλά; Τα υπόλοιπα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σου δίνω το λόγο μου!
Στάκαμαν ρε αρβανίκ.Τούς δέχτηκες όμως .
Τώρα είναι αργά ...
Ποιός σου απαγόρευσε την έξοδο?
Και σιγά την παρουσία...
Ο λόγος ενός ανώνυμου , δεν μου λέει κάτι.
Εγώ που γράφω με τ όνομά μου το τραβάω?Στάκαμαν ρε αρβανίκ.Το τραβάς το σχοινί.
Γιατί συμφώνησες τότε με τους ''καταχρηστικούς'' όρους και γράφτηκες στο www.avsite.gr;Ετυχε να ακούσεις ποτέ περί καταχρηστικών όρων;
Δηλαδή αν αλλάξει το Yiannis_B σε Γιάννης Μπούρας, θα έχω μεγαλύτερα @ρχίδια? Διαφωνώ.Εγώ που γράφω με τ όνομά μου το τραβάω?
Ας μας στείλει τα πραγματικά του στοιχεία κι εγώ το σβήνω.
Δεν έχει καμία σημασία αυτό! Όλοι αγράμματοι είστε εκεί μέσα;Γιατί συμφώνησες τότε με τους ''καταχρηστικούς'' όρους και γράφτηκες στο www.avsite.gr;
View attachment 42277
Τι κα-μπούρας, τι κου-μπούρας, τι αγγούρας έχω ακούσει στο δημοτικό .....τους μισούς τους φύτεψα...Μπούρας;
Μα είναι επώνυμο αυτό ρε;![]()
Δεν έχει καμία σημασία αυτό! Όλοι αγράμματοι είστε εκεί μέσα;