- Reaction score
- 78.590
Κλείνετε το παράθυρο ή το tab.
Εννοώ να μην περιλαμβάνομαι στα μέλη-έξοδο από το φόρουμ, μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε...Κλείνετε το παράθυρο ή το tab.
Όταν γράφτηκες στο AVSite, μάλλον δεν διάβασες τους όρους χρήσης.Εννοώ να μην περιλαμβάνομαι στα μέλη-έξοδο από το φόρουμ, μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε...
Ετσι λέτε; Να δούμε τι θα πει και η δικαιοσύνη επ΄αυτού! Ήδη έχω τα τηλέφωνα και τα ονόματα 2 ακόμα "μελών" που δεν ...μπορούν να φύγουν.Once to avsite, always to avsite...![]()
![]()
Αν δεν πάρω απάντηση ΑΜΕΣΩΣ τη Δευτέρα είμαι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος... Αλήτες!Ετσι λέτε; Να δούμε τι θα πει και η δικαιοσύνη επ΄αυτού! Ήδη έχω τα τηλέφωνα και τα ονόματα 2 ακόμα "μελών" που δεν ...μπορούν να φύγουν.
Ρωτώ λοιπόν για να μην πάμε παρακάτω: πως φεύγει κανείς από αυτή την αθλιότητα; Όσο για τους όρους χρήσης, η αδυναμία να φύγει κανείς είναι καταχηρστικός όρος και δεν ισχύει. Ετσι δεν είναι Δημήτρη Ζιζίκ;
Γιατί τη Δευτέρα?Αν δεν πάρω απάντηση ΑΜΕΣΩΣ τη Δευτέρα είμαι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος... Αλήτες!
Να πας πρωί , για να μην έχει ουρά.Αν δεν πάρω απάντηση ΑΜΕΣΩΣ τη Δευτέρα είμαι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος... Αλήτες!
ΟΚ Λοιπόν! Τα λέμε πολύ σύντομα... τέως ιδιοκτήτη αυτής της αθλιότητας!Να πας πρωί , για να μην έχει ουρά.
Μην ξεχάσεις , ο τι μας είπες αλήτες.
Τα πράγματα είναι απλά , ανώνυμε χρήστη και ουσιαστικά φιλοξενούμενε.
Αν δεν σ αρέσει μην ξαναγράψεις.
Οι nima είναι αμέτρητοι!
Ποτέ δεν ήμουν ιδιοκτήτης.ΟΚ Λοιπόν! Τα λέμε πολύ σύντομα... τέως ιδιοκτήτη αυτής της αθλιότητας!
http://www.avsite.gr/forum/help/terms....Δυνατότητα αυτοδιαγραφής ή διαγραφή μετά από αίτηση ενός λογαριασμού δεν υπάρχει, ούτε και διαγραφή θεμάτων ή μηνυμάτων κατ'επιλογήν. Χρήση του AVsite από τα μέλη προϋποθέτει απόλυτη και εξ'ολοκλήρου αποδοχή των παραπάνω κανονισμών.
Δεν υπάρχει λόγος για παραινέσεις ψηλέ.Αν γινεται να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα γιατι το γ@μ@πληκτρολογιο μεγεθυνει τις αντιπαραθεσεις .....
Μπορείς να αναφέρεις ονομαστικά ποιοι είναι οι αλήτες? Άντε γιατί πολλά μας τα έκανες.Αν δεν πάρω απάντηση ΑΜΕΣΩΣ τη Δευτέρα είμαι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος... Αλήτες!