TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Reaction score
5
Απάντηση: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Εγω δε ξεγραψα κανενα... αλλα ουτε και εγραψα... Μου ειναι αδιαφορα και τα δυο οσο "παιζουν" με την τσεπη μας... το hybrid LG για το PC με 200ευρω παντως το σκεφτομαι... Ισως οταν ερθουν αρκετα δισκακια Ελλαδα σε κανα 6μηνο και αυτο εχει πεσει στα 150 να το παρω... μεχρι τοτε... ΈιτςΝτιΜπίτς.όργκ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Με λίγα λόγια μας αποκαλείς επιδειξίες που αγοράσαμε τις συσκευές και ηλίθιους που δεν τις έχουμε ριπαρισμένες απο το internet, όπως κάνουν οι έξυπνοι, αλλά αυθεντικές. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να είμαστε...:happy_4:
+1

Τα αυθεντικά δισκάκια ποτέ δεν συγκρίνονται με τα rip.......:cool_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
alien vs predator οποιος και να νικησει εμεις χανουμε
br vs hdvd εγω κερδιζω ετσι και αλλιως οταν θα υπαρχουν πολλες ταινιες θα ριξω στο htpc ενα αναλογο οδηγο και θα την βγαλω με λιγοτερο απο 200 κατι ευρω που εχει σημερα
ο χρονος κυλα υπερ μου

Reaction score
49

Οντως το htpc λυνει ολα τα προβληματα.Εχεις οποια ταινια θελεις ανεξαρτητως format και με τους "πολυποθητους" Ελληνικους υποτιτλους.Βασικη προυποθεση μια καλη συνδεση και καποιες γνωσεις στο αντικειμενο.

Εχω μια αρκετα καλη και μεγαλη συλλογη θα ελεγα :smoking: :smoking: :smoking: παρολα αυτα λιγο πριν τις γιορτες πηρα κα το PS3. Ο λογος? Σιγουρα οχι " αμερικανοφερτη υπερκαταναλωση" η " αναγκη για μουρη στους κολλητουλιδες"

Ο καθενας εχει τους λογους του οταν κανει κατι και το γεγονος οτι οι αλλοι δεν τους καταλαβαινουν η δεν μπορουν να βρουν λογικη σε αυτη την πραξη δεν τους δικαιολογει στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ να προβαινουν σε χαρακτηρισμους πανω σε αυτο.

Δεν μπορει ορισμενοι να ειναι οι "εξυπνοι" και οι αλλοι τα "κοροιδα" Γιατι καποιος αγοραζει ενα αμαξι των 80.000 ενω μπορει καλιστα να κανει τη δουλεια του και με των 20.000?Γιατι καποιος να δωσει για ενα ηχοσυστημα 50.000?Δεν μπορει να κανει την δουλεια του με ενα των 15.000ων??? Δεν το καταλαβαινω.Ειναι κοροιδα? Δεν νομιζω.Επειδη δεν καταλαβαινω τις αναγκες και την "λοξα" τους πρεπει να τους καταταξω σε αυτην την κατηγορια??

Γενικα τετοιοι χαρακτηρισμοι ειναι προκλητικοι δειχνουν ασεβεια στον αλλο και ελειψη τουλαχιστον τακτ.

Ας ειμαστε τουλαχιστον προσεχτικοι οταν κανουμε τετοια σχολια εκτος αν θελουμε να προκαλεσουμε σε τελικη αναλυση.

Ο καθενας εχει τον τροπο του να εκφερει την γνωμη του.Προσοχη ομως γιατι ο τροπος που θα το κανει τον χαρακτηριζει.

Και μια και μιλαμε για γνωμες και αποψεις τελειωνοντας να παραθεσω τον μεγα φιλοσοφο Harry Callahan:

" Opinions are just like assholes.Everybody seems to have one." :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

+1400!!!!

Kαι σε τελική ανάλυση να σκεφτούμε και κάτι ακόμα.
Οι περισσότεροι ξέρουμε τον τρόπο για να "κατεβάσουμε" (στο τσάμπα κυρίως) αρχεία από το internet.
Δεν το κακολογώ γιατί δεν ξέρω (sic) αν είμαι αναμάρτητος.:happy_9:

Aλλά αν όλος ο πλανήτης κατεβάζει ταινίες και "σπασμένα" παιχνίδια, ποιος ο λόγος η Warner (και η κάθε Warner) ή ποιος Yamauchi θα κάτσει να φτιάξει ένα προϊόν από το οποίο δεν θα βγάλει τα απαραίτητα (πολλά χρήματα)

Πάντοτε θα υπάρχει η λογική του "αγοράζω το γνήσιο" γιατί γουστάρω να πληρώσω τον Yamauchi που μου δίνει χαρά στις ελεύθερες ώρες μου ή απλά γιατί γουστάρω να έχω την συσκευασία χειροπιαστή.

Σε τελική ανάλυση, όλοι μας θέλουμε την παρανομία μας.
Τα περισσότερα ωραία στον κόσμο μας είναι είτε παράνομα είτε ανήθικα είτε...παχυντικά :happy_9:
Αλλά το να χαρακτηρίζουμε τους μη παρανομούντες ηλίθιους, νομίζω τραβάει το θέμα σε επίπεδο που δεν ταιριάζει σε έναν πολιτισμένο διάλογο!

Reaction score
6

Χωρίς να μπορεί να αποκλείσει κανείς τίποτα γιατί κανεις δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά, αυτή τη στιγμή φαίνεται πιθανότερο κάποιο studio του HD-DVD να πάει με την πλευρά που φαίνεται κοντά στην επικράτηση παρά το ανάποδο.
Αν συμβεί και αυτό τοτε θα μιλάμε πλεον για το πραγματικά τελειωτικό χτύπημα για το HDDVD

Reaction score
0
Οντως το htpc λυνει ολα τα προβληματα.Εχεις οποια ταινια θελεις ανεξαρτητως format και με τους "πολυποθητους" Ελληνικους υποτιτλους.Βασικη προυποθεση μια καλη συνδεση και καποιες γνωσεις στο αντικειμενο.

Εχω μια αρκετα καλη και μεγαλη συλλογη θα ελεγα :smoking: :smoking: :smoking: παρολα αυτα λιγο πριν τις γιορτες πηρα κα το PS3. Ο λογος? Σιγουρα οχι " αμερικανοφερτη υπερκαταναλωση" η " αναγκη για μουρη στους κολλητουλιδες"

Ο καθενας εχει τους λογους του οταν κανει κατι και το γεγονος οτι οι αλλοι δεν τους καταλαβαινουν η δεν μπορουν να βρουν λογικη σε αυτη την πραξη δεν τους δικαιολογει στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ να προβαινουν σε χαρακτηρισμους πανω σε αυτο.

Δεν μπορει ορισμενοι να ειναι οι "εξυπνοι" και οι αλλοι τα "κοροιδα" Γιατι καποιος αγοραζει ενα αμαξι των 80.000 ενω μπορει καλιστα να κανει τη δουλεια του και με των 20.000?Γιατι καποιος να δωσει για ενα ηχοσυστημα 50.000?Δεν μπορει να κανει την δουλεια του με ενα των 15.000ων??? Δεν το καταλαβαινω.Ειναι κοροιδα? Δεν νομιζω.Επειδη δεν καταλαβαινω τις αναγκες και την "λοξα" τους πρεπει να τους καταταξω σε αυτην την κατηγορια??

Γενικα τετοιοι χαρακτηρισμοι ειναι προκλητικοι δειχνουν ασεβεια στον αλλο και ελειψη τουλαχιστον τακτ.

Ας ειμαστε τουλαχιστον προσεχτικοι οταν κανουμε τετοια σχολια εκτος αν θελουμε να προκαλεσουμε σε τελικη αναλυση.

Ο καθενας εχει τον τροπο του να εκφερει την γνωμη του.Προσοχη ομως γιατι ο τροπος που θα το κανει τον χαρακτηριζει.

Και μια και μιλαμε για γνωμες και αποψεις τελειωνοντας να παραθεσω τον μεγα φιλοσοφο Harry Callahan:

" Opinions are just like assholes.Everybody seems to have one." :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

εξαιρετικός όπως πάντα!!! :rei:

Reaction score
5
Οι 500αρηδες σκληροι αρχιζουν και πιανουν πολυ χωρο..

Το back up σε dvds του παλιου καλου .ts φρακαρε.
(Τα spindles τα ξεφορτωθηκα.Τα πηρε ο Στεφανος :happy_4: )

Ο NAS Server ετοιμαζεται.............

Ο 500αρης εσωτερικος σκληρος-αποθηκη τα φτηνει οπου ναναι

Καθε μερα δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις......

Αυτο το διαβολομηχανημα τι τοθελα και το πηρα???? :mad_3: :mad_3: :pc: :pc: :mad_3: :mad_3:

Αυτα με μια αρκετη δοση αυτοσαρκασμου :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
και δε ΜΕ λες βρε Σωτήρη μας... βιομηχανικό ρεύμα πως κατάφερες και πήρες για το σπίτι????????? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
5
Απάντηση: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Δηλαδη απο τη μια ακρη ειναι το παρανομο download και η λυση ειναι να πληρωσουμε ολοι για καποιο απο τα δυο... ετσι για την ψυχη και τον "πολεμο" της sony ή toshiba...
Δηλαδη για να κερδιζουν καμια 10αρια πολυεθνικες θα μπω εγω μεσα 1000ευρω...
Μπορει να εχετε δικιο... ναι... να πληρωνουμε τα καπριτσια των εταιριων...
Και καλα αυτοι δεν εμαθαν απο τον παλαιοτερο "πολεμο" (beta=vhs)... εμεις δε θα επρεπε να εχουμε μαθει...
Οταν καποιος επαναλαμβανει το ιδιο λαθος και αισθανεται και καλυτερα απο καποιον που δε το κανει τι ειναι...?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Παιδιά καλημέρα...Διάβασα ολη την συζήτηση ως τώρα και οφείλω να επισημάνω τα εξής:
1. Ζητάω συγνώμη αν παραπλάνησα οποιονδήποτε με το μνμ...Σκοπό είχα να μεταφέρω την είδηση αλλά μάλλον παρασύρθηκα...
2. Θα ζητήσω από τους διαχειρηστές να αλλάξουν τον τιτλο του thread ως εξής "TO TELOS TOY HD-DVD???"
3. Δεν απέστειλα το μνμ ως spam οπως αναφέρθει...
4. Είμαι κάτοχος τσυ S300 και γι'αυτό παρέθεσα την προσφορά του Πλαισίου διότι την θεωρώ πολύ καλή για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την περίοδο να αγοράσει BLU-RAY.
Κλείνω και πάλι ζητώντας συγνώμη απο όλους αν δημιούργησα οποιαδήποτε αναστάτωση...
Υ.Σ. Θα το ξαναποστάρω και στοάλλο thread που είχα ανοίξει για ενημέρωση των Διαχειριστών.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ψυχραιμία…

1. Ζητάω συγνώμη αν παραπλάνησα οποιονδήποτε με το μνμ...Σκοπό είχα να μεταφέρω την είδηση αλλά μάλλον παρασύρθηκα...

Κλείνω και πάλι ζητώντας συγνώμη απο όλους αν δημιούργησα οποιαδήποτε αναστάτωση...

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη από κανέναν, ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα και για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχτηκε. Θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο θέμα εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά και αναίμακτα, σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα, όπου πραγματικά έγινε το έλα να δεις… :cool_11:

Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να είναι φανατικοί υποστηρικτές του ενός ή του άλλου φορμά υψηλής ευκρίνειας, είναι δικαίωμά τους, όπως απολύτως σίγουρο είναι ότι θα πληρώσουν το τίμημα για την επιλογή τους. Κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη, οποιοσδήποτε φανατισμός, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και αν διοχετεύεται, είναι αποκλειστικά και μόνο αρνητικός, μια και φοράει παρωπίδες στον άνθρωπο και τον εμποδίζει να διακρίνει καθαρά όλες τις διαθέσιμες επιλογές που είναι μπροστά του.

Ο πόλεμος Toshiba εναντίον Sony αφορά, ή θα έπρεπε να αφορά, αποκλειστικά και μόνο τις δύο εταιρείες-γίγαντες. Αυτές αποφάσισαν για τους δικούς της λόγους η καθεμία, να εμπλακούν σε αυτόν τον πόλεμο μέχρις εσχάτων. Όλοι εμείς οι απλοί καταναλωτές θα έπρεπε να τηρούμε ουδέτερη στάση και ίσες αποστάσεις και από τις δύο εταιρείες.

Όσοι είμαστε early adopters, είμαστε ανυπόμονοι και η τσέπη μας το αντέχει, αγοράζουμε ένα HD-DVD και ένα Bluray player, ή αγοράζουμε ένα universal player και αδιαφορούμε παντελώς για το τελικό αποτέλεσμα του πολέμου.

Όσοι είμαστε early adopters, είμαστε ανυπόμονοι, αλλά η τσέπη μας δεν αντέχει, στήνουμε ένα HTPC και αρχίζουμε το downloading. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη περίπτωση έχουμε περισσότερες επιλογές, μια και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ελληνικών υπότιτλων σε ταινίες HD-DVD που δεν τους διαθέτουν στα γνήσια δισκάκια.

Όσοι δεν είμαστε ανυπόμονοι και δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ευρώ, καθόμαστε στα αβγά μας, περιμένουμε δυο τρία χρόνια ακόμα να καθίσει ο κουρνιαχτός και να αναδειχτεί ο τελικός νικητής και κάνουμε τότε τις αγορές και τις επιλογές μας. :happy_6:

Οι παραπάνω τρεις επιλογές, είναι οι μοναδικές διαθέσιμες κατά την άποψή μου, σε έναν ψύχραιμο καταναλωτή. Το να γίνει κάποιος φανατικός υποστηρικτής του ενός φορμά και να μη θέλει να ακούσει ούτε κουβέντα για το άλλο, είναι στάση ανόητη και ανώριμη, παίζει ακριβώς το παιχνίδι που θέλουν η Toshiba και η Sony όταν αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτόν τον πόλεμο…

Reaction score
10
και δε ΜΕ λες βρε Σωτήρη μας... βιομηχανικό ρεύμα πως κατάφερες και πήρες για το σπίτι????????? :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Τώρα να δεις που έσκαψε το δρόμο για τραβήξει οπτική ίνα μέχρι το σπίτι... :happy_4: :happy_4:

Reaction score
0
Προς κ.Σωτηρη Οικονομου

Καλο το ISLAND FEVER E?
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ
ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ:cool_1:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν αληθευουν αυτα που εγραψε σημερα το perfect vision
η βαλιτσα θα παει μακρια ,πολυ μακρια
τοσο που δεν θα συμφαιρει κανενα

Reaction score
1
Απλα για flesh tone testing <-- ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! 1ος!

Ασχετο (με το thread αλλα σχετικό με τον τίτλο του!)

Σήμερα το άκουσα στις ειδήσεις μεγάλου καναλιού (Αντ1 νομίζω)!!! Φυσικά δεν ξέχασαν να αναφέρουν οτι το PS3 = βλού-ρέει. Αραγέ πόσα τους έδωσε η SONY για να μας το πούν;

Reaction score
6

Σήμερα το άκουσα στις ειδήσεις μεγάλου καναλιού (Αντ1 νομίζω)!!!
Το ακουσα και γω στις ειδήσεις του Σκαι.
Για χωρα που δεν ασχολείται κανείς με την υψηλή ανάλυση , δεν σας εκανε εντύπωση που υπηρχε ως ειδηση στα δελτια.
Αλήθεια πόσοι καταλαβαν την είδηση οταν την άκουσαν;
Μεσα σε αυτούς ηταν οι έλληνες διανομείς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης