Top Gun: Maverick (2021)


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.931
Reaction score
32.917

 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.067
Reaction score
45.312
Πέφτουν οι κουκουλες, οι προδότες του home cinema.
 






rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.712
Reaction score
102.591



Ndis

Titika
Μηνύματα
1.976
Reaction score
4.823
Πολλές αλεξη αλλά νομίζω ότι είναι άνευ ουσίας η συζήτηση. Είναι από τις ελάχιστες σύγχρονες ταινίες που αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει στο κινηματογράφο.

Παλιά καλή Αμερικανιά έτσι; Μη πάει κάποιος περιμένοντας να προβληματίστει με τις ιδέες πίσω από τη ταινία!
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.931
Reaction score
32.917
Ε ναι, Top Gun πας να δείς. Πρέπει να ξέρεις τι πας να δείς.

Η Paramount ίσως να γέλασε πριν 5 χρόνια όταν τους πήρε τηλέφωνο ο Tom να τους πει ότι θέλει να κάνει Top Gun, τώρα μάλλον θα γελάνε από τη χαρά τους.
Η πρώτη κουβέντα είχε γίνει σε άσχετο χρόνο το 2017 στο Παρίσι όταν ο Tom Cruise συναντήθηκε με τον Jerry Bruckheimer για άλλο λόγο. Ο δεύτερος του είπε να πάρει τηλέφωνο επί τόπου να δει αντιδράσεις.
 

Μηνύματα
17.712
Reaction score
25.485
5 και από μένα .
ταινιάρα , από αυτές που πληρώνεις ξανά και ξανά για να τις δεις στην τεράστια οθόνη.
ακόμα και αν το τελευταίο κομμάτι είναι επιστημονική φαντασία στον κύβο.
μακριά από το δόγμα των κομικ, σούπερ ηρώων , πυρηνικών ολοκαυτωμάτων κλπ
βγαλμένη μέσα από το κψμ αααπό τη ζωή
(ήθελε και άλλο μπάσο θα έλεγα, αίθουσα 4 dolby atmos, σειρά Κ)
 





Μηνύματα
369
Reaction score
607
Λάτρης της πρώτης ταινίας, χθες την είδα για δεύτερη φορά, με τη σύζυγο, στην αίθουσα 7 Sphera. Η πρώτη ήταν την προηγούμενη Κυριακή με τον πιτσιρικά (αίθουσα 4 Atmos - Village).

Πολύ ωραία, δεν το συζητάω, αλλά προσωπικά ο ήχος με απογοήτευσε. Μπάσο αναιμικό, πληροφορία στα ύψους δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα, παρά σε κανά δύο σκηνές. Μέχρι και η γυναίκα μου το σχολίασε.

Περιμένω πως και πως βέβαια να βγει σε bluray.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.931
Reaction score
32.917
Είναι γιατί μάλλον σπανίζουν τα καλά Atmos mixes και ο κόσμος έχει συνηθίσει στα "να ένας ήχος πάνω δεξιά", "ένας άλλος πίσω αριστερά" και πάει λέγοντας.

Στην καλή μίξη (όπως το Top Gun), δεν μετράς ήχους. Σε έχουν βάλει μέσα και δεν καταλαβαίνεις από που σου έρχεται. Και αυτό θα το καταλάβεις μόλις βγάλουν τα Atmos από τη πρίζα.
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Μηνύματα
3.032.718
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης
Top