Top-selling Nintendo Wii Titles!

Reaction score
0
To psp είναι χάλι μαύρο....το δικό μου τρώει σκόνη...μάταια ψάχνω να βρω κάνα παιχνίδι να κολλήσω....μόνο τα emulators και γενικά η homebrew σκηνή αξίζει...
Το DS το έχω λιώσει...και μάλλον θα χρειαστεί να πάρω δεύτερο όπου να'ναι γιατί έχει αρχίσει να μου κάνει κολπάκια με το μικρόφωνο και το drive Που διαβάζει τις κάρτες....

Όσο για το Wii....καλά κάνει και είναι πρώτο σε πωλήσεις...
Κορυφαίο το ps3...πολύ καλό το 360...αλλά το wii είναι άλλη φάση...είναι το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που στο ps3 όλο και περισσότεροι τίτλοι υποστηρίζουν motion sensing στο gameplay...
Το ποια κονσόλα θα κερδίσει στο τέλος τη μάχη..πιστεύω ότι μόνο ο χρόνος θα το δείξει, και μάλλον θα περάσουν άνετα 1-2 χρόνια ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε κάθε περίπτωση όμως το Wii έφερε την επανάσταση...!!!:cool_1::cool_1:
(άσχετα βέβαια αν έχω να το ανοίξω από τις γιορτές,...καθώς το ps3 απορροφάει όλο τον ελεύθερο χρόνο μου :crazy_1::crazy_1:)

Reaction score
62
...By the way το θέμα, αν και ανάλφρο, θα μεταφερθεί στις κονσόλες, μιάς κι εκεί ταιριάζει πιο πολύ!!!

Reaction score
4
Φανταστειτε τωρα να εβγαινε το wii πολυ δυναμη και με 1080 αναλυση!!!!
Να εχει τα παιχνιδια που εχει μεχρι στιγμης αλλα και αλλα με γραφικαρες και για μεγαλους.
Θα ειχε πουλησει τα μισα η Microsoft και η Sony :cool_11:
Θα το ειχα παρει απο την πρωτη μερα παντως.:crazy_3:

Reaction score
62
Να εχει τα παιχνιδια που εχει μεχρι στιγμης αλλα και αλλα με γραφικαρες και για μεγαλους.
Γι' αυτό η Nintendo το έβγαλε ως έχει!! Για να μην τους κλείσει!! Λέτε την πατέντα της για τα δισκάκια που δεν είναι DVD, να την χρησιμοποιήσει και για HD και Sony και Toshiba να πάρουν τον.... νούλο???:happy_9:

Reaction score
5
πόσο θα ήταν το κόστος τότε όμως; δεν ξερω... Θα έφταναν οι 8 Cell που έχει το PS3 για να δουλέψει έτσι το Wii?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αν θες ποοοοοολύυυυ μουσική, ποοοοολλέεεεεεεες ταινίες, Internet Browsing και πολλάααααα άλλα θα σου πρότεινα το ARCHOS 605 WiFi. Είναι δυνατό Gadgetάκι για στρατό.
Χμμ...Ενδιαφέρον!
Thanks, θα το κοιτάξω. :cool_4:

Reaction score
4
πόσο θα ήταν το κόστος τότε όμως; δεν ξερω... Θα έφταναν οι 8 Cell που έχει το PS3 για να δουλέψει έτσι το Wii?
Παντως εγω 670 το πηρα το ps3 :crazy_1:
Ε δεν νομιζω να ειχε και παραπανω.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Και όταν απολύθείς από το στρατό παίρνεις και τη βάση της εταιρίας που βγάζει και spdif...(μήπως σου βάζω ιδέες; :happy_9: :happy_9: :happy_9:)
:happy_8:

Τι κακό κι αυτό να μην υποστηρίζουν FLAC οι περισσότερες συσκευές όμως...
Όχι για το στρατό, αλλά εφόσον υπάρχει και δυνατότητα για έξοδο spdif που λές... :pc:

Reaction score
7
Τι κακό κι αυτό να μην υποστηρίζουν FLAC οι περισσότερες συσκευές όμως...
Έλα μωρέ εκεί κολάς; Αφού είπαμε τα Mp3 ακούγονται καλύτερα... Και με τη συνταγή του κόγια ακόμα καλύτερα :happy_9: Εκτός αν έχεις ΣΕΤ/ΦΟΥ-ΡΟΥ και σύ που "ξεγυμνώνουν" τα πάντα :cool_11:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
H Archos βγάζει και το μικρότερο μοντέλο, το 405, με 30GB... Είναι και πιο "μαζεμένο".
Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει WiFi.

Reaction score
7
Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει WiFi.
Το κακό είναι η έλλειψη Wi-Fi, η οθόνη αφής (για συσκευή χωρίς browser αδιάφορο βέβαια), η ανάλυση της οθόνης και η απουσία υποστήριξης ελληνικών υποτίτλων (αν σε ενδιαφέρει).

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Το κακό είναι η έλλειψη Wi-Fi, η οθόνη αφής (για συσκευή χωρίς browser αδιάφορο βέβαια), η ανάλυση της οθόνης και η απουσία υποστήριξης ελληνικών υποτίτλων (αν σε ενδιαφέρει).
Χμμμ... Κάτσε να δούμε που θα πάει η τιμή του. Αν μείνει στα 200 και με 70 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 605, δεν αξίζει (imho πάντα).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas