toshiba 42 wl 67 z

Reaction score
4
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤV?ΕΙΝΑΙ full hd ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ 1080ι ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ,ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?

Reaction score
4
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ PLASMA PANASONIC ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ FULL HD.KAMIA ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΜΟΙ....ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...!

Reaction score
0
Αμα δεν παιρνει 1080p δε λεει....αφου εχουν πεσει τωρα οι τιμες και δεν ειναι κατι το δυσευρετο πλεον...
Σε toshiba παλι, βλεπω την 42WLG66P στα 1989, μολις 60 ευρω παραπανω, και εχει και DVB-T tuner....πρεπει να παιρνει 1080p γιατι την διαφημηζει σαν Full HD ready....και ελπιζω να μην εννοει μονο την αναλυση γιατι το μοντελο που λες εσυ παρολο που εχει επισης 1920χ1080 δε το διαφημιζει full hd ready.

Και καπως πιο ακριβα σε sharp η LC42XD1E στα 2379 που πανω-κατω ειναι ιδια και η sharp στη συνειδηση μου ειναι η κορυφαια στις LCD (χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιρετα και μπορει να μην ισχυει πια, απλα θυμαμαι μια περιοδο που οι Aquos ηταν οι καλυτερες και πανακριβες)

Νομιζω παντως αυτην τη στιγμη οι Toshiba εχουν πολυ ανταγωνιστικες τιμες χωρις να ειναι καμια αγνωστη εταιρεια....καθε αλλο.

Reaction score
0
B said:
Αμα δεν παιρνει 1080p δε λεει....αφου εχουν πεσει τωρα οι τιμες και δεν ειναι κατι το δυσευρετο πλεον...
Σε toshiba παλι, βλεπω την 42WLG66P στα 1989, μολις 60 ευρω παραπανω, και εχει και DVB-T tuner....πρεπει να παιρνει 1080p γιατι την διαφημηζει σαν Full HD ready....και ελπιζω να μην εννοει μονο την αναλυση γιατι το μοντελο που λες εσυ παρολο που εχει επισης 1920χ1080 δε το διαφημιζει full hd ready.

Και καπως πιο ακριβα σε sharp η LC42XD1E στα 2379 που πανω-κατω ειναι ιδια και η sharp στη συνειδηση μου ειναι η κορυφαια στις LCD (χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιρετα και μπορει να μην ισχυει πια, απλα θυμαμαι μια περιοδο που οι Aquos ηταν οι καλυτερες και πανακριβες)

Νομιζω παντως αυτην τη στιγμη οι Toshiba εχουν πολυ ανταγωνιστικες τιμες χωρις να ειναι καμια αγνωστη εταιρεια....καθε αλλο.
Aν και είμαι φαν του πλάσματος, οφείλω να ομολογήσω ότι οι προαναφερθείσες TV (τόσο η Toshiba όσο και η Sharp) είναι πολύ αξιόλογες προτάσεις για 2000-2500€. Δες τες οποωσδήποτε να παίζουν (κι όχι υλικό όπως στην έκθεση, αλλά πραγματικές ταινίες με γρήγορα και σκοτεινά πλάνα)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω καμμία Τοshiba δεν είναι 1080p...

Από την άλλη ειδικά την 66Ρ που έχω δει καλά, δεν είχε την εικόνα που έπρεπε. Ίσως όμως με μία καλή ρύθμιση η εικόνα της να βελτιωθεί πολύ...

Reaction score
4
ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΠΛΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ,ΜΕ HD-DVD ΟΜΩΣ.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Νομίζω καμμία Τοshiba δεν είναι 1080p...

Από την άλλη ειδικά την 66Ρ που έχω δει καλά, δεν είχε την εικόνα που έπρεπε. Ίσως όμως με μία καλή ρύθμιση η εικόνα της να βελτιωθεί πολύ...
Εγώ νομίζω ότι και η 66 και η 67 έχουν προοδευτική σάρωση όπως και το σύστημα "active vision lcd" το οποίο στηρίζεται σε progressive scan.

Αυτά λέει ο επίσημος κατάλογος της TOSHIBA 2006/07.

Παρόλα αυτά είδα απόψε σε τηλεοπτικό σήμα (το δελτίο ειδήσεων του ALTER) σε μία SHARP (46" XD1), σε μία TOSHIBA (42" 66PG) και σε μία PIONEER 436 XDE.

Έτσι, σε: κυματισμούς σημαίας, παράθυρα με άλλους δημοσιογράφους, περιγράμματα προσώπων, αντιτορπιλλικών και πλάνα μαχητικών αεροσκάφων (βλέπετε είχε ποικιλία το δελτίο), πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό ήταν η PIONEER (ως πλάσμα).

Ακολουθούσε αρκετά μακριά η SHARP και λίγο πιο πίσω η TOSHIBA.

Να προσθέσω ότι δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου καλύτερες υλοποιήσεις σε τεχνολογία LCD και ότι το design της SHARP είναι εκπληκτικά και μακράν ακτύπητο!!!!!!

Πέραν όλων αυτών πείστηκα ότι το plasma κάνει για τα μάτια μου (τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή) και αύριο θα δω PANASONIC PV60 και ΗΙΤΑCHI 9700.

Τέλος (αφήνω και την κακία μου και φεύγω) θα ήθελαν πω ότι ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΟΣΟ Η PIONEER ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ PLASMA, ΟΙ LCD ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ.

Ή ΑΛΛΙΩΣ: ΟΙ LCD ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ Η PIONEER!!!!

Reaction score
0
Leonidas Paraskevopoulos said:
Εγώ νομίζω ότι και η 66 και η 67 έχουν προοδευτική σάρωση όπως και το σύστημα "active vision lcd" το οποίο στηρίζεται σε progressive scan.

Αυτά λέει ο επίσημος κατάλογος της TOSHIBA 2006/07.
Δεν το εχεις πιασει στην ουσια του το ζητημα του 1080p. ΟΛΕΣ οι LCD ειναι Proggressive απο τη μανα τους. Δηλαδη ειναι εγγενες θεμα της τεχνολογιας τους οτι μπορουν να ανανεωσουν μονο ταυτοχρονα ολοκληρη την εικονα. Αρα εφοσον εχουν και 1920x1080 pixels η εικονα που δινουν ειναι 1080p αναγκαστικα! Οτιδηποτε σημα και να δεχτουν, στο τελος θα σου βγαλουν 1080p, δεν γινεται διαφορετικα.

Το θεμα ειναι ομως τι σημα μπορουν να δεχτουν απο τις εισοδους τους. Οι περισσοτερες 1920x1080 τηλεορασεις μεχρι προτινος ειχαν εισοδους HDMI που δεχονταν μεχρι 1080i. Αυτο σημαινε οτι δεχονταν σημα 1080i και το μετετρεπαν σε 1080p για να το δειξουν. Μεχρι προτινος βεβαια δεν υπηρχαν και πηγες με 1080p για να εχεις προβλημα με αυτο....με εξαιρεση τον υπολογιστη. Αλλα με τα hd-dvd/blueray , που θα δινουν 1080p στην εξοδο τους, αν η τηλεοραση δεχεται μεχρι 1080i, τοτε αναγκαστικα θα υποβαθμιζει το 1080p σε 1080i, για να το δεχτει, και μετα θα το μετατρεπει παλι σε 1080p...που σε καμια περιπτωση ομως δεν θα ειναι το αρχικο αφου η πληροφορια του αρχικου 1080p εχει χαθει ανεπιστρεπτει κατα την πρωτη μετατροπη σε 1080i.

Ενα πιο απλο παραδειγμα, ειναι οτι ας πουμε εχεις μια εικονα σε αναλυση 1000χ500, τη μετατρεπεις σε αναλυση 500χ250 , και μετα παλι σε 1000χ500....προφανως το αποτελεσμα δε θα ειναι το αρχικο, αφου οτι πληροφορια παραπανω ειχε η αρχικη εικονα χαθηκε κατα τη μετατροπη σε 500χ250 και δε μπορει να δημιουργηθει ξανα απο το τιποτα... η τελικη 1000χ500 θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση (αν το scaling ειναι αψεγαδιαστο) ισαξια με την 500χ250...

Οποτε το θεμα δεν ειναι τι λεει η toshiba κλπ....ειναι τι σημα μπορει να δεχτει η τηλεοραση... Απλα επειδη πλεον δεν ειναι κατι σπανιο να δεχονται 1080p απο το HDMI, θα μου εκανε εντυπωση να μη δεχεται τετοιο η toshiba, εκτος αν ειναι παλιο μοντελο.

Reaction score
2
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Blinky για τις πληροφορίες που μας έδωσε σχετικά με τις αναλύσεις 1080i και 1080p. Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις TOSHIBA από τις οποίες εντυπωσιάστηκα και εγώ στην έκθεση και σκεφτόμουν να αγοράσω, δυστυχώς δεν είναι 1080p input. Η απόδειξη είναι ότι στην αμερικανική αγορά κυκλοφορούν τηλεοράσεις TOSHIBA 1080p input (δείτε την παρακάτω διεύθυνση). Άρα πρέπει να περιμένουμε τα νέα μοντέλα.
http://www.tacp.toshiba.com/televisions/product.asp?model=42lz196

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Οι Toshiba δεν είναι 1080p και σε αυτό ευθύνεται το chip που έχουν για την επεξεργασία την εικόνας. Τα καινούργια chip που είναι πιο ισχυρά δέχονται 1080p.

HV

Reaction score
0
Εγω θα ελεγα να πας σε Sharp....Μικρη διαφορα, καλυτερη ποιοτητα, καλυτερο Design.

Reaction score
4
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΟSHIBA ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 1080P?EXΩ MEINEI XΩΡΙΣ TV.ΤΟΣΗ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΔΩ ΣΕ PROGRESSIVE?H NA KATAΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ PV 60 PANASONIC.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟΝ HUMAX 2000 ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣΣ 600.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ HD NA TA BΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ.

HV

Reaction score
0
Φιλε μου επικοινωνησε με FG EUROPE να σου πουνε εκεινοι...Το τηλ δεν το θυμαμαι αλλα αν παρεις το 11888 η το 11880 θα στο πουν.

Reaction score
0
HV said:
Φιλε μου επικοινωνησε με FG EUROPE να σου πουνε εκεινοι...Το τηλ δεν το θυμαμαι αλλα αν παρεις το 11888 η το 11880 θα στο πουν.
Akis 66, TEO 1974 αν θέλετε 1080p και δεν σας χαλάει το LCD στις 42 ίντσες , θα συμφωνήσω με τον HV, δαγκωτό για SHARP.

FG EUROPE,

Λεωφ. Βουλιαγμένης 128, 166 74 Γλυφάδα.

210 9697 444, φαξ: 210 9697 420
e-mail: [email protected] , WEBSITE: www.fgeurope.gr

Reaction score
4
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟSHIBA ΣTO ΤΗΕ ΜΑLL OΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤV ΠΑΙΖΑΝ ΑΘΛΙΑ ΜΕΣΩ ΚΕΡΑΙΑΣ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΑΛΙ ΣΕ PLASMA PANASONIC ΚΑΙ ΔΗ PV 60.OYTΩΣ Η ΑΛΛΩΣ DVD KAI HD YΛΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΑΝΙ ΜΕΣΩ KISS 600,AΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΩ HUMAX 2000 ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ Τ V.ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 1920 Χ 1080 ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ LCD ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ .ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef