- Reaction score
- 4
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤV?ΕΙΝΑΙ full hd ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ 1080ι ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ,ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?
Aν και είμαι φαν του πλάσματος, οφείλω να ομολογήσω ότι οι προαναφερθείσες TV (τόσο η Toshiba όσο και η Sharp) είναι πολύ αξιόλογες προτάσεις για 2000-2500€. Δες τες οποωσδήποτε να παίζουν (κι όχι υλικό όπως στην έκθεση, αλλά πραγματικές ταινίες με γρήγορα και σκοτεινά πλάνα)B said:Αμα δεν παιρνει 1080p δε λεει....αφου εχουν πεσει τωρα οι τιμες και δεν ειναι κατι το δυσευρετο πλεον...
Σε toshiba παλι, βλεπω την 42WLG66P στα 1989, μολις 60 ευρω παραπανω, και εχει και DVB-T tuner....πρεπει να παιρνει 1080p γιατι την διαφημηζει σαν Full HD ready....και ελπιζω να μην εννοει μονο την αναλυση γιατι το μοντελο που λες εσυ παρολο που εχει επισης 1920χ1080 δε το διαφημιζει full hd ready.
Και καπως πιο ακριβα σε sharp η LC42XD1E στα 2379 που πανω-κατω ειναι ιδια και η sharp στη συνειδηση μου ειναι η κορυφαια στις LCD (χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιρετα και μπορει να μην ισχυει πια, απλα θυμαμαι μια περιοδο που οι Aquos ηταν οι καλυτερες και πανακριβες)
Νομιζω παντως αυτην τη στιγμη οι Toshiba εχουν πολυ ανταγωνιστικες τιμες χωρις να ειναι καμια αγνωστη εταιρεια....καθε αλλο.
Εγώ νομίζω ότι και η 66 και η 67 έχουν προοδευτική σάρωση όπως και το σύστημα "active vision lcd" το οποίο στηρίζεται σε progressive scan.Χρήστος Ακρατόπουλος said:Νομίζω καμμία Τοshiba δεν είναι 1080p...
Από την άλλη ειδικά την 66Ρ που έχω δει καλά, δεν είχε την εικόνα που έπρεπε. Ίσως όμως με μία καλή ρύθμιση η εικόνα της να βελτιωθεί πολύ...
Δεν το εχεις πιασει στην ουσια του το ζητημα του 1080p. ΟΛΕΣ οι LCD ειναι Proggressive απο τη μανα τους. Δηλαδη ειναι εγγενες θεμα της τεχνολογιας τους οτι μπορουν να ανανεωσουν μονο ταυτοχρονα ολοκληρη την εικονα. Αρα εφοσον εχουν και 1920x1080 pixels η εικονα που δινουν ειναι 1080p αναγκαστικα! Οτιδηποτε σημα και να δεχτουν, στο τελος θα σου βγαλουν 1080p, δεν γινεται διαφορετικα.Leonidas Paraskevopoulos said:Εγώ νομίζω ότι και η 66 και η 67 έχουν προοδευτική σάρωση όπως και το σύστημα "active vision lcd" το οποίο στηρίζεται σε progressive scan.
Αυτά λέει ο επίσημος κατάλογος της TOSHIBA 2006/07.
Akis 66, TEO 1974 αν θέλετε 1080p και δεν σας χαλάει το LCD στις 42 ίντσες , θα συμφωνήσω με τον HV, δαγκωτό για SHARP.HV said:Φιλε μου επικοινωνησε με FG EUROPE να σου πουνε εκεινοι...Το τηλ δεν το θυμαμαι αλλα αν παρεις το 11888 η το 11880 θα στο πουν.