Toshiba EP30 + 6 ταινίες 329 Ευρώ..

Reaction score
62
Απάντηση: Toshiba EP30 + 6 ταινίες 329 Ευρώ..

Κατόπιν τούτου το WAF κατρακύλησε στο ναδίρ. Φτού ρε γμτ και το ζαχάρωναwall_1
Μωρε είναι η μοναδική περίπτωση που δεν φταίει το WAF για την αγορά του, αλλά η λαλακία που βαράει τους εισαγωγείς εδώ....

Reaction score
0

Μωρε είναι η μοναδική περίπτωση που δεν φταίει το WAF για την αγορά του, αλλά η λαλακία που βαράει τους εισαγωγείς εδώ....

Φίλε Δημήτρη ή δεν το κατάλαβες εσύ καλά ή δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Η ... συζυγάτα μου, λόγω τελείως σκουριασμένων Αγγλικών, δεν μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες χωρίς Ελληνικούς υποτίτλους, οπότε υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στη δικαιολόγηση μιας τέτοιας αγοράς.... Όσο για τη λαλακία των εισαγωγέων, ακούστηκε ότι έκανε κάποιες συμφωνίες η μαμά Toshiba. Άντε να δούμε!

Reaction score
62

Φίλε Δημήτρη ή δεν το κατάλαβες εσύ καλά ή δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Η ... συζυγάτα μου, λόγω τελείως σκουριασμένων Αγγλικών, δεν μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες χωρίς Ελληνικούς υποτίτλους, οπότε υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στη δικαιολόγηση μιας τέτοιας αγοράς.... Όσο για τη λαλακία των εισαγωγέων, ακούστηκε ότι έκανε κάποιες συμφωνίες η μαμά Toshiba. Άντε να δούμε!
Κι εμένα που τα δουλεύει τα Αγγλικά, μόλις της είπα ότι θα βλέπουμε ταινίες χωρίς ελληνικούς υπότιτλους έβγαλε σπυριά...
Βέβαια προνόησα, το είχα παραγγείλει ήδη το player, και της το πλάσαρα το κερασάκι κατόπιν εορτής!!:cool_11:

HV

Reaction score
0
Kai ta DVD sthn arxh den eixan ellhnikous ypotitlous, meta omws otan arxise h mazikh xrhsh twn players kai mphkan kai sta Video Club tote arxisan na mpainoun kai ellhnikoi ypotitloi. Eimai sigouros pws 8a ginei kai ayto syntoma gia ta HD-DVD...
Oso gia to oti ftaine oi eisagwgeis, 8ewrhtika ftaiei h Studio Canal pou den bazei ypotitlous sta Ellhnika kai oxi toso h Toshiba kai oi eisagwgeis.

Reaction score
0

Κι εμένα που τα δουλεύει τα Αγγλικά, μόλις της είπα ότι θα βλέπουμε ταινίες χωρίς ελληνικούς υπότιτλους έβγαλε σπυριά...
Βέβαια προνόησα, το είχα παραγγείλει ήδη το player, και της το πλάσαρα το κερασάκι κατόπιν εορτής!!:cool_11:

Φίλε μου έκανα τη λαλακία και αγόρασα τον Ιούνιο το OPPO 981,(που παρεπιπτόντως είναι καταπληκτικό!), επειδή το προηγούμενό μου player δεν είχε Hdmi + upscaling. Αν ξανααγοράσω τώρα player , I paint it :)cool_11:) που λέει και Χάρυ Κλύν, κοινώς την ...έβαψα!!!:mad_2:

Reaction score
62

Φίλε μου έκανα τη λαλακία και αγόρασα τον Ιούνιο το OPPO 981,(που παρεπιπτόντως είναι καταπληκτικό!), επειδή το προηγούμενό μου player δεν είχε Hdmi + upscaling. Αν ξανααγοράσω τώρα player , I paint it :)cool_11:) που λέει και Χάρυ Κλύν, κοινώς την ...έβαψα!!!:mad_2:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!:cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Το 30άρι της Toshiba το αγόρασα κ εγώ από το shop21 κ μου το παρέδωσαν την Παρασκευή. Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο HV. Περιλαμβάνει κ εμένα τα 7 αυτά hd-dvd κ μάλιστα χάρηκα που το πακέτο έχει κ hdmi καλώδιο.
Δυστυχώς ακόμα είναι στο κουτί του κ με περιμένει να το συνδέσω...βλέπεται είναι χριστούγεννα κ όλο έξω για ψώνια, δώρα κ βόλτες...

HV

Reaction score
0
Telika oi tainies einai 6....Dioti to RAN DEN exei oute kan Agglikous ypotitlous....Einai French , Japanese , Deutch o hxos kai oi subs den exoun kan ENGLISH !

Reaction score
0
Χθες το πρωτοσύνδεσα κ το μόνο που έκανα ήταν να δω για 10 λεπτά το apocalypto σε dvd.
Καταρχήν το μηχάνημα είναι πάρα πολύ καλής κατασκευής κ ζυγίζει αρκετά, δεν είναι φτερό στον άνεμο. Με παραξένευσε που έκανε αρκετά δευτερόλεπτα την 1η φορά μέχρι να ανοίξει κ να μπει μόνο του στο setup.
Ωραίο μενού με πολλές επιλογές με πιο σημαντική αυτή της εξόδου εικόνας, όπου το ρύθμισα στα 1080p/24 !!! Φυσικά είχε κ 1080p, 1080i, 720p. Κάθε αλλαγή που έκανα αμέσως η τηλ το καταλάβαινε κ το εμφάνιζε στις πληροφορίες της.
Είδα λοιπόν πολύ λίγο το apocalypto στα 1080 upscaled από το toshiba κ έμεινα με το στόμα ανοιχτό............:bravo:
Πολύ καλύτερο το upscaling που κάνει από το helios που έχω αλλά κ από το ps3. Θα ασχοληθώ σύντομα κ άλλο μαζί του κ θα σχολιάσω περαιτέρω. Να δω κ κάνα hd-dvd....
Σαν πρώτη εντύπωση πάντως μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. :cool_4:

Reaction score
0
Ποιές οι διαφορές του 30 με το 35???
HD-EP30 - HD DVD Player
  • HD DVD resolution: 720p/1080i/1080p
  • DVD Up-scaling to 720p/1080i/1080p
  • HDMI Ver.1.3
  • 24fps
  • YPbPr, S-Video & Composite Video
  • Ethernet terminal for Internet connection
  • Extension terminal
  • Optical audio output
HD-EP35 - HD DVD Player
  • HD DVD resolution: 720p/1080i/1080p
  • DVD Up-scaling to 720p/1080i/1080p
  • HDMI ver 1.3 with Deep Colour function
  • Supports 7.1 Bitstream Audio via HDMI
  • 24fps
  • 5.1 Analogue Output
  • YPbPr, S-Video & Composite Video
  • Ethernet terminal for Internet connection
  • Extension terminal
  • Optical audio output

Reaction score
3

Μόλις το παρήγγειλε κι ο συνάδελφός μου (the_roller).
Τον παρέσυρα εγώ και μάλιστα μετά από αυτά που διάβασα εδώ.

HV

Reaction score
0
Molis eida to EP30 na paizei sto AV5 kai to XE1 na paizei sto AV6 thn idia tainia ( Rambo 1 ). H diafora sthn 55ara TV htan ais8hth apo poly konta ( miso metro ) alla apo ta 3 metra pou blepw parathrhsa mono kalyterh poiothta sto mayro tou XE1 kai ayto oxi panta.
To EP30 skizei , gia ta lefta tou fysika :)

Reaction score
0
Eβαλα χτες κι εγώ στο XE1 και είδα το τελευταίο Harry potter σε DVD upscaled 720p.
Η εικόνα ήταν η καλύτερη που έχω δει στο σπιτι μου με DVD. Πολύ καλύτερη και από του PS3 που εμένα μου άρεσε..
Είναι κορυφαίο μηχάνημα και νομίζω πως ανεβάζει την ποιότητα των DVD στα όρια.!
Για την ποιότητα κατασκευής του δεν χρειάζεται να πω τιποτα.Ομορφαίνει το σαλόνι μου!!

Reaction score
0
Βρήκα ένα πρόβλημα στο 30άρι που τελικά διαβάζω κ σε άλλα φόρουμ, ότι ισχύει σε όλα τα κομμάτια...
Όταν βάζω ανάλυση 1080p/24, που το υποστηρίζει η τηλ μου και βάζω να δω απλό sd dvd, τότε κάνει κάποια κολλήματα να τα πω...κοψίματα ίσως...κάνει κάτι πάντως...wall_1
Με αυτήν την ανάλυση στα hd-dvd δεν κάνει κάτι !
Τα sd dvd παίζουν "νερό" όταν βάζω ανάλυση 'απλή' 1080p...
Οπότε πρέπει ανάλογα με το δισκάκι να αλλάζω την ανάλυση με το setup !
Μακακία...:mad_3:)(

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos