Toshiba EP30 + 6 ταινίες 329 Ευρώ..

Reaction score
62
Βρήκα ένα πρόβλημα στο 30άρι που τελικά διαβάζω κ σε άλλα φόρουμ, ότι ισχύει σε όλα τα κομμάτια...
Όταν βάζω ανάλυση 1080p/24, που το υποστηρίζει η τηλ μου και βάζω να δω απλό sd dvd, τότε κάνει κάποια κολλήματα να τα πω...κοψίματα ίσως...κάνει κάτι πάντως...wall_1
Με αυτήν την ανάλυση στα hd-dvd δεν κάνει κάτι !
Τα sd dvd παίζουν "νερό" όταν βάζω ανάλυση 'απλή' 1080p...
Οπότε πρέπει ανάλογα με το δισκάκι να αλλάζω την ανάλυση με το setup !
Μακακία...:mad_3:)(
Tο ίδιο παρατηρώ και στο Samsung BD P1400 στα 24fps. Σαν να "χάνει" στιγμιαία frames περιστασιακά. Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αλλά για το γμτ να παίζουν σωστά....

Reaction score
0
Tο ίδιο παρατηρώ και στο Samsung BD P1400 στα 24fps. Σαν να "χάνει" στιγμιαία frames περιστασιακά. Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αλλά για το γμτ να παίζουν σωστά....
Στο κάνει στα bd δισκάκια ή στα dvd ?
Εμένα μόνο στα sd dvd.
Στα hd-dvd είναι μια χαρά.
Είναι ενοχλητικό πάντως σε γρήγορες σκηνές. Γυρνά η κάμερα κ κάνει κοψίματα, σαν να παίζει υπολογιστής που θέλει αναβάθμιση ! χαχαχα :pc:

Reaction score
62
Στο κάνει στα bd δισκάκια ή στα dvd ?
Εμένα μόνο στα sd dvd.
Στα hd-dvd είναι μια χαρά.
Είναι ενοχλητικό πάντως σε γρήγορες σκηνές. Γυρνά η κάμερα κ κάνει κοψίματα, σαν να παίζει υπολογιστής που θέλει αναβάθμιση ! χαχαχα :pc:
Στα Blu Ray τα κάνει. Τα DVD παίζουν μιά χαρά!!

Reaction score
0
Μιχάλη προφανώς η Toshiba σκέφτηκε οτι οποίος το πάρει και έχει μια ανάλογα καλή τηλεόραση θα το χρησιμοποιεί περισσότερο για HD-DVD παρά σαν upscale player...

Οπως και να έχει είναι ενοχλητικό... αλλά μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο firmware upgrade...

Reaction score
0
Μιχάλη προφανώς η Toshiba σκέφτηκε οτι οποίος το πάρει και έχει μια ανάλογα καλή τηλεόραση θα το χρησιμοποιεί περισσότερο για HD-DVD παρά σαν upscale player...

Οπως και να έχει είναι ενοχλητικό... αλλά μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο firmware upgrade...
Στα 1080p πάντως στα dvd είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών ! Πολύ καλό upscaling ! :bravo:
Ελπίζω σε firmware για να ανέβω στα 1080p/24 κ στα dvd. :crazy_1:

HV

Reaction score
0
Anarwtiemai an diabases to manual tou EP30..
Sto Manual loipon h TOSHIBA sou proteinei na bazeis aplo 1080p otan blepeis PAL DVDs...Den einai toso problhma afou h idia etaireia to gnwrizei...
Proswpika den xaliemai na kanw mia diadikasia 10 deyteroleptwn an einai na dw DVD kai meta HD-DVD.
Oso gia 1080p/24 DEN mporei na exeis sta DVD giati poly apla h kwdikopoihsh twn aplwn DVD den yposhrizei ayto to prwtypo.

Reaction score
0
Anarwtiemai an diabases to manual tou EP30..
Sto Manual loipon h TOSHIBA sou proteinei na bazeis aplo 1080p otan blepeis PAL DVDs...Den einai toso problhma afou h idia etaireia to gnwrizei...
Proswpika den xaliemai na kanw mia diadikasia 10 deyteroleptwn an einai na dw DVD kai meta HD-DVD.
Oso gia 1080p/24 DEN mporei na exeis sta DVD giati poly apla h kwdikopoihsh twn aplwn DVD den yposhrizei ayto to prwtypo.
Αν το γνωρίζει η ίδια η εταιρεία...το πρόβλημα...τότε οκ...:bravo:
Τι λέμε τώρα, ότι κάθε φορά θα αλλάζουμε το σήμα επειδή όταν από την προεπιλογή των 1080p/24 δεν μπορεί να παίξει σωστά τα dvd ?
Απλό είναι δεν λέω, δεν παύει να είναι κ ενοχλητικό...
Κ γνωρίζω ότι δεν μπορώ να έχω /24 φίλε μου...ας το άλλαζε το μηχάνημα από μόνο του αντί να το αλλάζω εγώ με το χέρι...:happy_4:

HV

Reaction score
0
Se emas akougetai eykolo to na to allazei mono tou....To zhthma einai pws gia na mhn to kanei kapoia dyskolia 8a yparxei.

Shmera agorasa to TRANSFORMERS se HD-DVD.....To asteio einai pws apo pisw sta subs grafei GREEK....Omws DEN ta exei :)

Reaction score
0
Να γράψω και εγώ την εμπειρία μου, αγαπητοί φίλοι. Ξεκίνησα με κάτι αρνητικό με την εταιρεία courrier η οποία δεν σήκωνε το τηλέφωνο για να ενημερωθώ για την ώρα και μέρα παράδοσης. Εντύπωση μου έκανε, το γεγονός ότι κατόπιν email διαμαρτρίας στο shop21, με πήραν τηλέφωνο μου ζήτησαν συνγώμη και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν.

Τώρα εγώ είμαι πολύ νέος και μικρός σε σύγκριση με όλους σας, σε αυτό το χώρο. Το γεγονός είναι ότι πήρα το μηχάνημα που πραγματικά είναι άψογης αισθητικής και πολύ καλής κατασκευής. Είναι σαν ένας υπολογιστής το λέει και το εγχειρίδιο, ίσως για αυτό άλλωστε να αργεί στην εκκίνηση και σε κάποιες λειτουργίες. Είδα και εγώ την πρώτη μου, ταινία full HD, σε μια LG την οποία έχω αγοράσει λίγες ημέρες... και έκτοτε κυκλοφορώ με το στόμα ορθάνοικτο, μου είναι αδύνατον να δω την εικόνα από την τηλεόραση και ίσως είναι το καλλίτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.
Μπήκα amazon.co.uk και παρήγγειλα τρεις ακόμη τίτλους, επίσης αποφάσισα να μην σκοτιστώ καθόλου για το αν θα επικρατήσει το HD DVD ή το Blue ray το πολύ να αγοράσω ένα BR DVD, για το μηχάνημα όμως που μόλις απόκτησα θα είμαι πάντα υπερήφανος γιατί φαίνεται μηχανηματάρα. Αν βάλω απλό DVD λέτε η απογοήτευση να μην είναι μεγάλη;; Αυτό το upscale τι ακριβώς είναι, δεδομένου το ότι μοιράζομαι το σαλόνι με τον πατέρα μου, που θέλει να παρακολουθεί (όπως όλοι οι γέροι) συνέχεια TV και ειδήσεις δεν έχω πειραματιστεί με το μηχάνημα. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Reaction score
0
Τώρα βέβαια που βλέπω τίτλους σε BR με ελληνικά και ειδικά με τους Monty Pythons... απογοητεύτικα.....:-(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989