Toshiba wi fi

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

H Toshiba γαινεται πως το εχει γυρισει για τα καλα στους επαγγελματικους βιντεοπροβολεις.
Ετσι παρουσιασε τον TDP-EX20U ο οποιος περα απο την δυνατοτητα μεγαλης οθονης απο κοντινη αποσταση(60'' στο 1 μετρο) εχει και...wi fi τσι ωστε εαν εχετε μια παρουσιαση να μην ψαχνεστε για καλωδια.
Απλα συνδεεστε με το laptop σας και βλεπετε.
Κοστος, γυρω στα 1500$
Περισσοτερα
http://gadgetress.freedomblogging.com/toshiba-adds-wi-fi-to-its-short-projection-projector/

Reaction score
3
Απάντηση: Toshiba wi fi

?:
"H Toshiba φαινεται πως το εχει γυρισει για τα καλα στους επαγγελματικους βιντεοπροβολεις."
Αν και δεν με συμφέρει μιας και έχω τον ΜΤ 700, ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
So simple.....

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

?:
"H Toshiba φαινεται πως το εχει γυρισει για τα καλα στους επαγγελματικους βιντεοπροβολεις."
Αν και δεν με συμφέρει μιας και έχω τον ΜΤ 700, ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
So simple.....
Ναι... αλλά τι συμφέρον έχεις εσύ (και εμείς) από αυτό. "Επαγγελματικός" εξ' άλλου δεν σημαίνει καλύτερος...

Reaction score
3

Γιατί; Είναι ανάγκη να υπάρχει πάντα συμφέρον για να ευχαριστηθείς κάτι;
Άλλωστε η Toshiba έχει πρωταγωνιστήσει και πρωτοστατήσει πολλές φορές, με πιο πρόσφατη τα HD-DVD players που έβγαλε πρώτη στην αγορά.

Reaction score
164
Εντάξει, ας μην έχεις συμφέρον, ας είναι κάτι καλό τουλάχιστον.
Και όταν εγκαταλείπεις μία αγορά, μόνο καλό δεν είναι.

Reaction score
3

Αντρέα, συγγνώμη που θα "χαλάσω" για λίγο το θέμα, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής τον unforgiven;
Ήθελα να ξερα γιατί σε "πειράζουν" τόσο τα δικά μου ποστ;
Ότι ποστ κι αν βάλω, πετάγεσαι και λες τη γνώμη σου και δίνεις (σε μένα τουλάχιστον) μια άσχημη εντύπωση.
Στο συγκεκριμένο θέμα που έβαλε ο Αντρέας είσαι ο μόνος που απόρησες για τα "ΟΛΕ" μου.
Κι αφού ξέρεις ότι έχω Toshiba προβολέα και μάλιστα είμαι και πολύ ευχαριστημένος, είναι ολίγον τι περίεργη η αντίδρασή σου.....
Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και στα υπόλοιπα μέλη τι συμβαίνει;

Reaction score
5
Όταν λέμε επαγγελματικούς προβολείς εδώ, εννοούμε προβολείς για εταιρικές παρουσιάσεις. Δηλαδή σεταρισμένους για το Powerpoint που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χρώματα, ευκρίνεια και κινούμενη εικόνα, αλλά μόνο σε φωτεινότητα. Επίσης χαρακτηριστικά όπως το wifi, έχουν νόημα μόνο για την ευκολία ενός meeting, και τίποτε άλλο.

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι βήμα ποιότητας, είναι βήμα αλλαγής θέσης στην αγορά.
Κατά αυτά, θα ήθελες Κων/νε να μας εξηγήσεις γιατί χάρηκες τόσο πολύ; Έχεις ανάγκη έναν προβολέα για παρουσιάσεις και βρήκες τον ιδανικό σε έναν Toshiba;

Reaction score
3

Ούτε παρουσιάσεις κάνω, ούτε σε meeting πάω και δεν κάνω δεύτερη δουλειά ώστε να μου χρειάζεται ένας τέτοιος προβολέας, αν αυτό εννοείς.
Απλά ορισμένοι από δω μέσα, έχουν μόνιμα στο μυαλό τους την πονηρία και ότι πάντα υπάρχει ένα και μοναδικό κριτήριο: το συμφέρον.
Άλλωστε κατά το παρελθόν και στη σελίδα αλλά και στον Αντρέα έχω θέσει το ερώτημα πότε θα έρθει κάποιο μοντέλο της Toshiba σε 1080p.
Και μια και προφανώς δεν έχετε μνήμη σαν τη δικιά μου, ρωτήστε και τον Αντρέα να σας το επιβεβαιώσει.
Α, και για να μην ξεχάσω: TOSHIBA και πάλι TOSHIBA ! !
Τόπα και το ευχαριστήθηκα.

ΥΓ. Κάποτε είχα ένα βίντεο Toshiba σε Beta, και την εικόνα που είχε δεν την είχε ούτε καν το αντίστοιχο μοντέλο της SONY.

Reaction score
7

Ότι ποστ κι αν βάλω, πετάγεσαι και λες τη γνώμη σου και δίνεις (σε μένα τουλάχιστον) μια άσχημη εντύπωση.
Στο συγκεκριμένο θέμα που έβαλε ο Αντρέας είσαι ο μόνος που απόρησες για τα "ΟΛΕ" μου.
Κι αφού ξέρεις ότι έχω Toshiba προβολέα και μάλιστα είμαι και πολύ ευχαριστημένος, είναι ολίγον τι περίεργη η αντίδρασή σου.....
Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και στα υπόλοιπα μέλη τι συμβαίνει;
Τα υπόλοιπα μέλη έχουν διαβάσει πολλά post σου και έχουν καταλάβει καλά. Σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον σου...προσωπικά με έχουν κουράσει τα κλαψιάρικα post σου εδώ μέσα...

Reaction score
164

Αντρέα, συγγνώμη που θα "χαλάσω" για λίγο το θέμα, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής τον unforgiven;
Αν θεωρείς το "όλε" ως αρμόζουσα απάντηση σε μία είδηση, πάω πάσο.
Δεν ασχολούμαι μαζί σου, όπως νομίζεις, ή όπως θα ήθελες ίσως. Την ίδια ερώτηση θα έκανα σε έναν οποιοδήποτε απαντούσε έτσι. Αν ήθελα να σου την πω, θα μπορούσα να βρω 1002 άλλα πράγματα. Ακόμα και για το "όλε" θα μπορούσα να πω πολλά, καθώς και για τα άλλα που έγραψες στη συνέχεια.
Προτίμησα να απαντήσω κόσμια και συγκρατημένα.
Απλά, γενικά μιλώντας, μην σπέρνεις ανέμους, όπως κάνεις συνέχεια, γιατί ξέρεις τι θα θερίσεις μετά, έτσι δεν είναι;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Τα υπόλοιπα μέλη έχουν διαβάσει πολλά post σου και έχουν καταλάβει καλά. Σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον σου...προσωπικά με έχουν κουράσει τα κλαψιάρικα post σου εδώ μέσα...
Άμα είσαι τόσο κουρασμένος από αυτά που λες εσύ κλαψιάρικα (διαφωνώ) μπορείς να μην τα διαβάσεις, ή και να τα αγνοήσεις.
Δεν έχει όμως δικαίωμα κανεις να μου απαγορεύσει άμεσα ή έμμεσα να πανηγυρίζω για το προϊόν μιας εταιρείας. Και μάλιστα όταν κατά καιρούς έχω εκφραστεί θετικά για παρεμφερές (καταναλωτικό) μοντέλο που έχω.
Εδώ υπάρχουν μέλη που αντιπροσωπεύουν εταιρείες και δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ σας πείραξα πάλι;
Ή μήπως δεν είχατε σήμερα κάτι καλύτερο να κάνετε και είπατε να του την "πούμε" πάλι;
Αν είναι έτσι ξέρετε αυτό πως λέγεται;

ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ

ΥΓ. Subcode μια απορία, από πού έμαθες για το site και γράφτηκες;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Αν θεωρείς το "όλε" ως αρμόζουσα απάντηση σε μία είδηση, πάω πάσο.
Δεν ασχολούμαι μαζί σου, όπως νομίζεις, ή όπως θα ήθελες ίσως. Την ίδια ερώτηση θα έκανα σε έναν οποιοδήποτε απαντούσε έτσι. Αν ήθελα να σου την πω, θα μπορούσα να βρω 1002 άλλα πράγματα. Ακόμα και για το "όλε" θα μπορούσα να πω πολλά, καθώς και για τα άλλα που έγραψες στη συνέχεια.
Προτίμησα να απαντήσω κόσμια και συγκρατημένα.
Απλά, γενικά μιλώντας, μην σπέρνεις ανέμους, όπως κάνεις συνέχεια, γιατί ξέρεις τι θα θερίσεις μετά, έτσι δεν είναι;
Έλα όμως που την κάνεις σε μένα μόνο την ερώτηση.
Το "Προτίμησα να απαντήσω κόσμια και συγκρατημένα." δεν καταλαβαίνω.
Δηλαδή ήθελες να μας βρίσεις ή να τα πεις χύμα; Και για ποιό λόγο;
Δεν νομίζω ότι σε προσβάλλει το παραπάνω ποστ με το οποίο απευθύνθηκα σε σενα.
Αλλά ξέχασα, είσαι από εκείνα τα μέλη που απολαμβάνουν άσυλο, έτσι δεν είναι;
Λες ότι θέλεις και δεν τρέχει μια.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Ή μήπως δεν είχατε σήμερα κάτι καλύτερο να κάνετε και είπατε να του την "πούμε" πάλι;
Αν είναι έτσι ξέρετε αυτό πως λέγεται;

ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ

ΥΓ. Subcode μια απορία, από πού έμαθες για το site και γράφτηκες;
Αυτός που έπρεπε να ενοχληθεί (άν έπρεπε κρίνοντας από το άτομο σου) από το όλο thread είναι ο ΑΝΤΡΕΑΣ Κ. που του χάλασες το topic και ο Unforgiven που τα έβαλες μαζί του για λόγους που πραγματικά δεν πάει ο νούς μου...εκτός αν έχω πάθει ανοσία από την κακοήθεια που με διακρίνει...όσο για το αν είχα κάτι καλύτερο να κάνω...ναι! στο διάλειμα που κάνω στη δουλειά που εργάζομαι, επιθυμώ να το περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα διαβάζοντας AV Site... και πώς να το κάνουμε, γνώμη μου είναι ότι η συμπεριφορά σου αυτή είναι κουραστική. Και όσο για το που έμαθα το Site, ας είναι καλά τα Search Results του google... Πάντως στο πεδίο αναζήτησης του Google και "γκρίνια" να έβαζα και να πατούσα "αισθάνομαι τυχερός" (λέμε τώρα...), σε post δικό σου θα με έβγαζε αμέσως.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Αυτός που έπρεπε να ενοχληθεί (άν έπρεπε κρίνοντας από το άτομο σου) από το όλο thread είναι ο ΑΝΤΡΕΑΣ Κ. που του χάλασες το topic και ο Unforgiven που τα έβαλες μαζί του για λόγους που πραγματικά δεν πάει ο νούς μου...εκτός αν έχω πάθει ανοσία από την κακοήθεια που με διακρίνει...όσο για το αν είχα κάτι καλύτερο να κάνω...ναι! στο διάλειμα που κάνω στη δουλειά που εργάζομαι, επιθυμώ να το περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα διαβάζοντας AV Site... και πώς να το κάνουμε, γνώμη μου είναι ότι η συμπεριφορά σου αυτή είναι κουραστική. Και όσο για το που έμαθα το Site, ας είναι καλά τα Search Results του google... Πάντως στο πεδίο αναζήτησης του Google και "γκρίνια" να έβαζα και να πατούσα "αισθάνομαι τυχερός" (λέμε τώρα...), σε post δικό σου θα με έβγαζε αμέσως.
Πράγματι είναι γνώμη σου.
Όσο για το αν ενοχλήθηκε ο Αντρέας Κ., δεν φταίω εγώ.
Το ΟΛΕ μου δεν ενόχλησε, οι απαντήσεις οι δικές σας μήπως ενόχλησαν;

Reaction score
164

Έλα όμως που την κάνεις σε μένα μόνο την ερώτηση.
Ποιός άλλους είπε "Ζήτω", "ουάου", γιούπι" ή κάτι παρόμοιο;
Το "Προτίμησα να απαντήσω κόσμια και συγκρατημένα." δεν καταλαβαίνω.
Δηλαδή ήθελες να μας βρίσεις ή να τα πεις χύμα; Και για ποιό λόγο;
Θα έβρισκα πολλούς λόγους, αλλά δεν θέλω να το κάνω.
Δεν νομίζω ότι σε προσβάλλει το παραπάνω ποστ με το οποίο απευθύνθηκα σε σενα.
Έχεις μια ιδιαίτερη άποψη για το τι είναι προσβολή. Αν κάποιος δεν συμφωνήσει με τα όσα λες, αρπάζεσαι και εσύ και ο ανηψιός σου. Αν σχολιάσεις υποτιμητικά την οικογένεια του άλλου, θεωρείς ότι απλά λες τη γνώμη σου.
Αλλά ξέχασα, είσαι από εκείνα τα μέλη που απολαμβάνουν άσυλο, έτσι δεν είναι;
Λες ότι θέλεις και δεν τρέχει μια.
Όλοι εδώ λένε ότι θέλουν και δεν τρέχει μια. Αρκεί να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας, που, πίστεψέ με, ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά.
Αν υπονοείς κάτι άλλο, πες το ευθέως.

Reaction score
164

Ρε συ, γιατί πετάγεσαι;
Δεν είχαμε πει στο meeting ότι εγώ θα του την πω σήμερα; Εσύ είσαι αύριο. Αμάν πια! Ανοργανωσιά σκέτη! :happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Ποιός άλλους είπε "Ζήτω", "ουάου", γιούπι" ή κάτι παρόμοιο;

Θα έβρισκα πολλούς λόγους, αλλά δεν θέλω να το κάνω.

Έχεις μια ιδιαίτερη άποψη για το τι είναι προσβολή. Αν κάποιος δεν συμφωνήσει με τα όσα λες, αρπάζεσαι και εσύ και ο ανηψιός σου. Αν σχολιάσεις υποτιμητικά την οικογένεια του άλλου, θεωρείς ότι απλά λες τη γνώμη σου.

Όλοι εδώ λένε ότι θέλουν και δεν τρέχει μια. Αρκεί να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας, που, πίστεψέ με, ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά.
Αν υπονοείς κάτι άλλο, πες το ευθέως.
Δεν κατάλαβα, τον ανηψιό μου που τον είδες να αρπάζεται;
Αν ο τρόπος με τον οποίο γράφεις εσύ και ορισμένοι άλλοι δεν είναι προσβολή, τι είναι;
το ΓΙΟΥΠΙ και το ΟΛΕ;
Το ουάοου είναι και πολλών άλλων μελών, αλλά δεν βλέπω να λες τίποτα για τα άλλα μέλη ! !
Άμα πράγματι έτρεχε έστω και μια, να είσαι σίγουρος ότι θα έιχατε πάρει δρόμο ορισμένοι από δω μέσα και μέσα σε αυτούς είσαι σίγουρα εσύ.
Όσο για τους κανόνες ευπρέπειας μάλλον δεν τους γνωρίζεις καλά, γιατι αν τους γνωριζες δεν θα απαντούσες έτσι σε πολλά ποστ.

Reaction score
7

Ρε συ, γιατί πετάγεσαι;
Δεν είχαμε πει στο meeting ότι εγώ θα του την πω σήμερα; Εσύ είσαι αύριο. Αμάν πια! Ανοργανωσιά σκέτη! :happy_5:
Άλλα μου έταζες όταν μου έμαθες το Site! :happy_5: Ακόμα περιμένω εκείνο το σχεδιάγραμα για την εγκατάσταση βόμβας στα κτίρια του δημόσιου τομέα...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus